- 2 Mart 2017
- 81
- 103
- 8
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.401
Ben tekrarlamadım testiKızlar bu kanlı testi yapanlar daha sonra sadece idrar testiyle tekrar deneyip 2. Çizgiyi gördünüzmü yani gerçekten doğru sonuç veriyormu bende dayanamayıp yapıcam galiba yarın
cnm insallah seninde vardir bebegin yaaa suanda bile kasigima feci agrilar giriyor
Ben tekrarlamadım testi
edicem cnm insaallah vardir yaaaCanım inşallah vardır tekrar et mutlaka sen daha sonra
Yok gebelik testine yapmıstım 2 gün önce, suan bata 4 gün varKan testimi yaptırdın cnm
goguslerim sis aciyor cnm akintimda devam ediyor su gibi cnmBenimde var cnm sol kasıkta ağrı ama bazen hiç Yok ağrı sonra tekrar başlıyor falan anlamadım gögüslerde pek şişlik Yok akıntı devam ediyor mu peki hala senin
Kan testimi yaptırdın cnm
goguslerim sis aciyor cnm akintimda devam ediyor su gibi cnm
aynen cnm bende vordum silik ama aklimda deli sorular hep yanlissa falan diye bekliycez gorucez artikYada bat geçtimi emin olmak istiyorum bu test doğru sonuçlar veriyor mu nette baktım bi bilgiye ulaşamadım sonra hüsran yaşamak kötü heves yapmıyım hiç boşuna
ara ara geciyor cnm ama ben kesin hamileyim demiyorum suanda olabilirde olamayabilirde bati bekliycez artikKasık ağrısı ara ara geçiyormu sürekli varmı batma ağrı
Yok gebelik testine yapmıstım 2 gün önce, suan bata 4 gün var
Tabi cnm kan testiyle kesinleşicek ama bende kanlı testi yapsammı diye bi kızlara sorayım dedim sonuçlar hep doğru çıktı sonrasındada inşallah hamilesindir tatlımara ara geciyor cnm ama ben kesin hamileyim demiyorum suanda olabilirde olamayabilirde bati bekliycez artik
insaalalh cnm hepimiz hamileyiz insaallah sende hamilesibdir bebislerimiz beraber dogarTabi cnm kan testiyle kesinleşicek ama bende kanlı testi yapsammı diye bi kızlara sorayım dedim sonuçlar hep doğru çıktı sonrasındada inşallah hamilesindir tatlım
insaalalh cnm hepimiz hamileyiz insaallah sende hamilesibdir bebislerimiz beraber dogar
Bence de var gibiBence var bebiş
Bence de var gibiayyy hadi insaallah cnmmm
Kızlar sanırım erken regl oluyorum smdi kan gördüm peçetede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?