2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Perşembe günü gitcektim ama enfeksiyon olustu akıntım filan var ilacta ise yaramadı sanki yarina gitcem mecburen
Geçmiş olsun canım,ben salı günü randevu aldım okul çıkışı gidecem.benim de alerjik başladı cuma doktora gittim kesinlikle hiçbir ilaç veremem 9 haftadan önce dedi.elma sirkesiyle gargara yapıyorum ama nafile.gece öksürüğü de başladı.ins boğaz ağrım artmaz

Ya kızlar ben ne zaman adet olucam yaa icime dert oldu vallahi offfff. Yumurtlamanin ardından 16 koca gün geçti e hadiii

Geçmiş olsun cnm ihlamur bal zencefil karisimi yesen bir zarari olmaz herhalde.yaa ben ilac iciyorum ama çok tedirginim ama dr verdi sonuçta içmesem daha kötüymüş eğer geçmezse serum vercek

Ya kızlar ben ne zaman adet olucam yaa icime dert oldu vallahi offfff. Yumurtlamanin ardından 16 koca gün geçti e hadiii
Rahatsızlık veriyor dimi cnm en kısa zamanda olsanda önüne baksan bide sana ne diycem gelecek aya yumurtlama dönemini iyi değerlendir sende az iliski olmuştu bu sefer öncesi sonrası sıkı çalışma :)

Rahatsızlık veriyor dimi cnm en kısa zamanda olsanda önüne baksan bide sana ne diycem gelecek aya yumurtlama dönemini iyi değerlendir sende az iliski olmuştu bu sefer öncesi sonrası sıkı çalışma :)
Evet cnm toplamda 4 kere olmuştu firsatini buldukça yapisicam adama:) kızimdan fırsat bulamiyoruz ki.
Adet olsam rahatlıcam iyice sistim yaa evde ağır ne varsa kaldiriyorum olayim diye ama yok ne bi islaklik ne bi akinti hiç bisey yok sanki hiç olamicam gibi geliyor nedense

Geçmiş olsun cnm ihlamur bal zencefil karisimi yesen bir zarari olmaz herhalde.yaa ben ilac iciyorum ama çok tedirginim ama dr verdi sonuçta içmesem daha kötüymüş eğer geçmezse serum vercek
Bana doktor ilk iki ay bebek için en önemli aylar dedi ilac vermedi ama zor yutkuniyorum su anda.elma sirkeli gargara yapmaktan bıktım.sana hangi ilacı verdi doktor ne için kullanıyorsun?Bi de ben daha hamile olduğumu bilmiyordum b12 vitamini kullandım bu ay,geçen hafta test yapana kadar.ins zararı olmamıştır

Kızlar bu arada dün ablama gitmiştim belki hamilelik testi yaptığımı da söylerim diye,ablam kendinde konu açtı tesadüfen 1.5 yıldır korunmiyorlarmis ve bebeği olmuyormuş.iki kızı var 3.yu istiyorlarmış.Çatlatma iğnesi fln da kullanmış ama doktor en son rahim filmi lazım sana tüplerinde yapışıklık görünüyor demiş.cok üzüldüm kendi test sonucumu fln söyleyemedim daha çok üzülür diye.hamileligim kesinleşince nasıl soylicem bilemiyorum

Ben oğlumda antibiotik kullanmistim 2 kutu alla şükür bişey olmadi hamilelikte kullanilabilen ilaçlar var onlardan zarar gelmiyor korkma.ama kar zarar ilişkisine göre verilen ilaclar var benimki o çeşit purinol ilacim idrar yollarımda kum var oda sanci yapıyor düşük olabilir dedi dr onun icin mecburen verdi allaha emanet artık

Kız bende oğlandan firsat bulamiyordum ama 1 hafta öğlen uykusuna yatırmadim akşam erken yatti bizde isimize baktık :) yaa dra sorsan ya adet nasıl olabilirim diye watsapı filan yokmu

Purinol kullaniliyor canım ben de ogluma hamile iken kullanmıştım,belki alerji ilaçları daha tehlikelidir bilemedim,

Kız bende oğlandan firsat bulamiyordum ama 1 hafta öğlen uykusuna yatırmadim akşam erken yatti bizde isimize baktık :) yaa dra sorsan ya adet nasıl olabilirim diye watsapı filan yokmu
Yok cnm ya devlet hastanesine gittim. Ben kızım bi yere giderse öğle uykusuna yatmıyor erkenden yatıyor. Ama evde oldugunda uykusu geliyor gidiyor kendi kendine uyumus. Hatta şimdi uyuyordu uyandı işimiz yine yarım kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…