- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.381
amin cnm insaallah vardir yaaaBn bi hafta oncesinde ogrenmistim saatler sonra silik cikmisti ve iki gun sonra tekrar yapmistim cikti sukurler olsun darisi isteyenlere insallh
ayyy hadi insaallah cnmmmBence var bebiş
Bnde cok heycanlanmistim icine doguyosa vardr insallhne bilim ben hic bu zamana kadar silikte olsa giormemistim yaaa heyecan yaptim brden
doguyor cnm yaaa bu ay hep olucak hissettim insaallah beni yaniltmaz yaaaBnde cok heycanlanmistim icine doguyosa vardr insallh
Insallah canmdoguyor cnm yaaa bu ay hep olucak hissettim insaallah beni yaniltmaz yaaa
Hiç güvenmiyorum kendimeEger yarin leken devam etmezse kana baktir canm
adet gunune kadar nasil bekliycem blmyrm yaa yada kimyasal gebelikse bide o kadar heyecan sevinc bosa gdcekInsallah canm
Eki Görüntüle 1965709 kizlar varmi bisey bakin yaaa
cnm canli olarak goruyorum esimde gordu hatta fotoda cok cikmiyor silik oldugu icin ne bilim bekleyemedim yaa icime bir isaret dogdu sanki yaptim gitti bende
Cnm sen beklicektin bata kadarçok silik sanki var gibi çizgi ama sen ne görüyorsun canlı olarak daha belirgindir
cnm canli olarak goruyorum esimde gordu hatta fotoda cok cikmiyor silik oldugu icin ne bilim bekleyemedim yaa icime bir isaret dogdu sanki yaptim gitti bende
aynen cnm kanla karistrip yaptim insaallah vardr bebislerimiz yaa esimde kan testi icin bekleyelim dyrAyyy şimdi sende biraz gördüm ben sanki benimde bat 18 yarın yapsammı heyecanlandım hadi inşallahh yaa kanlamı karıştırıp yaptın cnm
aynen cnm kanla karistrip yaptim insaallah vardr bebislerimiz yaa esimde kan testi icin bekleyelim dyr
qyyy insaallah cnm yaaa 2 idrar testinde cikmadi ama kafamda deli sorularAynen bat geçincede kan testini yaptırırsın cnm bende bi kaç gün bekleyip yapıcam kanla karışık inşallah vardır bu ay bebişler
var cnm gozunaydın daha cok yenı o yuzden cok sılık cıkmıs. Ikı gun snra kanda cıkarEki Görüntüle 1965709 kizlar varmi bisey bakin yaaa
Cnm var gibi görünüyor:)cnm canli olarak goruyorum esimde gordu hatta fotoda cok cikmiyor silik oldugu icin ne bilim bekleyemedim yaa icime bir isaret dogdu sanki yaptim gitti bende
ayyy kizlar boyle varmi gibi duruyor diyorsunuz yaa cok heyecanlaniyorum yaaaCnm var gibi görünüyor:)
insaallah cnm yaa insaallah kanda cikar ve kimyasal hebelik falan degildirvar cnm gozunaydın daha cok yenı o yuzden cok sılık cıkmıs. Ikı gun snra kanda cıkar
İnşallah canım benim :):)hayırlısı cnm benim inşallah aynı zamanda hamile kaliriz
cnm insallah seninde vardir bebegin yaaa suanda bile kasigima feci agrilar giriyorAynen bat geçincede kan testini yaptırırsın cnm bende bi kaç gün bekleyip yapıcam kanla karışık inşallah vardır bu ay bebişler
Canım inşallah vardır tekrar et mutlaka sen daha sonracnm canli olarak goruyorum esimde gordu hatta fotoda cok cikmiyor silik oldugu icin ne bilim bekleyemedim yaa icime bir isaret dogdu sanki yaptim gitti bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?