- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.681
hAyirli olsun canim darısı benim başimA insallah yarin kan testi yaptiracam hayirlisiCanim yumurtlamadan sonra bende akinti kesilmesi hic bazen sari genelde beyaz yapiskan akinti vardi. Kasik batmasi da vardi. Midem yaniyordu. Bi de yorgunluk vardi. Hala var bu belirtiler. Adett gunumde cikmadi 4 gun sonra cikti benim canim. Ama 7 gun oldu diyorsun test yap mutlaka. Benimkinde coooookkk silik ikinci cizgi vardi. Ertesi gun kanda 19 cikti hcg. Hayirlisi olsun ins vardir
Aynen evdeki testleri de 2 3 marka yapmak gerek hemende kar vermeli benceHayırlısı olsun ins cnm bende bı daha test yapmadım korktum şimdi yarın bi sağlık ocağına gideyim bari bende ya..
adet geçmeden test yapma canim çıkmaz eger gec döllenme olmuşsa bile onun stresi zor bekle geçince kan testi yaptirKızlar günaydın. Bu sabah test yaptım malesef negatif çıktı. Oysa çok umutlanmıştım. Belirtiler var diye. Sanırım adet belirtileri. Yarın adet olmam gerek bakalım ne olacak.
Bende bundan önceki on gün çok şiddetli kasık ağrılarım vardı dünden beri azaldı.ah o bulantıları ben bilirim.iki oğlum var ikisinde de 7.hafta bulantı ve kusma başladı 16-17.haftaua kadar.bakaljm bunda ne zaman başlıcak,şimdiden ara ara bulantı geliyor da üzerime almak istemiyorum hiçCnm benimde göğüs sizlamalarim daha az kasıklarımada ara ara ağrı giriyor ama geceleri bulantilarim başladı bile sabaha karşı migde bulantisiyla uyaniyorum inş Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin çok erken başladı bulantilar sanki
Aa evet bende adet olacagima yakın ilişki olursa hep ağrım oluyordu demek ki ondan hatta artık adete yakın yapmak istemiyordumedin cnmmm hatta ben onu doktora sormustum adete yakin rahim duvari kalinlastgi icin evet aci falan duyabilirsin dedi
Cnm inan saglikli olsun önemli değil cinsiyeti ama ikiz olsun çok istiyorum gebelik yok cnm kist var hala adet olmadim 50 gün oluyor kafayı yi cem artık evde ağır ne varsa kaldiriyorumKiz insaAllah bebisi bekle yaa adeti niye bekliyorsun? Senin ilk kizdi ikici ne istiyorsun kiz mi erkek mi? Ben kiz icin bi calisma yaptim bakalim tutacak mi?
Aynı bende oyleyim cnmOff hiç sorma canım bir evladım olsa sonra bu kadar takmayacağım da eksik hissediyorum kendimi böyleyken
Cnm gebelik yok kesin dün kanlı test yaptım doktor ultrasonda da gebelik yok dedi kist var kistin sokulup gitmesi için adet olmayi dört gözle bekliyorun sonra çalışmalara baslicaz insallahcanim bende yumurtlama gec oldu belirtilerden oyle dusunuyorum. Ben tahmini yumurtlamadan 11 gun sonra ogrendim Yumurtlamadan 15 gun sonraya kadar uzayabiliyormus. Bence yarin bi test yap cikar ins
Cnm zaten kasik ağrısı hep devam etmez ki ilk başlarda olabilir sonra geçer iyi düşün iyi olsun stres yapma sakın.Kızlar bu arada benim kasık ağrılarım azalmaya başladı neden acaba.allah korusun kötü bisi mı oldu diye korkmaya başladımTurkuazKrampon neden acaba? Bat salı günü randevu aldım gidecem zaten de merak ettim.
Hayırlısı olsun cnm uzme kendini bi dahaki aya insallahKızlar günaydın. Bu sabah test yaptım malesef negatif çıktı. Oysa çok umutlanmıştım. Belirtiler var diye. Sanırım adet belirtileri. Yarın adet olmam gerek bakalım ne olacak.
Benim bat 14mart canim.sali doktora gidip kan değerinde artışa bakicaz inş.hayirlisitla sağ salim doğarlar bebislerBenim bat 15 mart cnm doğum tarihi hayırlısıyla 22 kasima denk geliyomus :) gündüzleri çok şükür çok iyiyim ama sabaha karşı bulantıları hafif hafif göstermeye başladı bile kendini bende kizimda bu kadar erken başlamamıştı bakalım yarın yada salı günü kan testi yaptiricam hayırlısıyla güzel haberler alırız
Bu aradaWhiteandblue arkadaştan bi haber yok sanırım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?