- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.701
aynen cnm bende oyleydim yaaAa evet bende adet olacagima yakın ilişki olursa hep ağrım oluyordu demek ki ondan hatta artık adete yakın yapmak istemiyordum
Benimde kürtaj sonrası 6 ay olduheray heves ediyorm ama bir belirti yok.
İnşallah kahve akıntı yerleşme kanamsıdır senin
Hoşgeldin cnm umarım hamilesindir:)
Benim bat 18 mart valla kendimi takip ediyorum ama cok belirgin bir hamilelik belirtim yok açıkcası...akıntı falan yok yani bugün...Arada cok minik kasıklarım ben burdayım diyo o kadar...
Kızlar bişey sorcam bu hamilelikte göğüs hassasiyeti sürekli mi oluyo yoksa arada batma mı yoksa göğüs de büyüyo mu hemen...adet öncesi yani ?
Gunaydin. Bugun test yaptin negatif cikti. Kafayi yiyicem. Simdi dr gidiyorum kan testi yapicam var yok cikar en azindan yoluma bakarim.
Merhaba Canım . Battan 6 gün önce test yaptım hayali bir çizgi vardı grimsi bir ben görüyordum :) Sonra bekledim adete 3 gün kala yaptım belirgin pembe silik çizgi çıktı . Aynı gün kan testi 55.26 çıktı çok yeni hamilelikti. Ama ben ovülasyon testinden anlamıştım sürekli pozitif çıkıyordu adete 7 gün kaladan itibaren.Batı 18 mart oluşta sonuç alan varmı kızlar ? Bide hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar battan kaç gün önce öğrendiniz
Canım üzülme Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin önümüzdeki aya inşallah gelir bebeginiz0.3 maalesef bebek yk cnm hakkimizda hayirlisi.
hakkinda hayirlisi canim insallah diger sefer olur canini skma0.3 maalesef bebek yk cnm hakkimizda hayirlisi.
Hayırlısı olsun canım inşallah diğer ay gelir bebeğin0.3 maalesef bebek yk cnm hakkimizda hayirlisi.
Hayırlısi olsun cnm önümuzdeki aylarda olur inşallah0.3 maalesef bebek yk cnm hakkimizda hayirlisi.
Ay iyi bari çok sevindim.ben de az önce anı hareket yaptım gerçekten batma sızlama oldu.Herşey yolundadır inşallah.doktora ne zaman gidiyordun sen bu arada, unuttumutkumuz benimde kasık batmam azaldi cnm bende senin gibi bir sorunmu var diye düşünüyordum ama ani hareketlerde yine batıyo
Aa cnm çok üZüldüm sen test yaparak mi öğrenmiştin?0.3 maalesef bebek yk cnm hakkimizda hayirlisi.
Ay çok üzüldüm canım yaaa.hakkinda hayırlısı olsun0.3 maalesef bebek yk cnm hakkimizda hayirlisi.
Korkma canm allah korusunAy kızlar ben de korkmaya başladım.Whiteandblue canım ses ver
Benim de kask agrilarim var diye korkuyorum aksineKorkma canm allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?