- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.621
Olur cnm. Cunku 27 subatta catladiysa yumurta 12 gun gecmis oluyor sabah ilk idrarla yapsan varsa silikte olsa cikar. Yada en garanti kan. Kanda kesin cikar.Canim 22 sinden itibaren başlıyordu gebelik ihtilallerim. 27 şubatta yüksek doğurganlık dönemimdi. Yarın test yapmayı düşünüyorum. Belli olurmuki
27 şubat yumurtlama gunumdu evet. Takvimim programı varya ona göre tabi. Inşallah belli olur. Belirtileri var ama adetime 2 gün var belkide adet olucam.hayirlisi olsunOlur cnm. Cunku 27 subatta catladiysa yumurta 12 gun gecmis oluyor sabah ilk idrarla yapsan varsa silikte olsa cikar. Yada en garanti kan. Kanda kesin cikar.
İnsAllah kizmizi gelmez bebis gelir. Ovulasyon testi en guzeli aslinda saatini bile anlayabiliyorsun.27 şubat yumurtlama gunumdu evet. Takvimim programı varya ona göre tabi. Inşallah belli olur. Belirtileri var ama adetime 2 gün var belkide adet olucam.hayirlisi olsun
Ben bi hafta oncesjnden ogrendjm canmBatı 18 mart oluşta sonuç alan varmı kızlar ? Bide hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar battan kaç gün önce öğrendiniz
Bugün canım. Yum.olalı 13 günBat ne zmn canim?
Sabah yazarım inşallah hayirli haberlerİnsAllah kizmizi gelmez bebis gelir. Ovulasyon testi en guzeli aslinda saatini bile anlayabiliyorsun.
Slmm canimm. Merak ettim nasıl bi çalışma yaptın kız bebek için.Kiz insaAllah bebisi bekle yaa adeti niye bekliyorsun? Senin ilk kizdi ikici ne istiyorsun kiz mi erkek mi? Ben kiz icin bi calisma yaptim bakalim tutacak mi?
Bugün canım. Yum.olalı 13 gün
inşAllah cnm.Sabah yazarım inşallah hayirli haberler
canım kız için yumurtlama gununden ıkı gun once ılışkıyı keseceksın veya korunacaksın. Bırde mısyoner pzısyonda olacaksın yanı derın boşalma olmayacak. Bırde adetten hemen sonra ılışkı degıl 8. Gunu baslıyorsun hergun ılıskı. Boylelıklyumurtaya ulasan x spermlerı uzun omurludur yasarlar y ler dayanıksızdır olurlerSlmm canimm. Merak ettim nasıl bi çalışma yaptın kız bebek için.
Hangi kürü tavsiye edersin canımUzulme canim bu ay kur felan denesen esine ve sana?
Kesin sonuç aldığımı tavsye ederım cnm. Eşine her sabah kecıboynuzu ozu bır kasık. Sanada hem kecıboynuzu ozu bır kasık her bah. Bırdeçöekotu kürü. Bu kur ymurtanın guzel gelişmesibi saglıyor. Hergun ıncır ıcıne cevız koy ye 2/3 tane. Hergun bır bardak süt ve bir adet muz yenecek. İki gunde bır ılışkı olacak ve her ılışkı sonunda ayaklar yarım saat kalkacak kalça astına yastık konacak. Sonra saga veya sola yatılacak. 2/3 saat banyo yapmasan çok ıyı yaparsan da ılık dus olacak. Ben fak oğluma ha ıle kalamadım bu yontemle kaldım.Hangi kürü tavsiye edersin canım
Ekranın fotosunu çektimKesin sonuç aldığımı tavsye ederım cnm. Eşine her sabah kecıboynuzu ozu bır kasık. Sanada hem kecıboynuzu ozu bır kasık her bah. Bırdeçöekotu kürü. Bu kur ymurtanın guzel gelişmesibi saglıyor. Hergun ıncır ıcıne cevız koy ye 2/3 tane. Hergun bır bardak süt ve bir adet muz yenecek. İki gunde bır ılışkı olacak ve her ılışkı sonunda ayaklar yarım saat kalkacak kalça astına yastık konacak. Sonra saga veya sola yatılacak. 2/3 saat banyo yapmasan çok ıyı yaparsan da ılık dus olacak. Ben fak oğluma ha ıle kalamadım bu yontemle kaldım.
Canım enfeksiyonun zarar vermesindense ilaç içmen daha iyi demekki doktor ne diyorsa odur.istersen gene tekrar danış doktoraYaa kızlar idrar yollarımda kum vardı dr ilaç verdi enfeksiyon icin salı gunünden beri içiyom sabah akşam bugunden beri afedersiniz akıntım fazlalaştı kaşıntıda var gebeliğe bir zararı olmaz dimi
Yaa kızlar idrar yollarımda kum vardı dr ilaç verdi enfeksiyon icin salı gunünden beri içiyom sabah akşam bugunden beri afedersiniz akıntım fazlalaştı kaşıntıda var gebeliğe bir zararı olmaz dimi
Canım enfeksıyon olması kotu ılaç ıcmelısın ben de ılk hamılelıgımde olmustu sureklı ılac kullandım yoksa erken dogum sukur ılacları duzenlı kullandım gectı bıttıYaa kızlar idrar yollarımda kum vardı dr ilaç verdi enfeksiyon icin salı gunünden beri içiyom sabah akşam bugunden beri afedersiniz akıntım fazlalaştı kaşıntıda var gebeliğe bir zararı olmaz dimi
Yaa kızlar idrar yollarımda kum vardı dr ilaç verdi enfeksiyon icin salı gunünden beri içiyom sabah akşam bugunden beri afedersiniz akıntım fazlalaştı kaşıntıda var gebeliğe bir zararı olmaz dimi
Off hiç sorma canım bir evladım olsa sonra bu kadar takmayacağım da eksik hissediyorum kendimi böyleykenEvet işte ilaç kullanirken o anlık düzen e giriyor ilacı bırakınca yine bozuluyor bende 2 defa 6 ay adet olmadigimi biliyorum
Bır tane olsa ıkıncı ıcın de aynısını hıssedersın her evlat bekledıgınde hamıle olmadıgın haberı yıkar senı. Ben 3. Bebegını bekledım gecen ay aynı hamıe gıbı belırtıler yasadım ruyalarım bıle hamılesın dedı hep ama degılmışım o an nler oldu neler yasadım anlatamam.Off hiç sorma canım bir evladım olsa sonra bu kadar takmayacağım da eksik hissediyorum kendimi böyleyken
İçiyorum mecburen cnm yoksa daha kotü olurCanım enfeksiyonun zarar vermesindense ilaç içmen daha iyi demekki doktor ne diyorsa odur.istersen gene tekrar danış doktora
Yaa daha yeni ya gebelik ondan korkuyorum yoksa bendede önceki gebeliklerimde enfeksiyon olmuştu geçiyo ilaçla offf ne biliyim yaCanım enfeksıyon olması kotu ılaç ıcmelısın ben de ılk hamılelıgımde olmustu sureklı ılac kullandım yoksa erken dogum sukur ılacları duzenlı kullandım gectı bıttı
Her gebelıkte ılk gbı heyecan...Yaa daha yeni ya gebelik ondan korkuyorum yoksa bendede önceki gebeliklerimde enfeksiyon olmuştu geçiyo ilaçla offf ne biliyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?