- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.421
Icini ferah tut cnm iyi düşün iyi olsunKizlar bu gun kan verdim iki gunde 29 dan 86 ya cikmis yani neredeyse 3 kati. En az 2 kati artmasi gerekiyor beta hcg nin. Iyi gidiyor simdilik. Insallah cumartesi bebegimi de görebileceğm. Bi sorun olmazsa tabiki. Kimyasal yasamaktan çok korkuyorum kızlar
Evet cmm burda bi arkadaş hem kanlı test hem idrar testi aynı anda yaptı kanli testte çizik biraz çıktı. Idrar testi negatifti. Kan testi de yaptırdi hamile.Kızlar kanlı test yapanlar 2. Çizgiyi azda olsa görenler sonuç bu şekildemi devam ettimi pozitif olarak gerçekten hamile olduğunu kesinleştiren varmı kanlı testten sonra merak ediyorum ilk defa duydum aslında Harika bişeymiş bu
Cnn ya net ceksene telin flasini acEki Görüntüle 1965845
kizlar testim simdide boyle yaa yokmu birsey acaba kafamda deli deli sorular yakinda timarhaneye yatircaklar beni yA
Canim bende haaftaya persembe olcam.olmassam bu kanli testten yapicam hemen...cok merk ettimEvet cmm burda bi arkadaş hem kanlı test hem idrar testi aynı anda yaptı kanli testte çizik biraz çıktı. Idrar testi negatifti. Kan testi de yaptırdi hamile.
Sağol canım. Daha ailelere soylemedik kesinleşince soylicez haftaya cumartesi bi gorunsun de.Icini ferah tut cnm iyi düşün iyi olsun
cnm flahta parliyor cok ondan cekemyrmCnn ya net ceksene telin flasini ac
yok cnm son gnderdgimi snradan cektimHemen mi çektin biraz bekle daha belirgin oluyor
Ne kadar gecti gunn canmSağol canım. Daha ailelere soylemedik kesinleşince soylicez haftaya cumartesi bi gorunsun de.
Canm cok fazla idrar ve kan yapmisin galiba bence sayma bunuyok cnm son gnderdgimi snradan cektim
aynen cnm yaparken esimde yanimdaydi biraz cok karisir herseyede:) pazar gunu bidaha yapicam yada belkide yarin belli olmaz bana deliyim amlik kararlar veririmCanm cok fazla idrar ve kan yapmisin galiba bence sayma bunu
Kizlar ben adet oldum ;( ;(
Canm ploraktin hormonuna baktir mutlaka 22 ustuyse dusurmen gerekecek.Kızlar mesaj attım ama gitmemiş sanırım benim göğüslerimden hala süt geliyor bu hamile kalmama engel olabilir mi
Kızlar mesaj attım ama gitmemiş sanırım benim göğüslerimden hala süt geliyor bu hamile kalmama engel olabilir mi
İns olmassin canim..hamilesindr...yoksa bekleriz beraberCanım üzme kendini lütfen. Bende büyük ihtimal adet olcam bi daha ki ay birlikte bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?