2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Arkadaşlar merhaba . Bizde bebiş sahibi olmayı Çok istiyoruz. Henüz ilk çalışmalarımız ama adetime 2 gün var test yapsam belli olurmu. Doğurganlık günlerimizde ilişkiye girdik şubatın 22 sinden itibaren korunmadik. Test yapsam acaba cikarmiki

Hamilelik belirtin şüphen çoksa yap ama yoksa 2 güncük daha bekle gelmesse yap.hayalkırıklığın olmasın.

Hamilelik belirtin şüphen çoksa yap ama yoksa 2 güncük daha bekle gelmesse yap.hayalkırıklığın olmasın.
Canim adet belirtilerim var. Göğüslerimde aşırı ağrı ağırlık büyüme var. Bazen de belime ve kasigima ağrı giriyo. Ama adet olurkende oluyodu böyle. Çok da heveslenmek istemiyorum aslında ama çok da merak ediyorum. Inşallah Allah hayirlissini verir. Şuan midem bulaniyo sanki

Canım mide bulantısı hamilelikte 6 haftada falan başlıyo bildiğim şuan pek olacağını sanmam ama adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı maalesef inşlh hamilesindir.

Yanlis....
Sperm koruyucu bir meni tabakasi ile kaplidir ve disarida da 15 dk kadar yani meni kuruyana kadar yasar. Bir arkadasim tup bevek merkezinde calisiyor. Dusunsene adam kaba bosaliyor havayla temas etmeden nasil dolleyecekler. Mikroskop ortaminda dolluyorlar. Yani bu yontemi anlatmistim ona dogal asilama yapmis dedi. Bir nevi asilamada ayni yontem yani.

Batı 18 mart oluşta sonuç alan varmı kızlar ? Bide hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar battan kaç gün önce öğrendiniz

Canim bata 6 gun kala cikmadi ama kanli olanda cook silikti. 4 gun kala idrarda silik cikti.

Ben hamileyim hic gogsum sismedi arada igne batar gibi oluyor o kadar. Her bunyede her hamilelikte farkli oyle kasik agrimda cok yok. Arada oluyor batiyo igne gibi geciyor.

Bende 4 gun kala cikti. 2 gun kala sabah idrariyla yada tuvaletini tutup ywp cnm.

Arkadaşlar elle kendini kontrol eden oluyormuş alttan hamile miyim diye bununla ilgili birşey biliyor muyuz. Belki saçma olacak ama bilmediğimden soruyorum ben parmak falan sokamam. Çok afedersiniz açık olcak ama esimiz ile ilişkiye girdiğimiz de bunu öğrenemez miyiz rahime değdi mi diye.

Cok sukur bitanem. Ya aslinda korkiyorum belki erken bilmiyorum ama hic hamile gibi hissetmiyorum. Agrim sizim yok. Bugun koca avm yi doladik iki oglanla ayaklarim agridi yattim dinleniyorum biraz uzaninca agrim oluyor.

Sen yine de çok yorma kendini canım inşallah hep böyle güzel geçer hamileliğin senin batın geçmiş miydi?

Duydum bende denemedim de. Merak ettim bi denesem mi dedim okuyunca. Hamileysen kocaman bosluk olurmus degilsen sertlik olurmus eskiler oyle kontrol edermis kendini. Ebe bir arkadasta soylemisti forumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…