- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.481
Soyle bir yontem okudum. Faydasi olurmu bilmem denemektefayda var canim. Yumurtlama gununu biliyorsan o gunlerde olan iliskide esin temiz bir kaba bosalacak. Sende temiz bir siringayla igne kismi olmadan spermleri cekip ayaklarini havaya kaldirip vajinaya hizlica birakacaksin. Kadin kendi kendine asilama yapmis dr tup bebekle olur demir o ay hamile kalmis.Merhaba geçmiş olsun inşallah hamilesindr.. benzer şeyler bnde yasıyorum..
Bugun dr kontrolum vardı 2tane çok gzel yumurtam varmış. Dr umarım olur olmaması için hiçbir neden yok. Bunun dısında yapılacak tek şey yumurtayı dölleyip koymak kalıyorum ama biraz daha sabredicez dedi... tüp bebek için ama bn özelw gidiyorum acba devlet özeldekinide karşılarmı bilgin varmı acba
Canim bende haaftaya persembe olcam.olmassam bu kanli testten yapicam hemen...cok merk ettim
Sen yakından ne görüyorsun cnm?
Bi bilgim yok cnm doktora danisanaKızlar mesaj attım ama gitmemiş sanırım benim göğüslerimden hala süt geliyor bu hamile kalmama engel olabilir mi
Aa ne enteresan şeyler var:)Soyle bir yontem okudum. Faydasi olurmu bilmem denemektefayda var canim. Yumurtlama gununu biliyorsan o gunlerde olan iliskide esin temiz bir kaba bosalacak. Sende temiz bir siringayla igne kismi olmadan spermleri cekip ayaklarini havaya kaldirip vajinaya hizlica birakacaksin. Kadin kendi kendine asilama yapmis dr tup bebekle olur demir o ay hamile kalmis.
Haha çok güldüm sperm havayla temas ettiği anda ölür mümkün değil böyle birşey saçma olan tarafıda icine niye boşalmıyoda kadin kabtan alıp kendi yapıyo iyice saçmalamışlar inanma böyle şeylere daha ne duycaz acaba :)Soyle bir yontem okudum. Faydasi olurmu bilmem denemektefayda var canim. Yumurtlama gununu biliyorsan o gunlerde olan iliskide esin temiz bir kaba bosalacak. Sende temiz bir siringayla igne kismi olmadan spermleri cekip ayaklarini havaya kaldirip vajinaya hizlica birakacaksin. Kadin kendi kendine asilama yapmis dr tup bebekle olur demir o ay hamile kalmis.
Çok uzun bir süre ya bunun bir tedavisi yokmu cnmGünaydın hanimlar
Bugün 49.gun hala adet olmadım catlicam sonunda. Yumurta catlamanin üstünden 15 gün geçti ne zaman adet olucam yaa
Bana da cok sacma geldi,bunlarla ugrasmak yerine akisina birakmak sanki daha mantikli...Haha çok güldüm sperm havayla temas ettiği anda ölür mümkün değil böyle birşey saçma olan tarafıda icine niye boşalmıyoda kadin kabtan alıp kendi yapıyo iyice saçmalamışlar inanma böyle şeylere daha ne duycaz acaba :)
Evet cnm bayağı uzun. 10 gün sonra doktora gidicem bi çöZüm bulsun diye. Bir de adet olduktan sonra bal kurune baslicam. Suan sogan suyu kuru yapıyorum bu da düzen e sokuyormus umarım ise yararlar yoksa ben hamile kalamamÇok uzun bir süre ya bunun bir tedavisi yokmu cnm
aynen öyle hayirlisi olsun sonucu haber ver mutlaka insallah hamilesindirelimde test olsaydı şimdi bitane daha yapardım.bebeğim varsa zaman olarak biraz sıkıntılı olacak ama yoksada üzülürüm insan alısıyor beklemeye pozitif görmek istiyor
Pembeysa o gölge var demektir.beyazsa malesef yok demektir.fotoda çok belli olmuyo
bütün hormonlarıma baktirdim sadece prolaltin yuksek cikti cok korktum rabbim yardim etti ilaçsız düştü şükür stresten miş bende artik kafamdan attım o dusunceyi ama adet bi gun bile gecikse hemen hamilemiyim acaba diyorum bakalim nasipBeninde ikinci ogluma hamile kalamadim troitim yuksekti az calisiyordu. İlac kullandigim ay hamile kaldim. Takma prolaktini cnm ilacla duser ama troitine baktirdin mi?
biraz daha yakindan cek istersenPembeysa o gölge var demektir.beyazsa malesef yok demektir.fotoda çok belli olmuyo
arkadaşin dedigi gibi cizgi var ama belli degil 2 3 gun gecsin tekrarla bence canim
cnm cizgi var ben goruyorum yaniSen yakından ne görüyorsun cnm?
insaallah cnm benimAman canim dur aman Allah korusun hayirlisiya inşallah en kısa zamanda bebislerimize kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?