2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Merhaba arkadaşlar. Ben de Mart ayında hamile kalmak istiyorum. Ovulasyon testiyle takip yapıyorum. Hayirlisiyla bu ay olsun inşallah

Kapalı derken nasıl yani canım. Bide yumuşak olursa mi hamile olunuyor morarma vajinanın dış kısmında mi şişlik de hemen şeyin üstünde mi oluyor. Çok soru sordum kusura bakma

Yaa benim de beyaz akıntım bugun sarıya dönüştü ve bata 3 gün var ayy heycan yaptim şimdi

Bende geldim kasım ayı annesi olmayı cok istiyorum insallah olurum adetlerim duzenli bu 3.cu ay olacak dusük yaptigim evliligiminde 5.ayindayim bu ay olmasam adet oldugumda dr a gidicem cogu insan dusukten sonra hemen kaliyo hamile nasip isi gerci

Hic cikmadi kizlar ya sok oldum. Kan verdim bir saate cikacak netten bakicam sonucu. Orda hemsireye sordum o testlere guvenmeyin oluyor oyle vakalar cok dedi. İnsAllah cikar gerci umudum yok ama.

Hic cikmadi kizlar ya sok oldum. Kan verdim bir saate cikacak netten bakicam sonucu. Orda hemsireye sordum o testlere guvenmeyin oluyor oyle vakalar cok dedi. İnsAllah cikar gerci umudum yok ama.
Keşke bir test daha yapsaydın canım.seninki baya belirgindi testte.insallah kanda güzel sonuç alırsın

Ya zaten pazartesi kan yaptiririm diyordum ama icimden de bir sen hep acaba diyordu cunku hissetmiyorum. Yani farklilik yoktu sonucta 2 dogumum ve bir dusugum var hissederim yani. Bana da tuhaf gelmisti. Neyse hayirlisi ya bakalim kanda ne cikacak?

Cuma akşamı çok rahatsızdım gripim ve çok yorumun ca da kötü oldum hastaneye gittik. Doktor tam ilaç yazacaktı gebelik ihtimali var hocam dedim kan testi yaptı 1 saate çıkar dedi o 1 saat bir türlü geçmek bilmedi hastalık heyecan stres sonra ise başka bir doktor eline aldı sonucu hamile değilsin diye şak diye söyledi insan bir yavaş yavaş alıştırarak söyler neyse beni muayene eden doktor geldi sonuca baktı ilaç yazabiliriz artık dedi ve yazdı kızlar sonuç olarak hamile degilmisim hastaneden gelince bile çalışmaya devam ettik ama bilmiyorum

Hayırlısı olsun ins cnm bende bı daha test yapmadım korktum şimdi yarın bi sağlık ocağına gideyim bari bende ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…