2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Benimde kürtaj sonrası 6 ay oldu heray heves ediyorm ama bir belirti yok.
İnşallah kahve akıntı yerleşme kanamsıdır senin

Amiin canım, önceki doktorum kahverengi akıntı eski(durmuş) kanama, kırmızı akıntı yeni kanama demişti. Yarın bat günü hala aynı. dün gebelik testi yaptım negatif

Arada oluyor canım. Dün sağa sola dönemez iken acıdan sancıdan , sabah acısı gitmiş olabiliyor.

Batı 18 mart oluşta sonuç alan varmı kızlar ? Bide hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar battan kaç gün önce öğrendiniz
Merhaba Canım . Battan 6 gün önce test yaptım hayali bir çizgi vardı grimsi bir ben görüyordum :) Sonra bekledim adete 3 gün kala yaptım belirgin pembe silik çizgi çıktı . Aynı gün kan testi 55.26 çıktı çok yeni hamilelikti. Ama ben ovülasyon testinden anlamıştım sürekli pozitif çıkıyordu adete 7 gün kaladan itibaren.

utkumuz benimde kasık batmam azaldi cnm bende senin gibi bir sorunmu var diye düşünüyordum ama ani hareketlerde yine batıyo
Ay iyi bari çok sevindim.ben de az önce anı hareket yaptım gerçekten batma sızlama oldu.Herşey yolundadır inşallah.doktora ne zaman gidiyordun sen bu arada, unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…