- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 108
- 45
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.661
Elle kontrolu yumurtlamadan 4 gun sonra yaptim canim ve rahim kapali idi bi de vajina şişmisti gercekten. Yumusacikti. Tabi ben normalde nasil oldugunu bilmedigimden test yaptim negatif adet gunu negatif 4 gun sonra cikti bence o dogru ve cinsel organin etrafinda kan akisindan dolayi morrarma da oluyor. Bu belirtiler biyolojik ama onemli olan kendinin hamile olmadifi zaman nasil oldugunu bilmek kendini tanimak. Eger taniyorsan dollenme oldumu olmadi mi gebelik var mi daha hcg kana gecmeden bilebilir bir kadin ben inaniyorum.
7 ay oldu canım iki ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı[/QUOTE
2bucuk senelik cnmKaç senelik evlisin?
Yaa benim de beyaz akıntım bugun sarıya dönüştü ve bata 3 gün var ayy heycan yaptim şimdiCanim yumurtlamadan sonra bende akinti kesilmesi hic bazen sari genelde beyaz yapiskan akinti vardi. Kasik batmasi da vardi. Midem yaniyordu. Bi de yorgunluk vardi. Hala var bu belirtiler. Adett gunumde cikmadi 4 gun sonra cikti benim canim. Ama 7 gun oldu diyorsun test yap mutlaka. Benimkinde coooookkk silik ikinci cizgi vardi. Ertesi gun kanda 19 cikti hcg. Hayirlisi olsun ins vardir
Günaydın Nasıl yani negatif çıktı canım hic mi çizgi görünmedi bi test daha yapsaydın belki bozuktur test diye hemen haberdar et biziGunaydin. Bugun test yaptin negatif cikti. Kafayi yiyicem. Simdi dr gidiyorum kan testi yapicam var yok cikar en azindan yoluma bakarim.
Aay inanmıyorum.testte hata olabilir mı canım ? Hiç mı çıkmadı 2.cizgi.doktor dönüşü muhakakk haber et bana canimGunaydin. Bugun test yaptin negatif cikti. Kafayi yiyicem. Simdi dr gidiyorum kan testi yapicam var yok cikar en azindan yoluma bakarim.
Keşke bir test daha yapsaydın canım.seninki baya belirgindi testte.insallah kanda güzel sonuç alırsınHic cikmadi kizlar ya sok oldum. Kan verdim bir saate cikacak netten bakicam sonucu. Orda hemsireye sordum o testlere guvenmeyin oluyor oyle vakalar cok dedi. İnsAllah cikar gerci umudum yok ama.
Testteki belirginlik siyah evde testi parcaladim baktik esimle. Kirmizi degil yani muhtemel cizgi yeri siyah olmus. Ya eski bir testti.Keşke bir test daha yapsaydın canım.seninki baya belirgindi testte.insallah kanda güzel sonuç alırsın
Canım.inşallah bugün yaptığın test bozuktur Allah gönlüne göre versin bekliyoruz haberHic cikmadi kizlar ya sok oldum. Kan verdim bir saate cikacak netten bakicam sonucu. Orda hemsireye sordum o testlere guvenmeyin oluyor oyle vakalar cok dedi. İnsAllah cikar gerci umudum yok ama.
Amin cnm hic umudum yok ama insallah oyledirCanım.inşallah bugün yaptığın test bozuktur Allah gönlüne göre versin bekliyoruz haber
Çıktı mı sonuç canım ?Amin cnm hic umudum yok ama insallah oyledir
Cnm inş test bozuktur sonucu bizede bildir hayırlısıyla güzel haberlerle gel inş.Gunaydin. Bugun test yaptin negatif cikti. Kafayi yiyicem. Simdi dr gidiyorum kan testi yapicam var yok cikar en azindan yoluma bakarim.
Yok canım olmadım daha bekliyorum adet belirtisi bi geliyor bi gidiyor bakalımmelikeecgl cnm bu arada sende durumlar nasıl adet oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?