2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Valla cnm benimki baya erken çıktı 8 martta yaptım ben 7 gün önce belli etti kendini :) seninde çıkabilir aslında bi denesene testin varsa

Son bi tane testim kaldı son gün yaparım diyorm ama dayanamyrm bi yandan eşimden dalga geçiyor onu da yap kurtul diyo bi tane kaldı ya adamda bıktı hergün hamilelikle ilgili sorularimdan

Duydum bende denemedim de. Merak ettim bi denesem mi dedim okuyunca. Hamileysen kocaman bosluk olurmus degilsen sertlik olurmus eskiler oyle kontrol edermis kendini. Ebe bir arkadasta soylemisti forumda.
Yagmureylul aynen bende okudum bunu ama ben yapsamda hayatta anlamam öncesinde nasıl olduğunu bilmediğim için boşluk varmı yok mu hayatta anlamam
Valla nereye gitsem kafam hep acaba hamilemiyim değilmiyimde her ay yumurtlamadan sonra böyle işkence ediyom kendime ah keşke

Banu tebrik ederim cnm. Demismiydim hatirlamadim ama. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bat ne zamanda canim?
Çok sağol cnm bat 15 martti benim belirtiler baya kendini gösterince test yaptım ve çok şükür çift çizgiyi gördüm 8 martta bu arada sende inş hayirlisiyla alırsın kucağına kan testi yaptirdinmi cnm sen ben bat tarihimin geçmesini bekliyorum

Son bi tane testim kaldı son gün yaparım diyorm ama dayanamyrm bi yandan eşimden dalga geçiyor onu da yap kurtul diyo bi tane kaldı ya adamda bıktı hergün hamilelikle ilgili sorularimdan

Annelik, anne olmayi istedigin andan itibaren basliyor aslinda. Anne olmak icin bir caba, hamilelikte bir caba ve kucagina aldiginda caba. Bence annelik kucagina aldiginda degil, anne olmayi arzuladiginda basliyor.

Doğru diyorsun öncesini de bilmek lazım nasıl anlycz

Canım mide bulantısı hamilelikte 6 haftada falan başlıyo bildiğim şuan pek olacağını sanmam ama adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı maalesef inşlh hamilesindir.
Ay inşallah çift çizgi görürüm. Bide ben evlendikten 4 ay sonra ilişkiye girebildim ayrı bi durumdu oda. O yüzden çok istiyorum bebiş olmasını.

Valla ben birşey demiyorum artık eşime onuda umutlandırmak istemiyorum oda yazık geçen almış telefonumu bu ovülasyon uygulamasına bakıyo kaç gün var diye...ah ah umut işte olmasa naparız ...

14 Mart bat im. Test yaptım negatif. Çok karmaşık hissediyorum. Bazen adet olacakmışım gibiyim.bazende midem bulanıyor. Psikolojik tamamen biliyorum. . Allah herşeyi hayırlısını versin. Bekleyip göreceğiz. İnş. Tez zamanda herkes hamile olur da. Muradına erer.

Ay inşallah çift çizgi görürüm. Bide ben evlendikten 4 ay sonra ilişkiye girebildim ayrı bi durumdu oda. O yüzden çok istiyorum bebiş olmasını.
Benim bi arkadşımda bu problemi yaşadı ilk evlendiğini zamanlar zamanla herşey düzeliyor inşlh bizim gibi beklemezsin bian evvel gelir yavrun

Ben pazartesi yaptiracagim cnm. Erkenden yaptirip birde yukseldi alcaldi srresi yasamak istemiyorum. İnsAllah guzel sonuclar aliriz.

Yapayim dimi ya . Hadi inşallah olur.

İnsAllah hamilesindir canim. Az kalmis bat.

Annelik, anne olmayi istedigin andan itibaren basliyor aslinda. Anne olmak icin bir caba, hamilelikte bir caba ve kucagina aldiginda caba. Bence annelik kucagina aldiginda degil, anne olmayi arzuladiginda basliyor.

Bence de canım şimdi hamile miyim bilmiyorum ama karnımı oksayasim geliyor hep. Sürekli hayal kuruyorum hamileyim dediğimde ailemin sevincini düşünüyorum. Cips yerken bile bugün bi kötü oldum dedim ne yapıyorsun ya hamileysen. Annelik çok güzel birşey Rabbim her isteyene yaşatsn bu güzel duyguyu inşallah. Allahım aratmasın. Öyle çok istiyorum ki...

İnsAllah canim insAllah. Tez vakitte gelsin bebisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…