- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.461
cnm bende 25 yasindyim nerden baksan aramizda 6 7 yas fark var ama ben daha 30 yaslara gelmeden menopozada girebilirim vardir serde bir hayir deyip bekliyorumEvet haklısın canım yaşım küçük olsa bende uğraşırdim ama 33 yaşındayım ilk bebek olacak Zaten sonuca göre ilerleyecez bu zaman zarfinda daha neler göreceğiz bakalım
Bir hafta gecti canim hatta 8 gun 4 gun once ogrendim adet gunumdr testte cikmadi 4 gun sonra ciktiNe kadar gecti gunn canm
Mecburum zaten bi sıkıntı görülürse devlet normal yolla çocuk olmayacağına dair rapor veriyormuş ve sonuç tüp bebek o nedenle devlet mecbur karşılıyormus tüp bebeği...
Hmm o konuda bilgim yok canım. Dilerim en yakin zamanda bebisine kavuşursun; )Merhaba geçmiş olsun inşallah hamilesindr.. benzer şeyler bnde yasıyorum..
Bugun dr kontrolum vardı 2tane çok gzel yumurtam varmış. Dr umarım olur olmaması için hiçbir neden yok. Bunun dısında yapılacak tek şey yumurtayı dölleyip koymak kalıyorum ama biraz daha sabredicez dedi... tüp bebek için ama bn özelw gidiyorum acba devlet özeldekinide karşılarmı bilgin varmı acba
Aman canim dur aman Allah korusun hayirlisiya inşallah en kısa zamanda bebislerimize kavuşuruz.cnm bende 25 yasindyim nerden baksan aramizda 6 7 yas fark var ama ben daha 30 yaslara gelmeden menopozada girebilirim vardir serde bir hayir deyip bekliyorum
Hmm o konuda bilgim yok canım. Dilerim en yakin zamanda bebisine kavuşursun; )
Meraba canim benimde bir haftadan fazla oldu gecti hala cesaret edemedim adet gecmeden yaptım cikmadi 2 gun gecti cikmadi benim yumurtlama günümden 2 gun sonra hafif leke geldi 2 gun sürdü bilgin varmi ..belirtilerim de akıntı cok oluyor arada kasik batmasi yardımcı olursan cok sevinirimBir hafta gecti canim hatta 8 gun 4 gun once ogrendim adet gunumdr testte cikmadi 4 gun sonra cikti
benimde adet 10 gün gecikti 2 kez test yaptım sonuç negatif asırı beyaz akıntı ve göğüslerde şişlik var.yarın tekrar test yapacagım.bu arada hangi markanın testini yaptınızMeraba canim benimde bir haftadan fazla oldu gecti hala cesaret edemedim adet gecmeden yaptım cikmadi 2 gun gecti cikmadi benim yumurtlama günümden 2 gun sonra hafif leke geldi 2 gun sürdü bilgin varmi ..belirtilerim de akıntı cok oluyor arada kasik batmasi yardımcı olursan cok sevinirim
hatırlamıyorum malesef canim ya 5 tl almıştım pembe kutu ben dayanamadim bi tanesini saat 3 4 gibi yaptim ilk idrarla değil .digeride gecmeden once simdi tekrar yapmaya cesaret edemiyorum.benim de kafami kurcalayan akıntı normalde hic o kadar gelmezdi adet kac gunde bir oluyorsunbenimde adet 10 gün gecikti 2 kez test yaptım sonuç negatif asırı beyaz akıntı ve göğüslerde şişlik var.yarın tekrar test yapacagım.bu arada hangi markanın testini yaptınız
genelde 30 günde son tarihten 2 gün sonra basladı son 5 6 aydır.bende hiç ilk idrarla yapmadım birini gece birini gün arası yarın sabahtan yapacagım bakalımhatırlamıyorum malesef canim ya 5 tl almıştım pembe kutu ben dayanamadim bi tanesini saat 3 4 gibi yaptim ilk idrarla değil .digeride gecmeden once simdi tekrar yapmaya cesaret edemiyorum.benim de kafami kurcalayan akıntı normalde hic o kadar gelmezdi adet kac gunde bir oluyorsun
canim kan testi yaptır bence onun stresini tekrar yaşama idrar testleri bazen yaniltabiliyormus gec dollenme olduysa ama senin baya gecmis insallah bebişin vardırhatırlamıyorum malesef canim ya 5 tl almıştım pembe kutu ben dayanamadim bi tanesini saat 3 4 gibi yaptim ilk idrarla değil .digeride gecmeden once simdi tekrar yapmaya cesaret edemiyorum.benim de kafami kurcalayan akıntı normalde hic o kadar gelmezdi adet kac gunde bir oluyorsun
genelde 30 günde son tarihten 2 gün sonra basladı son 5 6 aydır.bende hiç ilk idrarla yapmadım birini gece birini gün arası yarın sabahtan yapacagım bakalım
sabah ilk idrarla daha iyi sonuc alirsin bende dayanamayıp sabahi bekliyemedim once idrar yap orda silikde olsa cikar insallah bideee senin adet duzenliymisgenelde 30 günde son tarihten 2 gün sonra basladı son 5 6 aydır.bende hiç ilk idrarla yapmadım birini gece birini gün arası yarın sabahtan yapacagım bakalım
2 bucuk yasında kızım var onu kucagıma alıyorum.bebek varsa gidiverecek sonundasabah ilk idrarla daha iyi sonuc alirsin bende dayanamayıp sabahi bekliyemedim once idrar yap orda silikde olsa cikar insallah bideee senin adet duzenliymis
rabbim korusun insallah2 bucuk yasında kızım var onu kucagıma alıyorum.bebek varsa gidiverecek sonunda
elimde test olsaydı şimdi bitane daha yapardım.bebeğim varsa zaman olarak biraz sıkıntılı olacak ama yoksada üzülürüm insan alısıyor beklemeye pozitif görmek istiyorrabbim korusun insallah
Ben yapti gorfun pazartesi kan vericem cnm darisi basina insAllah..Kızlar bu kanlı testi yapanlar daha sonra sadece idrar testiyle tekrar deneyip 2. Çizgiyi gördünüzmü yani gerçekten doğru sonuç veriyormu bende dayanamayıp yapıcam galiba yarın
Allah korusun cnm Rabbim koruyor onlari oyle dusunme ben ikinci oglumda buyugum 5 yasindaydi onu alirdim kucagina birsey olmadi sukur. Dikkat etmekte fayda var tabi ama sakinma.2 bucuk yasında kızım var onu kucagıma alıyorum.bebek varsa gidiverecek sonunda
Beninde ikinci ogluma hamile kalamadim troitim yuksekti az calisiyordu. İlac kullandigim ay hamile kaldim. Takma prolaktini cnm ilacla duser ama troitine baktirdin mi?2 3 ay once prolaktinle tanistim 55 di degerim doktorum cocugunuz olmaz düşmesi lazim dedi ve ben cok korktum cok uzuldum bu hormon strese bagli arkadaşlar kafanizdan atin o dusunceyi ve pozitif olun cok istekli olmayın akışına birakin ben oyle yaptim ve bir ay sonra düştü sukur tedavisi olan birsey ilaci olan rabbim dermansiz dert vermesin cok arastiridm ilaçla düşen ve hemen hamile kalan o kadar cok insan varki cok sukur tabi ilac da iyi degil hormon ilaclari sonucta her ilavmc vücuda zararli onun icin rahat olup psikolojik olarak o prolaktini yenin rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı hayirli evlat onun nasibi ne zaman sa rabbim en hayirli zamanda verecek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?