- 2 Aralık 2016
- 74
- 55
- 3
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.561
Canım benim ilk gebeliğim 9 ayda oldu düşükle sonuçlandı şimdide 6 aydır bekliyorum hala olmadı...rabbim yüzümüzr baksın ya cok zor beklemek.2sene olacak nisanda cnm ama olmuyo iste vakti var galiba rabbim hayirlisini bilir
Hamilelik belirtin şüphen çoksa yap ama yoksa 2 güncük daha bekle gelmesse yap.hayalkırıklığın olmasın.Arkadaşlar merhaba . Bizde bebiş sahibi olmayı Çok istiyoruz. Henüz ilk çalışmalarımız ama adetime 2 gün var test yapsam belli olurmu. Doğurganlık günlerimizde ilişkiye girdik şubatın 22 sinden itibaren korunmadik. Test yapsam acaba cikarmiki
Canim adet belirtilerim var. Göğüslerimde aşırı ağrı ağırlık büyüme var. Bazen de belime ve kasigima ağrı giriyo. Ama adet olurkende oluyodu böyle. Çok da heveslenmek istemiyorum aslında ama çok da merak ediyorum. Inşallah Allah hayirlissini verir. Şuan midem bulaniyo sankiHamilelik belirtin şüphen çoksa yap ama yoksa 2 güncük daha bekle gelmesse yap.hayalkırıklığın olmasın.
Canım mide bulantısı hamilelikte 6 haftada falan başlıyo bildiğim şuan pek olacağını sanmam ama adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı maalesef inşlh hamilesindir.Canim adet belirtilerim var. Göğüslerimde aşırı ağrı ağırlık büyüme var. Bazen de belime ve kasigima ağrı giriyo. Ama adet olurkende oluyodu böyle. Çok da heveslenmek istemiyorum aslında ama çok da merak ediyorum. Inşallah Allah hayirlissini verir. Şuan midem bulaniyo sanki
Bat ne zmn canim?
O ne canil ilk defa duydummerhaba kızlar nasılsınız. ben de ara ara yazabiliyorum size .
dün preseed aldım ve kullandım. hayırlısı
Yanlis....Haha çok güldüm sperm havayla temas ettiği anda ölür mümkün değil böyle birşey saçma olan tarafıda icine niye boşalmıyoda kadin kabtan alıp kendi yapıyo iyice saçmalamışlar inanma böyle şeylere daha ne duycaz acaba :)
Batı 18 mart oluşta sonuç alan varmı kızlar ? Bide hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar battan kaç gün önce öğrendiniz
Ben hamileyim hic gogsum sismedi arada igne batar gibi oluyor o kadar. Her bunyede her hamilelikte farkli oyle kasik agrimda cok yok. Arada oluyor batiyo igne gibi geciyor.Benim bat 18 mart valla kendimi takip ediyorum ama cok belirgin bir hamilelik belirtim yok açıkcası...akıntı falan yok yani bugün...Arada cok minik kasıklarım ben burdayım diyo o kadar...
Kızlar bişey sorcam bu hamilelikte göğüs hassasiyeti sürekli mi oluyo yoksa arada batma mı yoksa göğüs de büyüyo mu hemen...adet öncesi yani ?
Bende 4 gun kala cikti. 2 gun kala sabah idrariyla yada tuvaletini tutup ywp cnm.Arkadaşlar merhaba . Bizde bebiş sahibi olmayı Çok istiyoruz. Henüz ilk çalışmalarımız ama adetime 2 gün var test yapsam belli olurmu. Doğurganlık günlerimizde ilişkiye girdik şubatın 22 sinden itibaren korunmadik. Test yapsam acaba cikarmiki
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Cok sukur bitanem. Ya aslinda korkiyorum belki erken bilmiyorum ama hic hamile gibi hissetmiyorum. Agrim sizim yok. Bugun koca avm yi doladik iki oglanla ayaklarim agridi yattim dinleniyorum biraz uzaninca agrim oluyor.Iyiyim canım sen naptin nasılsiniz bebisinle teyzesi yer onu
Uzulme canim bu ay kur felan denesen esine ve sana?Kırmızılar geldi yine Nisan ayını beklemeye başlıcaz artık
Cok sukur bitanem. Ya aslinda korkiyorum belki erken bilmiyorum ama hic hamile gibi hissetmiyorum. Agrim sizim yok. Bugun koca avm yi doladik iki oglanla ayaklarim agridi yattim dinleniyorum biraz uzaninca agrim oluyor.
Duydum bende denemedim de. Merak ettim bi denesem mi dedim okuyunca. Hamileysen kocaman bosluk olurmus degilsen sertlik olurmus eskiler oyle kontrol edermis kendini. Ebe bir arkadasta soylemisti forumda.Arkadaşlar elle kendini kontrol eden oluyormuş alttan hamile miyim diye bununla ilgili birşey biliyor muyuz. Belki saçma olacak ama bilmediğimden soruyorum ben parmak falan sokamam.Çok afedersiniz açık olcak ama esimiz ile ilişkiye girdiğimiz de bunu öğrenemez miyiz rahime değdi mi diye.
Çok sağol cnm 8 martta yaptım baya koyu çizgi çıktı normal idrar testiydi kanlı olandan yapmadimHayırlı olsun cnm bebişin sağlıkla kucağına Alman dileğiyleNe zaman yaptın cnm bide kanlı idrar testinimi yaptın normal idrar testimi
13 mart canim bat. İnsAllah kimyasal degildir. Boyle oluncada ondan iskilleniyorum. Pazartesi kan testi yaptiricam.Sen yine de çok yorma kendini canım inşallah hep böyle güzel geçer hamileliğin senin batın geçmiş miydi?
Valla cnm benimki baya erken çıktı 8 martta yaptım ben 7 gün önce belli etti kendini :) seninde çıkabilir aslında bi denesene testin varsaBende yapsam çıkar mi acaba yaa. Senin ne zaman çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?