- 31 Ocak 2017
- 343
- 304
- 23
- 29
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.721
Evet canm 11 gun yada 12 gun baslaniyor sanirimKızlar ben daha önce ovulasyon testi kullanmadım hiç bu ay kullanicam insaALLAH ne zaman yapmaya başlamam gerekiyor bugün adetimden bu yana 11 . Günüm başlamalı miyim
SAol canımEvet canm 11 gun yada 12 gun baslaniyor sanirim
Kaç günde bir adet oluyorsunKızlar ben daha önce ovulasyon testi kullanmadım hiç bu ay kullanicam insaALLAH ne zaman yapmaya başlamam gerekiyor bugün adetimden bu yana 11 . Günüm başlamalı miyim
Perşembe günü gitcektim ama enfeksiyon olustu akıntım filan var ilacta ise yaramadı sanki yarina gitcem mecburenAy iyi bari çok sevindim.ben de az önce anı hareket yaptım gerçekten batma sızlama oldu.Herşey yolundadır inşallah.doktora ne zaman gidiyordun sen bu arada, unuttum
Geçmiş olsun canım,ben salı günü randevu aldım okul çıkışı gidecem.benim de alerjik başladı cuma doktora gittim kesinlikle hiçbir ilaç veremem 9 haftadan önce dedi.elma sirkesiyle gargara yapıyorum ama nafile.gece öksürüğü de başladı.ins boğaz ağrım artmazPerşembe günü gitcektim ama enfeksiyon olustu akıntım filan var ilacta ise yaramadı sanki yarina gitcem mecburen
cnm benimde 0.1 cikmisti ya dun bugun kahverengi lekelenmem var dunde vardi gercide ben onu normal akinti sanmistim bugunde var bende adet olucM sanirim bekliyorum bakalim0.3 maalesef bebek yk cnm hakkimizda hayirlisi.
Geçmiş olsun cnm ihlamur bal zencefil karisimi yesen bir zarari olmaz herhalde.yaa ben ilac iciyorum ama çok tedirginim ama dr verdi sonuçta içmesem daha kötüymüş eğer geçmezse serum vercekGeçmiş olsun canım,ben salı günü randevu aldım okul çıkışı gidecem.benim de alerjik başladı cuma doktora gittim kesinlikle hiçbir ilaç veremem 9 haftadan önce dedi.elma sirkesiyle gargara yapıyorum ama nafile.gece öksürüğü de başladı.ins boğaz ağrım artmaz
Rahatsızlık veriyor dimi cnm en kısa zamanda olsanda önüne baksan bide sana ne diycem gelecek aya yumurtlama dönemini iyi değerlendir sende az iliski olmuştu bu sefer öncesi sonrası sıkı çalışma :)Ya kızlar ben ne zaman adet olucam yaa icime dert oldu vallahi offfff. Yumurtlamanin ardından 16 koca gün geçti e hadiii
Başla canım. Benim bugün 11. Gün ve t çizgisi c ile aynı. Yarın pik olur büyük ihtimalleKızlar ben daha önce ovulasyon testi kullanmadım hiç bu ay kullanicam insaALLAH ne zaman yapmaya başlamam gerekiyor bugün adetimden bu yana 11 . Günüm başlamalı miyim
Evet cnm toplamda 4 kere olmuştu firsatini buldukça yapisicam adama:) kızimdan fırsat bulamiyoruz ki.Rahatsızlık veriyor dimi cnm en kısa zamanda olsanda önüne baksan bide sana ne diycem gelecek aya yumurtlama dönemini iyi değerlendir sende az iliski olmuştu bu sefer öncesi sonrası sıkı çalışma :)
Bana doktor ilk iki ay bebek için en önemli aylar dedi ilac vermedi ama zor yutkuniyorum su anda.elma sirkeli gargara yapmaktan bıktım.sana hangi ilacı verdi doktor ne için kullanıyorsun?Bi de ben daha hamile olduğumu bilmiyordum b12 vitamini kullandım bu ay,geçen hafta test yapana kadar.ins zararı olmamıştırGeçmiş olsun cnm ihlamur bal zencefil karisimi yesen bir zarari olmaz herhalde.yaa ben ilac iciyorum ama çok tedirginim ama dr verdi sonuçta içmesem daha kötüymüş eğer geçmezse serum vercek
Ben oğlumda antibiotik kullanmistim 2 kutu alla şükür bişey olmadi hamilelikte kullanilabilen ilaçlar var onlardan zarar gelmiyor korkma.ama kar zarar ilişkisine göre verilen ilaclar var benimki o çeşit purinol ilacim idrar yollarımda kum var oda sanci yapıyor düşük olabilir dedi dr onun icin mecburen verdi allaha emanet artıkBana doktor ilk iki ay bebek için en önemli aylar dedi ilac vermedi ama zor yutkuniyorum su anda.elma sirkeli gargara yapmaktan bıktım.sana hangi ilacı verdi doktor ne için kullanıyorsun?Bi de ben daha hamile olduğumu bilmiyordum b12 vitamini kullandım bu ay,geçen hafta test yapana kadar.ins zararı olmamıştır
Kız bende oğlandan firsat bulamiyordum ama 1 hafta öğlen uykusuna yatırmadim akşam erken yatti bizde isimize baktık :) yaa dra sorsan ya adet nasıl olabilirim diye watsapı filan yokmuEvet cnm toplamda 4 kere olmuştu firsatini buldukça yapisicam adama:) kızimdan fırsat bulamiyoruz ki.
Adet olsam rahatlıcam iyice sistim yaa evde ağır ne varsa kaldiriyorum olayim diye ama yok ne bi islaklik ne bi akinti hiç bisey yok sanki hiç olamicam gibi geliyor nedense
Purinol kullaniliyor canım ben de ogluma hamile iken kullanmıştım,belki alerji ilaçları daha tehlikelidir bilemedim,Ben oğlumda antibiotik kullanmistim 2 kutu alla şükür bişey olmadi hamilelikte kullanilabilen ilaçlar var onlardan zarar gelmiyor korkma.ama kar zarar ilişkisine göre verilen ilaclar var benimki o çeşit purinol ilacim idrar yollarımda kum var oda sanci yapıyor düşük olabilir dedi dr onun icin mecburen verdi allaha emanet artık
Yok cnm ya devlet hastanesine gittim. Ben kızım bi yere giderse öğle uykusuna yatmıyor erkenden yatıyor. Ama evde oldugunda uykusu geliyor gidiyor kendi kendine uyumus. Hatta şimdi uyuyordu uyandı işimiz yine yarım kaldiKız bende oğlandan firsat bulamiyordum ama 1 hafta öğlen uykusuna yatırmadim akşam erken yatti bizde isimize baktık :) yaa dra sorsan ya adet nasıl olabilirim diye watsapı filan yokmu
Canım bu kayganlaştırcı fakat su bazlı olduğu için spermleri sağlıklı Olanları Rahime ulaşmasını sağlıyor internette bi araştır çoğu kişi kullanmış ve hamile kalmış tabi Allah'ın taktiriO ne canil ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?