- 3 Ekim 2016
- 1.114
- 1.696
- 83
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.501
Ben bisey göremedim cnm senin elinde canli daha iyi görünür belki
Çok hafif var sanki:)
Adetimi bekliyorum bi türlü olamadim sen nasılsın?merhaba kızlar nasılsınız. ben de ara ara yazabiliyorum size .
dün preseed aldım ve kullandım. hayırlısı
Yapcanmi bu günde?cnm cizgi var ben goruyorum yani
yok cnm yapmayi dusunmuyorum bugun gerci esim test getirirse yapabilirim ama cikip kendim alamam bide adet olack gibi hossedyrm ben hep bi islaklik karin agrisi bel agrisi acaba ben erken mi yumurtladimkiYapcanmi bu günde?
çok karışık düşüncelerdeyim canım oldu mu olmadı mı psikolojisi. ..Adetimi bekliyorum bi türlü olamadim sen nasılsın?
cnm ben cizgi gordum ama senin nasil gordugun onemli kac gunvar adetine elinde test varsa bide su kanli testi denesene cnm
Bugün adet günüm canım yani canlıyken daha net görüyorum. Bilimsel olarak gerçeği varmıki o testincnm ben cizgi gordum ama senin nasil gordugun onemli kac gunvar adetine elinde test varsa bide su kanli testi denesene cnm
Bende bugun yaptirdim ignemin cnm bana gunun gecene kadar bekle dedi drGünaydın hanimlar
Bugün 49.gun hala adet olmadım catlicam sonunda. Yumurta catlamanin üstünden 15 gün geçti ne zaman adet olucam yaa
hic bilmiyorumki cnm yaa dogrulugunu hekleyip gorucezBugün adet günüm canım yani canlıyken daha net görüyorum. Bilimsel olarak gerçeği varmıki o testin
Uzulme canm bu ay kur falan basla istersenBenim regl baslamıs...
Önemli olan dr tedavisi ilaçla düzene sokuyorlar sanırım ama biz sabırsizız hemen olup bitsin istiyoruz soğan kürünü yap cnm onunla hamile kalan çok kişi var.Evet cnm bayağı uzun. 10 gün sonra doktora gidicem bi çöZüm bulsun diye. Bir de adet olduktan sonra bal kurune baslicam. Suan sogan suyu kuru yapıyorum bu da düzen e sokuyormus umarım ise yararlar yoksa ben hamile kalamam
Canm sen nerelerdesjn kan testi yaptirdinmjÂmin canım inşallah
Merhaba canım yaptırdım 34 çıktı sonucum çarşamba gunu inş.hamileyim.sali günü doktora gidicem insalalh sen nasilsin?Canm sen nerelerdesjn kan testi yaptirdinmj
Üzülme canım artik önümüzdeki ay denerizBenim regl baslamıs...
Iyi canm bende bekliyorum dedigim gibi burda kan testi falan yok oyuzden iki aylik olana kadar beklemek zorundayim ama belirtilerim basladi migde bulantilariylaMerhaba canım yaptırdım 34 çıktı sonucum çarşamba gunu inş.hamileyim.sali günü doktora gidicem insalalh sen nasilsin?
İnş.saglikli bir hamilelik geçiririz canımIyi canm bende bekliyorum dedigim gibi burda kan testi falan yok oyuzden iki aylik olana kadar beklemek zorundayim ama belirtilerim basladi migde bulantilariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?