- 19 Şubat 2017
- 233
- 117
- 18
- 38
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.441
Sut hormonu yuksekse hamile kalmayi engelliyomus canm hani sut korur derlerya dogumdan sonra gebe kalmayi onun gibi dusunKızlar mesaj attım ama gitmemiş sanırım benim göğüslerimden hala süt geliyor bu hamile kalmama engel olabilir mi
Ben çizgiyi gördüm sanki ama
Sut hormonu yuksekse hamile kalmayi engelliyomus canm hani sut korur derlerya dogumdan sonra gebe kalmayi onun gibi dusun
Canm ploraktin hormonuna baktir mutlaka 22 ustuyse dusurmen gerekecek.
Adetin 3.gunu test yaptiriyorsun.kan testi canm.ona gore ilac veriyor...Aile hakimine gitsem de ne desem acaba benim sütum nasıl kesilir mi diyim ki
Adetin 3.gunu test yaptiriyorsun.kan testi canm.ona gore ilac veriyor...
Druna sormadan kullanmaCanim ben hamilyim ama :/
Bu yazdıklarından sadece kasık batması var bende arada sağ da falan ama beyaz akıntı da öyle aman aman değil ama çamaşirim beyaz oluyo sonrasında baktığımda açık yazdım kusura bakmayın amaBen belirtilerimi söyliyim yumurtlamadan 3 4 gün sonra kasık batması ama devamli değil 3 kere ahh dedirtecek sekilde belli şekilde daha sonra 1 gün boyunca sızı şeklinde sadece sağ kasıkta aşırı derecede bel ağrısı alt karın bölgesinde dolgunluk koyu krem gibi beyaz akintı gögüslerde dolgunluk yoktu eğilip kalkarken kasikta batma tek taraflı en sonda 1 gun boyunca devamlı batma devam etti ama hissedilir şekilde idrar testinde çıktıktan sonra göğüslerimde şişme oldu halsizlik sabah kalkınca sersemlik bide idrar rengi değisiyor
Hamile arkadaşlar kasık batmaniz hangi tarafta sağda olursa erkek solda olursa kız diyorlar
her ikisindede var cnm henuz tam olarak hamilemiyim blmyrum :)Hamile arkadaşlar kasık batmaniz hangi tarafta sağda olursa erkek solda olursa kız diyorlar
cnm niye laparoskopi olucaksinki tuplerinmi kapaliValla okudukça yorumları afakanlar basıyor Bu kadar emek caba..Rabbim boşa çıkarmaz inşallah emeklerimizi hayirlisiyla.. bat 18 mart..bugun canim bir şalgam istedi anlatamam size Normalde hiç ağzıma sürmem az önce de sağ kasigimda gidiklanma gibi batmalar oluyor. Zaten regli olursam sonrasında doğru Laparoskopiii
Cnm sen sabah ilk idrarla yap bence ya da kan tahlili ver yarin ins vardir cnmEki Görüntüle 1965845
kizlar testim simdide boyle yaa yokmu birsey acaba kafamda deli deli sorular yakinda timarhaneye yatircaklar beni yA
kan tahlili icin pazar gununu bekliykrum cnm insaallah orda cikar yaaCnm sen sabah ilk idrarla yap bence ya da kan tahlili ver yarin ins vardir cnm
Uff sorma canım normalde tüpler açık ilaç tuplerden geçmiş fakat karın boşluğuna dokulmemis dokulmesi gerekiyormus o nedenle tanı amaçlı Laparoskopiii olacak maalesef. Daha önce daha doğrusu 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu biraz umut oluyor bana. Ameliyat olmak istemiyorum her ne kadar anastezi alip bisey hissetmesekte ameliyat iste Bakalım canım hayırlısıcnm niye laparoskopi olucaksinki tuplerinmi kapali
Mecburum zaten bi sıkıntı görülürse devlet normal yolla çocuk olmayacağına dair rapor veriyormuş ve sonuç tüp bebek o nedenle devlet mecbur karşılıyormus tüp bebeği...cnm yani cok buyuk birsey degil aslinda ama insan gene urkuyor hakkinda hayirlisi ne ise o olsun cocuk icin onu yaptirman gerekiyorsa yaptir bkleme yani
cnm benim dusun amh degerim cok dusuk ben bile henuz tup bebek dusunmuyorum biraz bekle bence gerci bende sinir olunca gidicem tup bebek yaptiricam diyorum ama doktorum kabul etmiyorMecburum zaten bi sıkıntı görülürse devlet normal yolla çocuk olmayacağına dair rapor veriyormuş ve sonuç tüp bebek o nedenle devlet mecbur karşılıyormus tüp bebeği...
Evet haklısın canım yaşım küçük olsa bende uğraşırdim ama 33 yaşındayım ilk bebek olacak Zaten sonuca göre ilerleyecez bu zaman zarfinda daha neler göreceğiz bakalımcnm benim dusun amh degerim cok dusuk ben bile henuz tup bebek dusunmuyorum biraz bekle bence gerci bende sinir olunca gidicem tup bebek yaptiricam diyorum ama doktorum kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?