2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar bu kanlı testi yapanlar daha sonra sadece idrar testiyle tekrar deneyip 2. Çizgiyi gördünüzmü yani gerçekten doğru sonuç veriyormu bende dayanamayıp yapıcam galiba yarın

Yada bat geçtimi emin olmak istiyorum bu test doğru sonuçlar veriyor mu nette baktım bi bilgiye ulaşamadım sonra hüsran yaşamak kötü heves yapmıyım hiç boşuna
aynen cnm bende vordum silik ama aklimda deli sorular hep yanlissa falan diye bekliycez gorucez artik

ara ara geciyor cnm ama ben kesin hamileyim demiyorum suanda olabilirde olamayabilirde bati bekliycez artik
Tabi cnm kan testiyle kesinleşicek ama bende kanlı testi yapsammı diye bi kızlara sorayım dedim sonuçlar hep doğru çıktı sonrasındada inşallah hamilesindir tatlım

Kızlar kanlı test yapanlar 2. Çizgiyi azda olsa görenler sonuç bu şekildemi devam ettimi pozitif olarak gerçekten hamile olduğunu kesinleştiren varmı kanlı testten sonra merak ediyorum ilk defa duydum aslında Harika bişeymiş bu

Tabi cnm kan testiyle kesinleşicek ama bende kanlı testi yapsammı diye bi kızlara sorayım dedim sonuçlar hep doğru çıktı sonrasındada inşallah hamilesindir tatlım
insaalalh cnm hepimiz hamileyiz insaallah sende hamilesibdir bebislerimiz beraber dogar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…