- 2 Aralık 2016
- 74
- 55
- 3
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.601
Yazarım tabiki. Inşallah Allah isteyen herkese verirYap canim insAllah guzel sonuclar yaz bizede..
heeeey maşallaaaahEki Görüntüle 1964232 Kızlar adetime 7 gün var ve suna bakın cok Şükür Rabbime :)
Valla ben birşey demiyorum artık eşime onuda umutlandırmak istemiyorum oda yazık geçen almış telefonumu bu ovülasyon uygulamasına bakıyo kaç gün var diye...ah ah umut işte olmasa naparız ...
İnsAllah cnm.Yazarım tabiki. Inşallah Allah isteyen herkese verir
Ah kız nerde :) inşlh allah söyletmiştir yaa :)Amin isteyen herkese verir Allahım. Sen hamilemisin. Yoksa çalışmalar mi var. Yeni katıldım buraya okumadım yazılanları pek
Canim benim Allah yine nasip eder inşallah. Dua edelim bol bol. Biz henüz ilk deneme yaptık. Bakalım.ne sonuç olacakAh kız nerde :) inşlh allah söyletmiştir yaa :)Ben 9 ay bekledim oldu onu kaybettim şimdide 6 aydır bekliyorum
İnş canimm. İnş. Hepimiz hamileyızdirİnsAllah hamilesindir canim. Az kalmis bat.
ogrenirsin cnm diger yontemi ben bi kac kez denemistim ama ben ilk evledigimdede korunmak icin icini yikiyordum falan cok yanlismis yararli bakterileri olduruyormusum esim iliskiye girerkende boyle caepiyormus gibi hissedyrm falan ordan anliyrm artik adet olacagimiArkadaşlar elle kendini kontrol eden oluyormuş alttan hamile miyim diye bununla ilgili birşey biliyor muyuz. Belki saçma olacak ama bilmediğimden soruyorum ben parmak falan sokamam.Çok afedersiniz açık olcak ama esimiz ile ilişkiye girdiğimiz de bunu öğrenemez miyiz rahime değdi mi diye.
Çok sağol cnm 8 martta yaptım baya koyu çizgi çıktı normal idrar testiydi kanlı olandan yapmadim
ogrenirsin cnm diger yontemi ben bi kac kez denemistim ama ben ilk evledigimdede korunmak icin icini yikiyordum falan cok yanlismis yararli bakterileri olduruyormusum esim iliskiye girerkende boyle caepiyormus gibi hissedyrm falan ordan anliyrm artik adet olacagimi
Kaç senelik evlisin?2sene olacak nisanda cnm ama olmuyo iste vakti var galiba rabbim hayirlisini bilir
edin cnmmm hatta ben onu doktora sormustum adete yakin rahim duvari kalinlastgi icin evet aci falan duyabilirsin dediHmm bizde bu gece bi kontrol edelim o zaman
Evet işte ilaç kullanirken o anlık düzen e giriyor ilacı bırakınca yine bozuluyor bende 2 defa 6 ay adet olmadigimi biliyorumYumurtalar büyümeden kist oluyormuş pkodan benim anladığım ben 5 ay adet olmadığımı bilirim canım iki ay klomen kullandım zamanında adet gördüm bıraktım bu ay yine sarktı işte inşallah ikinci de olur kuzum ben hiç hamile kalamadım 7 ay oldu
edin cnmmm hatta ben onu doktora sormustum adete yakin rahim duvari kalinlastgi icin evet aci falan duyabilirsin dedi
aynen cnm ordan ben adet olacagiami anliyorumAa evet o acıyı bende duyuyorum bazen baya keskin bi acı. O zaman böyle öğrenme ihtimali yüksek canım
Yumurtlamanin gununu biliyorsan 8 gun sonrasi kanda 12 gun sobrasi idrarda belli olur cnmHamilelik ne kadar sürede belli olur arkadaşlar. Minimum
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Kiz insaAllah bebisi bekle yaa adeti niye bekliyorsun? Senin ilk kizdi ikici ne istiyorsun kiz mi erkek mi? Ben kiz icin bi calisma yaptim bakalim tutacak mi?Hala adet olmayi beklemekle meşgulüm
Canim 22 sinden itibaren başlıyordu gebelik ihtilallerim. 27 şubatta yüksek doğurganlık dönemimdi. Yarın test yapmayı düşünüyorum. Belli olurmukiYumurtlamanin gununu biliyorsan 8 gun sonrasi kanda 12 gun sobrasi idrarda belli olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?