- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.521
Amin canmİnş.saglikli bir hamilelik geçiririz canım
Çok şükür ben test yaptım hamileyim görünüyor cnm kan testi için 15 Martin geçmesini bekliyorum.Batı 15 mart olanlar kızlar ne durumdasınız test yapmamak için zor dayanıyorum ya. Bi an önce geçse günler
Sanırım kedi alıcam umudu kestimÜzülme canım artik önümüzdeki ay deneriz
Prolaktin yüksekliğim var 1 aydır ilac kullanıyorum ama düsmedi demek... herseyin sebebi stresUzulme canm bu ay kur falan basla istersen
Çok şükür ben test yaptım hamileyim görünüyor cnm kan testi için 15 Martin geçmesini bekliyorum.
zaten duzensizdi de bu ay çok gecikti..çok karışık düşüncelerdeyim canım oldu mu olmadı mı psikolojisi. ..
Sen niye olamadın ki acaba
Eklerim cnm Batin ne zaman?TurkuazKrampon merhaba canim benide eklermisin listeye
Evet cnm yapıyorum bugün 4.gunum umarım ise yarar yaaÖnemli olan dr tedavisi ilaçla düzene sokuyorlar sanırım ama biz sabırsizız hemen olup bitsin istiyoruz soğan kürünü yap cnm onunla hamile kalan çok kişi var.
Normalde 9 marttda gunum gecyrEklerim cnm Batin ne zaman?
Aa senin benden de geç olmuş. Benim yumurtlamanin üstünden 15 gün geçti yarın öbür gün olurum büyük ihtimal. Doktora gittinmi duzensizlik için?TurkuazKrampon canım bende bugün adetin 44.günündeyim ovulasyon testinde pozitif sonuçtan sonraki 8.gün hala bende de gelen giden yok napacağız biz arkadaşım
Ee yaptinmi test?Normalde 9 marttda gunum gecyr
Yok canim yapmaya korkuyormuyum cekiniyormuyum yapamiyorumEe yaptinmi test?
Elinde test varsa yapsana yaaYok
Yok canim yapmaya korkuyormuyum cekiniyormuyum yapamiyorum
Bugun esime dedim alsin diye sans ki bugun cumartesi oldugunu unutmusuz pazartesiye kaldi insallah pazartsi kan testi vermeyi dusunuyorumElinde test varsa yapsana yaa
Ben de sabirsizlikla beklemedeyim 4 gün kaldı bakalımm inşallah sevinirizzzBatı 15 mart olanlar kızlar ne durumdasınız test yapmamak için zor dayanıyorum ya. Bi an önce geçse günler
Al benden de o kadar valla umutsuzlastim iyiceRabbim tum isteyenlere nasip etsin o duyguyu herkez sevinsin ben tam umudumu kaybettim hic olacagina inanmiyordum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?