- 19 Şubat 2017
- 233
- 117
- 18
- 38
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Bence okadar umutsuz olma peki biseyler yaptinmi bu ay1 yıldır her ay hüsran olunca artık günü gelmeden yapmak da istemiyorum tek çizgiyi görmekten bıktım2. çizgiyi görsem de inanmam sanki o derece
Ne hoş bir sürpriz olur :) gönlünüze göre olur inşallahKizlar 26 şubat eşimin doğum günü o gün test yapicam yani battan 4 gun önce inşallah testim pozitif çıkarbana da dua edin olur mu
9 gün kala çok erken arkadaşım, bat gününü bekle bence. Henüz 7 aylık evlisiniz, bu kadar umutsuz olmaOf kizlar bir balik burcu olarak merakima yenik dusup bata 9gun kala test yaptim ve negatifi gordum suan yiklmis durumdayim hep umutlaniyorum yalanci gebelik belirtileri beni yaniltiyor her ovulasyon piki sonrasi gorevimi basariyla tamamlayip sabirsizligi elime aliyorum acaba tutmusmudur yine diye..7aydir boyleyim allahimin gucune gitmesin isyanlara dusuyorum kimi zaman sonra diyorum sabret insanlar 10yil bebek sahibi olamiyor esimle birbirimizi 9yil bekledik egitim hayati is hayati derken zaman su gibi akti herseyimiz beklemeli ve zor oldu benim hayatim hep boyle her isim zorla oluyor artik totem yaptim bebek iside boyle zorluyor bizi aslinda sinavdayiz biliyorm kimseye bi kotulugumde olmadi bilakis cok merhametli ve vicdanliyimdir artik kendimi suclar oldum kimseye derdimi anlatamiyorum birilerinin diline dusmekten cok korkuyorum bizim buralarda anlayisli bi insanla karsilasmak cok zor cogu dedikoducu ve hepsi cocuk haberi derdinde gecen esimin akrabasi bana olmuyor diyemi dusunmuyorum diyorsun dedi daha 7aylik evli bi insana bu soru sorulurmu bu daha bi kaci... Yoruldum artikk gercekten yoruldum atanamiyormda evde kös kös oturup kafayi yiyorum ne olur bana dua edin bende namazimda dua ediyorum herkese uzun oldu affiniza siginiyorum
Cokk haklisin kuzum ama elimde degil oturdugum yerden durtuyorlar resmen9 gün kala çok erken arkadaşım, bat gününü bekle bence. Henüz 7 aylık evlisiniz, bu kadar umutsuz olmabebek sahibi olmada en önemli etken stressiz bir hayat diyor herkes. Stres yapma lütfen...
Evet hemde çok güzel olur Rabbim hayirlisiyla ben ve isteyen herkese guzel haber almayi nasip etsin inşallahNe hoş bir sürpriz olur :) gönlünüze göre olur inşallah
bir senelik evliyim hiç korunmadık ve istiyorum da ama iki ay öncesine kadar çok bir çabam olmadı kendiliğinden olur nasılsa diye düşünmüştüm. siz?Hoşgeldin ne zamandır istiyorsun?
idrar testinde çıkması için ilişkinin üstünden ya da yumurtlama diyeyim en az 15 gün geçmesi lazımmış hiç harcama benceKızlar benim bata 4 gün var daha ama kasıklarımda her zamankinden farklı bi batma var böyle inceden inceden. Bacaklarıma da vuruyo bazen. Hala psikolojik olduğunu düşünüyorum ama bu ay da olsun diye çok istiyorum yaa test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama erken olsa da çıkmaz dimi :/
Eşine doğum gününde bir bebiş haberi vermek bence en güzel hediye olurdu inşallah hamissindirKizlar 26 şubat eşimin doğum günü o gün test yapicam yani battan 4 gun önce inşallah testim pozitif çıkarbana da dua edin olur mu
Ay inşallah canım benim çok teşekkür ederimEşine doğum gününde bir bebiş haberi vermek bence en güzel hediye olurdu inşallah hamissindir
Tabiki hoşgeldin aramiza:)Bence erkenden öğrenilen testi uygula eczanede 20 TL . Benim bat 16 mart beni de listeye ekler mısınız? Lütfen
Son 2 gün 21 subat :)@sngl cnsz
@Pembe Ada
@Busra-drnk
@Tekirdagli4259
@denizyildizi00
@abceee
@Bebegimgelsene
zehzeh2
M mmavi_21
@busraangell
Kuzucuklar yazmaya devam edecekseniz bebis istemeye devamsa bat tarihlerinizi yazın lutfeenn
Bir sene olduNe zamandir istiyosun sen canm
Bence okadar umutsuz olma peki biseyler yaptinmi bu ay
Ekstra bişey yapmadım ama en çok çabaladığım ay bu ay oldu. Gün aşırı değerlendirdim hep yumurtlama zamanım da 8 9 şubat arası. Yani muhtemelen daha 11 12 gün anca oldu yumurtlamadan bu yana. Batı beklemek istiyorum ama umarım sabredebilirim o zamana kadar :/idrar testinde çıkması için ilişkinin üstünden ya da yumurtlama diyeyim en az 15 gün geçmesi lazımmış hiç harcama bence
2.cizgiyi görünce sevincten cildirirsin cnm:)1 yıldır her ay hüsran olunca artık günü gelmeden yapmak da istemiyorum tek çizgiyi görmekten bıktım2. çizgiyi görsem de inanmam sanki o derece
Bende korunmayı bıraktıktan sonra 6 ay akışına bıraktım ama olmadı bi 6 aydır da ovulasyon testleriyle deniyorum ama hala tık yokbir senelik evliyim hiç korunmadık ve istiyorum da ama iki ay öncesine kadar çok bir çabam olmadı kendiliğinden olur nasılsa diye düşünmüştüm. siz?
Ayy bi görsem önce :) Hepimiz görelim o çizgiyi inşallah...2.cizgiyi görünce sevincten cildirirsin cnm:)
Slm kızlar inşlh rabbim hepimize nasip Etsin benim şubat 25Selam anne adaylari:)
Benim 2.5 yaşında bir kızım var. 2. Bebeği istiyorum kısmetse. Evlendigimde adet düzensizliğim vardı rabbime hamd olsun bebeğim oldu. Şimdi 2.yi istiyorum inşallah mart ayında hepimiz hamis oluruz.
Heyecanimizi mutlulugumuzu paylasiriz. Birlikte büyütüruz:)))
Hepinizi bekliyorum
Bebis bekleyenler.....
TurkuazKrampon bat 3 mart
pinpirik90 bat 23 subat
@suerol bat 24 subat
@meraklilarca bat 17 mart
@sngl cnsz
@busraangell
@Tekirdagli4259
@tugsem_10 bat 9 mart
@Busra-drnk beklemede
@Pembe Ada
@maviturna bat 24 şubat
@berser34 bat 23 subat
melikeecgl bat 15 mart
@banukrc bat 15 mart
M mmavi_21
zehzeh2
@Bebegimgelsene
@Bejan19 bat 26 şubat
@abceee
@esmer58 bat 16 mart
@Ebrarr60 bat 3 mart
@Kelebek090 bat 1 mart
@denizyildizi00
Mucize2107 bat 28 subat
@brn_ttr bat 18-24 subat
@maviucurtma33 bat 17 mart
Yemyesilbirdeniz bat 25 şubat
tulinkrc bat 2 mart
K Kismetim1234 bat 10 mart
A Alya_sura88 bat 16 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?