2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Of kizlar bir balik burcu olarak merakima yenik dusup bata 9gun kala test yaptim ve negatifi gordum suan yiklmis durumdayim hep umutlaniyorum yalanci gebelik belirtileri beni yaniltiyor her ovulasyon piki sonrasi gorevimi basariyla tamamlayip sabirsizligi elime aliyorum acaba tutmusmudur yine diye..7aydir boyleyim allahimin gucune gitmesin isyanlara dusuyorum kimi zaman sonra diyorum sabret insanlar 10yil bebek sahibi olamiyor esimle birbirimizi 9yil bekledik egitim hayati is hayati derken zaman su gibi akti herseyimiz beklemeli ve zor oldu benim hayatim hep boyle her isim zorla oluyor artik totem yaptim bebek iside boyle zorluyor bizi aslinda sinavdayiz biliyorm kimseye bi kotulugumde olmadi bilakis cok merhametli ve vicdanliyimdir artik kendimi suclar oldum kimseye derdimi anlatamiyorum birilerinin diline dusmekten cok korkuyorum bizim buralarda anlayisli bi insanla karsilasmak cok zor cogu dedikoducu ve hepsi cocuk haberi derdinde gecen esimin akrabasi bana olmuyor diyemi dusunmuyorum diyorsun dedi daha 7aylik evli bi insana bu soru sorulurmu bu daha bi kaci... Yoruldum artikk gercekten yoruldum atanamiyormda evde kös kös oturup kafayi yiyorum ne olur bana dua edin bende namazimda dua ediyorum herkese uzun oldu affiniza siginiyorum

9 gün kala çok erken arkadaşım, bat gününü bekle bence. Henüz 7 aylık evlisiniz, bu kadar umutsuz olma bebek sahibi olmada en önemli etken stressiz bir hayat diyor herkes. Stres yapma lütfen...

idrar testinde çıkması için ilişkinin üstünden ya da yumurtlama diyeyim en az 15 gün geçmesi lazımmış hiç harcama bence

Bence okadar umutsuz olma peki biseyler yaptinmi bu ay

idrar testinde çıkması için ilişkinin üstünden ya da yumurtlama diyeyim en az 15 gün geçmesi lazımmış hiç harcama bence
Ekstra bişey yapmadım ama en çok çabaladığım ay bu ay oldu. Gün aşırı değerlendirdim hep yumurtlama zamanım da 8 9 şubat arası. Yani muhtemelen daha 11 12 gün anca oldu yumurtlamadan bu yana. Batı beklemek istiyorum ama umarım sabredebilirim o zamana kadar :/

bir senelik evliyim hiç korunmadık ve istiyorum da ama iki ay öncesine kadar çok bir çabam olmadı kendiliğinden olur nasılsa diye düşünmüştüm. siz?
Bende korunmayı bıraktıktan sonra 6 ay akışına bıraktım ama olmadı bi 6 aydır da ovulasyon testleriyle deniyorum ama hala tık yok

Slm kızlar inşlh rabbim hepimize nasip Etsin benim şubat 25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…