2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Haklısın canım tabiki ama bak ne güzel iki evladın var tutunacak bir dal onlar sana Rabbim inşallah kısa zamanda 3.yü de verir beni korkutan ya hiç annelik duygusunu tadamazsam

Haklısın canım tabiki ama bak ne güzel iki evladın var tutunacak bir dal onlar sana Rabbim inşallah kısa zamanda 3.yü de verir beni korkutan ya hiç annelik duygusunu tadamazsam
İçini fera tut. Olumlu dusun hep olumlu olsun. Kötuceyı arkana at canım. Rabbım ınsAllah banada annelıgı tattıracak ben ınanıyorum de. Bol bol oku.Enam suresı olu cnm dılek dıle. InsAllah olacaksın

Canım keçiboynuzu pekmezi yiyorduk ama özünü denemedik hergün bir muz yiyoruz ilişkiden sonra yan yatıyorum ama çok fazla değil 15 dk filan bide hemen duş alıyorum onada dikkat ederim çok teşekkür ederim :*

Canim yumurtlamadan sonra bende akinti kesilmesi hic bazen sari genelde beyaz yapiskan akinti vardi. Kasik batmasi da vardi. Midem yaniyordu. Bi de yorgunluk vardi. Hala var bu belirtiler. Adett gunumde cikmadi 4 gun sonra cikti benim canim. Ama 7 gun oldu diyorsun test yap mutlaka. Benimkinde coooookkk silik ikinci cizgi vardi. Ertesi gun kanda 19 cikti hcg. Hayirlisi olsun ins vardir

Günaydın hanimlar
Bugün 49.gun hala adet olmadım catlicam sonunda. Yumurta catlamanin üstünden 15 gün geçti ne zaman adet olucam yaa
canim bende yumurtlama gec oldu belirtilerden oyle dusunuyorum. Ben tahmini yumurtlamadan 11 gun sonra ogrendim Yumurtlamadan 15 gun sonraya kadar uzayabiliyormus. Bence yarin bi test yap cikar ins

İçini fera tut. Olumlu dusun hep olumlu olsun. Kötuceyı arkana at canım. Rabbım ınsAllah banada annelıgı tattıracak ben ınanıyorum de. Bol bol oku.Enam suresı olu cnm dılek dıle. InsAllah olacaksın
Sağol kuzum desteğin için inşallah her şey yolunda gider bugün olmazsa yarın gelir bebeğim ben elimden geleni yapacağım takdir Allah'ın

Kızlar bnm bat 9/10 Mart tı hala regl olamadım dün test yaptım negatif çıktı battan 2 gün önce de kan vermiştim onda da negatif çıkmıştı ben neden regl olmadım geçen ay da gecikti düzensizlik mi başladı acaba

Kzilar adete 5 gun kala hamile kalma riski varmi birde smdi de 3 gun gecikme oldu karnimda agrio yardimci olurmusunz

Son düzenleme:
Kizlar ben de evlenmeden once tedavi amacli 2 sene evlendikyen sonra bir sene korunma amacli kullandim dogum konrtrol hapini ve birakir birakmaz hamile kaldim. Bence gercekten tedavi ediyor. Bende de kist sanci duzensiz edet oluyordum. Duzensizligi yumurta tembelliginine bagladim kendim ama bekar oldugum icin o kadar fazla ustune dusmedim. Kist kaynakli aşırı sanci ve kanama oluyordu. Cok sukur hepsi geçmiş ki bebegim icin gun sayiyoruz şimdi. Bence dogum kontrol haplari oyle soylendigi gibi kısırlık yapmiyor. Tedavi ediyor.

Cnm bnm de 9 /10 Mart'ta regl olmam gerekiyordu dün test yaptım negatif 8 Mart'ta kan verdim o da negatif sen battan önce kan verdin mi sonucu ne çıkmıştı

Elle kontrolu yumurtlamadan 4 gun sonra yaptim canim ve rahim kapali idi bi de vajina şişmisti gercekten. Yumusacikti. Tabi ben normalde nasil oldugunu bilmedigimden test yaptim negatif adet gunu negatif 4 gun sonra cikti bence o dogru ve cinsel organin etrafinda kan akisindan dolayi morrarma da oluyor. Bu belirtiler biyolojik ama onemli olan kendinin hamile olmadifi zaman nasil oldugunu bilmek kendini tanimak. Eger taniyorsan dollenme oldumu olmadi mi gebelik var mi daha hcg kana gecmeden bilebilir bir kadin ben inaniyorum.

Bî de sağ sağ kasığımda fazlasıyla batma var yaa off strese girdim

Canım valla keşke öyle kolay anlasa insan yada bazen anlıyoruzda işine gelmiyor insanın aslında biliyosun ki aslında hamilelik belirtisi yok burda tekrar tekrar soruyosun aynı soruyo umutlanıyosun...
Ben ilk hamileliğimde hiç anlamadım hamile olduğumu öyle bir karnım aynı adet gibi ağrıyodu uykumun içinde sonra sabah dedim ki bu ağrıyla kesin kan gelirdi ama gelmedi bu işte bişey var öyle anlamıştım ilk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…