- 26 Ocak 2017
- 556
- 612
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.541
Ben burdaki bi topikteki duaya katildim ben onun sayesinde olduguna inaniyorumAl benden de o kadar valla umutsuzlastim iyice
Kac aydir istiyorsunAl benden de o kadar valla umutsuzlastim iyice
Çok şükür ben test yaptım hamileyim görünüyor cnm kan testi için 15 Martin geçmesini bekliyorum.
Nasıl dua cnm?Ben burdaki bi topikteki duaya katildim ben onun sayesinde olduguna inaniyorum
Nisanda 2 sene olcak cnm ben yanlis okumusum senin bebis var suan demi hayirli olsun sen kac ay ugrastin ve neler yaptinKac aydir istiyorsun
Güzel soru:) sanırım daha kesin değil bebisNisanda 2 sene olcak cnm ben yanlis okumusum senin bebis var suan demi hayirli olsun sen kac ay ugrastin ve neler yaptin
Ben de sabirsizlikla beklemedeyim 4 gün kaldı bakalımm inşallah sevinirizzz
Sen kac aydir deniuosun cnm senin kacinci bebekGüzel soru:) sanırım daha kesin değil bebis
Gittim canım yıllardır hep pko diyorlardı son doktor yumurta tembelliği var dedi bu ay ilaç kullanmadım bu haldeyim adet olunca tekrar gidip klomen deneyeceğimAa senin benden de geç olmuş. Benim yumurtlamanin üstünden 15 gün geçti yarın öbür gün olurum büyük ihtimal. Doktora gittinmi duzensizlik için?
Kac aydir deniyosun cnmGittim canım yıllardır hep pko diyorlardı son doktor yumurta tembelliği var dedi bu ay ilaç kullanmadım bu haldeyim adet olunca tekrar gidip klomen deneyeceğim
Bugunde test yaptim yine tek cizgi.pztesi firsat bulabilirsem doktora gidecegimaynen öyle hayirlisi olsun sonucu haber ver mutlaka insallah hamilesindir
2.olacak inşallah. Daha yeni istiyoruz cnm ya buraya bu konuyu açtığımda korunuyorduk:) 3 hafta falan oluyor ama kist çıktı şimdi adetle sökülecek inşallah adet olmayı bekliyorum sonra çalışmalara devam edicez ovu testlerimde var hayırlısı. Sen ne zamandır istiyorsun?Sen kac aydir deniuosun cnm senin kacinci bebek
Duzensizlik olanlarda pko mu oluyor? Bendeki sorun da yumurta tembelliği. Hamile kalana kadar düzene girse keşke sonra düzensiz olsa da bu kadar takmam. Ilk kizim da 35 günde 1 adet olurken hamile kaldım. Onun içinde bisey yapmadım kendiliğinden düzen e girmiştiGittim canım yıllardır hep pko diyorlardı son doktor yumurta tembelliği var dedi bu ay ilaç kullanmadım bu haldeyim adet olunca tekrar gidip klomen deneyeceğim
2sene olacak nisanda cnm ama olmuyo iste vakti var galiba rabbim hayirlisini bilir2.olacak inşallah. Daha yeni istiyoruz cnm ya buraya bu konuyu açtığımda korunuyorduk:) 3 hafta falan oluyor ama kist çıktı şimdi adetle sökülecek inşallah adet olmayı bekliyorum sonra çalışmalara devam edicez ovu testlerimde var hayırlısı. Sen ne zamandır istiyorsun?
Yumurtalar büyümeden kist oluyormuş pkodan benim anladığım ben 5 ay adet olmadığımı bilirim canım iki ay klomen kullandım zamanında adet gördüm bıraktım bu ay yine sarktı işte inşallah ikinci de olur kuzum ben hiç hamile kalamadım 7 ay olduDuzensizlik olanlarda pko mu oluyor? Bendeki sorun da yumurta tembelliği. Hamile kalana kadar düzene girse keşke sonra düzensiz olsa da bu kadar takmam. Ilk kizim da 35 günde 1 adet olurken hamile kaldım. Onun içinde bisey yapmadım kendiliğinden düzen e girmişti
7 ay oldu canım iki ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadıKac aydir deniyosun cnm
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...uasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103/ bu linkteki topik canimNasıl dua cnm?
Yaklasik 1 yildir korunmuyoruz ben ilac falan kullanmadim doktora gttim ilk kist cikti sonra dogum kontrol hapi verdi kullandim diger ay kayboldu oyle korunmadik biseyde kullanmadim duaya sigindim bakalim daha kesin degil halen bebis ama gunum geciyor pazartesiyi bekliyorum artikNisanda 2 sene olcak cnm ben yanlis okumusum senin bebis var suan demi hayirli olsun sen kac ay ugrastin ve neler yaptin
Benim bat 18 mart valla kendimi takip ediyorum ama cok belirgin bir hamilelik belirtim yok açıkcası...akıntı falan yok yani bugün...Arada cok minik kasıklarım ben burdayım diyo o kadar...Batı 18 mart oluşta sonuç alan varmı kızlar ? Bide hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar battan kaç gün önce öğrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?