- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.641
Haklısın canım tabiki ama bak ne güzel iki evladın var tutunacak bir dal onlar sana Rabbim inşallah kısa zamanda 3.yü de verir beni korkutan ya hiç annelik duygusunu tadamazsamBır tane olsa ıkıncı ıcın de aynısını hıssedersın her evlat bekledıgınde hamıle olmadıgın haberı yıkar senı. Ben 3. Bebegını bekledım gecen ay aynı hamıe gıbı belırtıler yasadım ruyalarım bıle hamılesın dedı hep ama degılmışım o an nler oldu neler yasadım anlatamam.
İçini fera tut. Olumlu dusun hep olumlu olsun. Kötuceyı arkana at canım. Rabbım ınsAllah banada annelıgı tattıracak ben ınanıyorum de. Bol bol oku.Enam suresı olu cnm dılek dıle. InsAllah olacaksınHaklısın canım tabiki ama bak ne güzel iki evladın var tutunacak bir dal onlar sana Rabbim inşallah kısa zamanda 3.yü de verir beni korkutan ya hiç annelik duygusunu tadamazsam
Canım keçiboynuzu pekmezi yiyorduk ama özünü denemedik hergün bir muz yiyoruz ilişkiden sonra yan yatıyorum ama çok fazla değil 15 dk filan bide hemen duş alıyorum onada dikkat ederim çok teşekkür ederim :*Kesin sonuç aldığımı tavsye ederım cnm. Eşine her sabah kecıboynuzu ozu bır kasık. Sanada hem kecıboynuzu ozu bır kasık her bah. Bırdeçöekotu kürü. Bu kur ymurtanın guzel gelişmesibi saglıyor. Hergun ıncır ıcıne cevız koy ye 2/3 tane. Hergun bır bardak süt ve bir adet muz yenecek. İki gunde bır ılışkı olacak ve her ılışkı sonunda ayaklar yarım saat kalkacak kalça astına yastık konacak. Sonra saga veya sola yatılacak. 2/3 saat banyo yapmasan çok ıyı yaparsan da ılık dus olacak. Ben fak oğluma ha ıle kalamadım bu yontemle kaldım.
Canim yumurtlamadan sonra bende akinti kesilmesi hic bazen sari genelde beyaz yapiskan akinti vardi. Kasik batmasi da vardi. Midem yaniyordu. Bi de yorgunluk vardi. Hala var bu belirtiler. Adett gunumde cikmadi 4 gun sonra cikti benim canim. Ama 7 gun oldu diyorsun test yap mutlaka. Benimkinde coooookkk silik ikinci cizgi vardi. Ertesi gun kanda 19 cikti hcg. Hayirlisi olsun ins vardirMeraba canim benimde bir haftadan fazla oldu gecti hala cesaret edemedim adet gecmeden yaptım cikmadi 2 gun gecti cikmadi benim yumurtlama günümden 2 gun sonra hafif leke geldi 2 gun sürdü bilgin varmi ..belirtilerim de akıntı cok oluyor arada kasik batmasi yardımcı olursan cok sevinirim
canim bende yumurtlama gec oldu belirtilerden oyle dusunuyorum. Ben tahmini yumurtlamadan 11 gun sonra ogrendim Yumurtlamadan 15 gun sonraya kadar uzayabiliyormus. Bence yarin bi test yap cikar insGünaydın hanimlar
Bugün 49.gun hala adet olmadım catlicam sonunda. Yumurta catlamanin üstünden 15 gün geçti ne zaman adet olucam yaa
Sağol kuzum desteğin için inşallah her şey yolunda gider bugün olmazsa yarın gelir bebeğim ben elimden geleni yapacağım takdir Allah'ınİçini fera tut. Olumlu dusun hep olumlu olsun. Kötuceyı arkana at canım. Rabbım ınsAllah banada annelıgı tattıracak ben ınanıyorum de. Bol bol oku.Enam suresı olu cnm dılek dıle. InsAllah olacaksın
Canim var gibi yarin bi test daha yap ya da kan ver.
Sabah tekrar yapıp p.tesi kan vericem tabi olmazsam inşallahCanim var gibi yarin bi test daha yap ya da kan ver.
