- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Isyan etme cnm bizim 1 sene sonunda oldu. Kafama takmayı biraktigim ay hamile kaldım bu kadr düşünme rabbim zamanını kararlamistir ya sabirOf kizlar bir balik burcu olarak merakima yenik dusup bata 9gun kala test yaptim ve negatifi gordum suan yiklmis durumdayim hep umutlaniyorum yalanci gebelik belirtileri beni yaniltiyor her ovulasyon piki sonrasi gorevimi basariyla tamamlayip sabirsizligi elime aliyorum acaba tutmusmudur yine diye..7aydir boyleyim allahimin gucune gitmesin isyanlara dusuyorum kimi zaman sonra diyorum sabret insanlar 10yil bebek sahibi olamiyor esimle birbirimizi 9yil bekledik egitim hayati is hayati derken zaman su gibi akti herseyimiz beklemeli ve zor oldu benim hayatim hep boyle her isim zorla oluyor artik totem yaptim bebek iside boyle zorluyor bizi aslinda sinavdayiz biliyorm kimseye bi kotulugumde olmadi bilakis cok merhametli ve vicdanliyimdir artik kendimi suclar oldum kimseye derdimi anlatamiyorum birilerinin diline dusmekten cok korkuyorum bizim buralarda anlayisli bi insanla karsilasmak cok zor cogu dedikoducu ve hepsi cocuk haberi derdinde gecen esimin akrabasi bana olmuyor diyemi dusunmuyorum diyorsun dedi daha 7aylik evli bi insana bu soru sorulurmu bu daha bi kaci... Yoruldum artikk gercekten yoruldum atanamiyormda evde kös kös oturup kafayi yiyorum ne olur bana dua edin bende namazimda dua ediyorum herkese uzun oldu affiniza siginiyorum
Selam anne adaylari:)
Benim 2.5 yaşında bir kızım var. 2. Bebeği istiyorum kısmetse. Evlendigimde adet düzensizliğim vardı rabbime hamd olsun bebeğim oldu. Şimdi 2.yi istiyorum inşallah mart ayında hepimiz hamis oluruz.
Heyecanimizi mutlulugumuzu paylasiriz. Birlikte büyütüruz:)))
Hepinizi bekliyorum
Bebis bekleyenler.....
TurkuazKrampon bat 3 mart
@pinpirik90 bat 23 subat
@suerol bat 24 subat
@meraklilarca bat 17 mart
@sngl cnsz
@busraangell
@Tekirdagli4259
@tugsem_10 bat 9 mart
Busra-drnk beklemede
@Pembe Ada
@maviturna bat 24 şubat
@berser34 bat 23 subat
@melikeecgl bat 15 mart
@banukrc bat 15 mart
@mmavi_21
@zehzeh2
@Bebegimgelsene
@Bejan19 bat 26 şubat
@abceee
@esmer58 bat 16 mart
@Ebrarr60 bat 3 mart
@Kelebek090 bat 1 mart
@denizyildizi00
@Mucize2107 bat 28 subat
@brn_ttr bat 18-24 subat
maviucurtma33 bat 17 mart
Yemyesilbirdeniz bat 25 şubat
tulinkrc bat 2 mart
K Kismetim1234 bat 10 mart
@Elonee bat 16 mart
Bat 25şubatSelam anne adaylari:)
Benim 2.5 yaşında bir kızım var. 2. Bebeği istiyorum kısmetse. Evlendigimde adet düzensizliğim vardı rabbime hamd olsun bebeğim oldu. Şimdi 2.yi istiyorum inşallah mart ayında hepimiz hamis oluruz.
Heyecanimizi mutlulugumuzu paylasiriz. Birlikte büyütüruz:)))
Hepinizi bekliyorum
Bebis bekleyenler.....
