2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bu yazdıklarından sadece kasık batması var bende arada sağ da falan ama beyaz akıntı da öyle aman aman değil ama çamaşirim beyaz oluyo sonrasında baktığımda açık yazdım kusura bakmayın ama göğüsümde koltuk altıma doğru batıyo arada bi bıçak saplanır gibi 1 hafta var adetime

Valla okudukça yorumları afakanlar basıyor Bu kadar emek caba..Rabbim boşa çıkarmaz inşallah emeklerimizi hayirlisiyla.. bat 18 mart..bugun canim bir şalgam istedi anlatamam size Normalde hiç ağzıma sürmem az önce de sağ kasigimda gidiklanma gibi batmalar oluyor. Zaten regli olursam sonrasında doğru Laparoskopiii

cnm niye laparoskopi olucaksinki tuplerinmi kapali

cnm niye laparoskopi olucaksinki tuplerinmi kapali
Uff sorma canım normalde tüpler açık ilaç tuplerden geçmiş fakat karın boşluğuna dokulmemis dokulmesi gerekiyormus o nedenle tanı amaçlı Laparoskopiii olacak maalesef. Daha önce daha doğrusu 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu biraz umut oluyor bana. Ameliyat olmak istemiyorum her ne kadar anastezi alip bisey hissetmesekte ameliyat iste Bakalım canım hayırlısı

cnm yani cok buyuk birsey degil aslinda ama insan gene urkuyor hakkinda hayirlisi ne ise o olsun cocuk icin onu yaptirman gerekiyorsa yaptir bkleme yani

cnm yani cok buyuk birsey degil aslinda ama insan gene urkuyor hakkinda hayirlisi ne ise o olsun cocuk icin onu yaptirman gerekiyorsa yaptir bkleme yani
Mecburum zaten bi sıkıntı görülürse devlet normal yolla çocuk olmayacağına dair rapor veriyormuş ve sonuç tüp bebek o nedenle devlet mecbur karşılıyormus tüp bebeği...

Mecburum zaten bi sıkıntı görülürse devlet normal yolla çocuk olmayacağına dair rapor veriyormuş ve sonuç tüp bebek o nedenle devlet mecbur karşılıyormus tüp bebeği...
cnm benim dusun amh degerim cok dusuk ben bile henuz tup bebek dusunmuyorum biraz bekle bence gerci bende sinir olunca gidicem tup bebek yaptiricam diyorum ama doktorum kabul etmiyor

cnm benim dusun amh degerim cok dusuk ben bile henuz tup bebek dusunmuyorum biraz bekle bence gerci bende sinir olunca gidicem tup bebek yaptiricam diyorum ama doktorum kabul etmiyor
Evet haklısın canım yaşım küçük olsa bende uğraşırdim ama 33 yaşındayım ilk bebek olacak Zaten sonuca göre ilerleyecez bu zaman zarfinda daha neler göreceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…