Ozel hastaneden kan verebilirsin canim burda memorialda 1 saate çıkıyor sonucBugun esime dedim alsin diye sans ki bugun cumartesi oldugunu unutmusuz pazartesiye kaldi insallah pazartsi kan testi vermeyi dusunuyorum
Kizlar ben de evlenmeden once tedavi amacli 2 sene evlendikyen sonra bir sene korunma amacli kullandim dogum konrtrol hapini ve birakir birakmaz hamile kaldim. Bence gercekten tedavi ediyor. Bende de kist sanci duzensiz edet oluyordum. Duzensizligi yumurta tembelliginine bagladim kendim ama bekar oldugum icin o kadar fazla ustune dusmedim. Kist kaynakli aşırı sanci ve kanama oluyordu. Cok sukur hepsi geçmiş ki bebegim icin gun sayiyoruz şimdi. Bence dogum kontrol haplari oyle soylendigi gibi kısırlık yapmiyor. Tedavi ediyor.Yaklasik 1 yildir korunmuyoruz ben ilac falan kullanmadim doktora gttim ilk kist cikti sonra dogum kontrol hapi verdi kullandim diger ay kayboldu oyle korunmadik biseyde kullanmadim duaya sigindim bakalim daha kesin degil halen bebis ama gunum geciyor pazartesiyi bekliyorum artik
Canim yumurtlamadan sonra bende akinti kesilmesi hic bazen sari genelde beyaz yapiskan akinti vardi. Kasik batmasi da vardi. Midem yaniyordu. Bi de yorgunluk vardi. Hala var bu belirtiler. Adett gunumde cikmadi 4 gun sonra cikti benim canim. Ama 7 gun oldu diyorsun test yap mutlaka. Benimkinde coooookkk silik ikinci cizgi vardi. Ertesi gun kanda 19 cikti hcg. Hayirlisi olsun ins vardir
Elle kontrolu yumurtlamadan 4 gun sonra yaptim canim ve rahim kapali idi bi de vajina şişmisti gercekten. Yumusacikti. Tabi ben normalde nasil oldugunu bilmedigimden test yaptim negatif adet gunu negatif 4 gun sonra cikti bence o dogru ve cinsel organin etrafinda kan akisindan dolayi morrarma da oluyor. Bu belirtiler biyolojik ama onemli olan kendinin hamile olmadifi zaman nasil oldugunu bilmek kendini tanimak. Eger taniyorsan dollenme oldumu olmadi mi gebelik var mi daha hcg kana gecmeden bilebilir bir kadin ben inaniyorum.Arkadaşlar elle kendini kontrol eden oluyormuş alttan hamile miyim diye bununla ilgili birşey biliyor muyuz. Belki saçma olacak ama bilmediğimden soruyorum ben parmak falan sokamam.Çok afedersiniz açık olcak ama esimiz ile ilişkiye girdiğimiz de bunu öğrenemez miyiz rahime değdi mi diye.
Kizlar ben de evlenmeden once tedavi amacli 2 sene evlendikyen sonra bir sene korunma amacli kullandim dogum konrtrol hapini ve birakir birakmaz hamile kaldim. Bence gercekten tedavi ediyor. Bende de kist sanci duzensiz edet oluyordum. Duzensizligi yumurta tembelliginine bagladim kendim ama bekar oldugum icin o kadar fazla ustune dusmedim. Kist kaynakli aşırı sanci ve kanama oluyordu. Cok sukur hepsi geçmiş ki bebegim icin gun sayiyoruz şimdi. Bence dogum kontrol haplari oyle soylendigi gibi kısırlık yapmiyor. Tedavi ediyor.
Battan 4 gun once kan verdim negatif cikti canimCnm bnm de 9 /10 Mart'ta regl olmam gerekiyordu dün test yaptım negatif 8 Mart'ta kan verdim o da negatif sen battan önce kan verdin mi sonucu ne çıkmıştı
Strest yapma varsa bebegine zarar verirsinBî de sağ sağ kasığımda fazlasıyla batma var yaa off strese girdim
Strest yapma varsa bebegine zarar verirsin
Canım valla keşke öyle kolay anlasa insan yada bazen anlıyoruzda işine gelmiyor insanın aslında biliyosun ki aslında hamilelik belirtisi yok burda tekrar tekrar soruyosun aynı soruyo umutlanıyosun...Elle kontrolu yumurtlamadan 4 gun sonra yaptim canim ve rahim kapali idi bi de vajina şişmisti gercekten. Yumusacikti. Tabi ben normalde nasil oldugunu bilmedigimden test yaptim negatif adet gunu negatif 4 gun sonra cikti bence o dogru ve cinsel organin etrafinda kan akisindan dolayi morrarma da oluyor. Bu belirtiler biyolojik ama onemli olan kendinin hamile olmadifi zaman nasil oldugunu bilmek kendini tanimak. Eger taniyorsan dollenme oldumu olmadi mi gebelik var mi daha hcg kana gecmeden bilebilir bir kadin ben inaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?