TurkuazKrampon bat 3 mart
@pinpirik90 bat 23 subat
@suerol bat 24 subat
@meraklilarca bat 17 mart
@sngl cnsz
@busraangell
@Tekirdagli4259
@tugsem_10 bat 9 mart
Busra-drnk beklemede
@Pembe Ada
@maviturna bat 24 şubat
@berser34 bat 23 subat
@melikeecgl bat 15 mart
@banukrc bat 15 mart
@mmavi_21
@zehzeh2 bat 15 mart
@Bebegimgelsene
@Bejan19 bat 26 şubat
@abceee
@esmer58 bat 16 mart
@Ebrarr60 bat 3 mart
@Kelebek090 bat 1 mart
@denizyildizi00
@Mucize2107 bat 28 subat
@brn_ttr bat 18-24 subat
maviucurtma33 bat 17 mart
Yemyesilbirdeniz bat 25 şubat
tulinkrc bat 2 mart
K Kismetim1234 bat 10 mart
@Elonee bat 16 mart
AminnnSlm kızlar inşlh rabbim hepimize nasip Etsin benim şubat 25
Benim 2.bebegim olacak hayirlisiyla:)bir senelik evliyim hiç korunmadık ve istiyorum da ama iki ay öncesine kadar çok bir çabam olmadı kendiliğinden olur nasılsa diye düşünmüştüm. siz?
Evet ben 14 gün sonra test yapicam.idrar testinde çıkması için ilişkinin üstünden ya da yumurtlama diyeyim en az 15 gün geçmesi lazımmış hiç harcama bence
Sen erken yapmışsın cnm ya batı bekle olmazsan yap ben Öyle yapicamEkstra bişey yapmadım ama en çok çabaladığım ay bu ay oldu. Gün aşırı değerlendirdim hep yumurtlama zamanım da 8 9 şubat arası. Yani muhtemelen daha 11 12 gün anca oldu yumurtlamadan bu yana. Batı beklemek istiyorum ama umarım sabredebilirim o zamana kadar :/
Sen erken yapmışsın cnm ya batı bekle olmazsan yap ben Öyle yapicam
Ben 4 gun kala predictor denen para tuzagini aldim yaptim negatif. Bugun adet gunumdu gelmedi. Erken yapmayın bence camasir suyuyla limonla oyalayon kendinizi onlarla yapın
Çamaşir suyumu onunla nasıl oluyor bende yapayımBen 4 gun kala predictor denen para tuzagini aldim yaptim negatif. Bugun adet gunumdu gelmedi. Erken yapmayın bence camasir suyuyla limonla oyalayon kendinizi onlarla yapın
Ben onu denem malesef yok oyle bisey yaniÇamaşir suyumu onunla nasıl oluyor bende yapayım
Evet bitanem kan testi dha net sonuç alabilmek içinAyy cnm hadi ıns kan testi mi yaptırcam?
Inşallah aşkım da :) kendimi biliyorum asla bi saat bile gecikmem olmazken 1 gün geciktigi zaman anladım hamile olabileceğim yüksek muhtemel3 GÜN GECİKMEN VAR TEST YAPMADINMIBEN MERAKTAN SAREDEMEZDİM HERALDE O KADAR İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
Ne zaman?Evet bitanem kan testi dha net sonuç alabilmek için
Ayyy ilk sen mi hamile kalcan acabaInşallah aşkım da :) kendimi biliyorum asla bi saat bile gecikmem olmazken 1 gün geciktigi zaman anladım hamile olabileceğim yüksek muhtemel))) o yüzden sabirliyim
Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Inşallah aşkım da :) kendimi biliyorum asla bi saat bile gecikmem olmazken 1 gün geciktigi zaman anladım hamile olabileceğim yüksek muhtemel))) o yüzden sabirliyim
Canim seni ugrastiriyorum ama bat i mi değiştirir misin 18 Mart yanlış olmuş k.bakma ☺☺Aa sevindim arkadaş bulduguma:) biz daha yeni baslicaz kısmetse heyecanlıyım. Ama stres yapmamalıyim. Sen ne zamandır istiyorsun?
İnşallah güzel haberle gelirsiniz buraya yazmayı unutmayınInşallah aşkım da :) kendimi biliyorum asla bi saat bile gecikmem olmazken 1 gün geciktigi zaman anladım hamile olabileceğim yüksek muhtemel))) o yüzden sabirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?