- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.361
Canm hamileysen ve dusuk tehdidin yoksa kullanma tabi ki...:)Canim ben hamilyim ama :/
:)hayırlısı cnm benim inşallah aynı zamanda hamile kalirizTurkuazKrampon yok canım üzülmüyorum sagolun kızlar desteğiniz için eşime dedim kan testi yaptırdım negatif çıktı şimdi oturdu yaz için tatil planı yapıyor otellere bakıyor sanırım benden ümidini kesti
Canim yerlesme kanamasi olabilir...bir de kist miyom da akinti yapar...Kızlar lütfen bilenler cvp versin bat 14 mart ve suan cok hafif bir pembe akıntı basladı prolaktin yüksekliği yasayan var mı? Bu onun belirtisi mi?
arkadasin birine doktor vermisya dusuk olmasin diye bnde oyuzden sordum canimCanm hamileysen ve dusuk tehdidin yoksa kullanma tabi ki...:)
Sevindim cnm hayırlısı insallah:)6 haftalıkken gitmiştim doktora :) burada bir arkadaş beni etiketlemiş. Ben de cevap verme gereği duydum. :) Oğlum olacak inşallah.
Bende kist var hiç akinti yapmiyorCanim yerlesme kanamasi olabilir...bir de kist miyom da akinti yapar...
Aynan benim batima dort gun kala boyle lekem geldi hastalancam sanirken meger hamileymisim :)Canim yerlesme kanamasi olabilir...bir de kist miyom da akinti yapar...
Cok silik gorunuyo canm kanlami yaptin testiniEki Görüntüle 1965709 kizlar varmi bisey bakin yaaa
evet cnm bende silik gordumde ondan emin olamadim yaaa idaradakinde cikmadi hicCok silik gorunuyo canm kanlami yaptin testini
Batin ne zamn canmevet cnm bende silik gordumde ondan emin olamadim yaaa idaradakinde cikmadi hic
19 mart cnmBatin ne zamn canm
Ultrason yaptırmısım ocakta bi sıkıntı yok demislerdi hsg de cekildim tüplerde veya rahimde sıkıntı bişi yoktuBende kist var hiç akinti yapmiyor
Varmis baya bnce dort gun sonra tekrar yap canm ozamn varsa daha belirli cikar19 mart cnm
aynen cnm oyle yapmak lazimVarmis baya bnce dort gun sonra tekrar yap canm ozamn varsa daha belirli cikar
Bilemiyorum ki 2 gün önce kanlı testi yaptım negatiftiAynan benim batima dort gun kala boyle lekem geldi hastalancam sanirken meger hamileymisim :)
Bn bi hafta oncesinde ogrenmistim saatler sonra silik cikmisti ve iki gun sonra tekrar yapmistim cikti sukurler olsun darisi isteyenlere insallhaynen cnm oyle yapmak lazim
ne bilim ben hic bu zamana kadar silikte olsa giormemistim yaaa heyecan yaptim brdenVarmis baya bnce dort gun sonra tekrar yap canm ozamn varsa daha belirli cikar
Eger yarin leken devam etmezse kana baktir canmBilemiyorum ki 2 gün önce kanlı testi yaptım negatifti
Bence var bebişne bilim ben hic bu zamana kadar silikte olsa giormemistim yaaa heyecan yaptim brden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?