2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canim 22 sinden itibaren başlıyordu gebelik ihtilallerim. 27 şubatta yüksek doğurganlık dönemimdi. Yarın test yapmayı düşünüyorum. Belli olurmuki
Olur cnm. Cunku 27 subatta catladiysa yumurta 12 gun gecmis oluyor sabah ilk idrarla yapsan varsa silikte olsa cikar. Yada en garanti kan. Kanda kesin cikar.

Olur cnm. Cunku 27 subatta catladiysa yumurta 12 gun gecmis oluyor sabah ilk idrarla yapsan varsa silikte olsa cikar. Yada en garanti kan. Kanda kesin cikar.
27 şubat yumurtlama gunumdu evet. Takvimim programı varya ona göre tabi. Inşallah belli olur. Belirtileri var ama adetime 2 gün var belkide adet olucam.hayirlisi olsun

Bugün canım. Yum.olalı 13 gün

Bence pazartesı kan testı yaptır en garantısı cnm. İnşAllah hamilesindir

Sabah yazarım inşallah hayirli haberler
inşAllah cnm.

Slmm canimm. Merak ettim nasıl bi çalışma yaptın kız bebek için.
canım kız için yumurtlama gununden ıkı gun once ılışkıyı keseceksın veya korunacaksın. Bırde mısyoner pzısyonda olacaksın yanı derın boşalma olmayacak. Bırde adetten hemen sonra ılışkı degıl 8. Gunu baslıyorsun hergun ılıskı. Boylelıklyumurtaya ulasan x spermlerı uzun omurludur yasarlar y ler dayanıksızdır olurler

Hangi kürü tavsiye edersin canım
Kesin sonuç aldığımı tavsye ederım cnm. Eşine her sabah kecıboynuzu ozu bır kasık. Sanada hem kecıboynuzu ozu bır kasık her bah. Bırdeçöekotu kürü. Bu kur ymurtanın guzel gelişmesibi saglıyor. Hergun ıncır ıcıne cevız koy ye 2/3 tane. Hergun bır bardak süt ve bir adet muz yenecek. İki gunde bır ılışkı olacak ve her ılışkı sonunda ayaklar yarım saat kalkacak kalça astına yastık konacak. Sonra saga veya sola yatılacak. 2/3 saat banyo yapmasan çok ıyı yaparsan da ılık dus olacak. Ben fak oğluma ha ıle kalamadım bu yontemle kaldım.

Yaa kızlar idrar yollarımda kum vardı dr ilaç verdi enfeksiyon icin salı gunünden beri içiyom sabah akşam bugunden beri afedersiniz akıntım fazlalaştı kaşıntıda var gebeliğe bir zararı olmaz dimi

Ekranın fotosunu çektim

Son düzenleme:
Yaa kızlar idrar yollarımda kum vardı dr ilaç verdi enfeksiyon icin salı gunünden beri içiyom sabah akşam bugunden beri afedersiniz akıntım fazlalaştı kaşıntıda var gebeliğe bir zararı olmaz dimi
Canım enfeksiyonun zarar vermesindense ilaç içmen daha iyi demekki doktor ne diyorsa odur.istersen gene tekrar danış doktora

Canım enfeksıyon olması kotu ılaç ıcmelısın ben de ılk hamılelıgımde olmustu sureklı ılac kullandım yoksa erken dogum sukur ılacları duzenlı kullandım gectı bıttı

Off hiç sorma canım bir evladım olsa sonra bu kadar takmayacağım da eksik hissediyorum kendimi böyleyken
Bır tane olsa ıkıncı ıcın de aynısını hıssedersın her evlat bekledıgınde hamıle olmadıgın haberı yıkar senı. Ben 3. Bebegını bekledım gecen ay aynı hamıe gıbı belırtıler yasadım ruyalarım bıle hamılesın dedı hep ama degılmışım o an nler oldu neler yasadım anlatamam.

Canım enfeksıyon olması kotu ılaç ıcmelısın ben de ılk hamılelıgımde olmustu sureklı ılac kullandım yoksa erken dogum sukur ılacları duzenlı kullandım gectı bıttı
Yaa daha yeni ya gebelik ondan korkuyorum yoksa bendede önceki gebeliklerimde enfeksiyon olmuştu geçiyo ilaçla offf ne biliyim ya

Yaa daha yeni ya gebelik ondan korkuyorum yoksa bendede önceki gebeliklerimde enfeksiyon olmuştu geçiyo ilaçla offf ne biliyim ya
Her gebelıkte ılk gbı heyecan...
Valla bende de pazartesı kan yaptırcam ya bırsey olursa korkusu. Rabbım yardımcımız olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…