- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.741
Ayy icimi rahatlattin cnm sağol.alerji ilacları hakkında bilgim yok nedesem yalan olur.yaa ne zormuş ilk zamanlar sanki hiç hamile kalmadimPurinol kullaniliyor canım ben de ogluma hamile iken kullanmıştım,belki alerji ilaçları daha tehlikelidir bilemedim,
Haha size kastı var desene.benimkide uyuyor şimdi biz o işlere ara verdik artık darısı size inşallahYok cnm ya devlet hastanesine gittim. Ben kızım bi yere giderse öğle uykusuna yatmıyor erkenden yatıyor. Ama evde oldugunda uykusu geliyor gidiyor kendi kendine uyumus. Hatta şimdi uyuyordu uyandı işimiz yine yarım kaldi
Ay cidden ben de öyleyim iki çocuğu ben dogurmadim sanki,unutmuşum herseyi y da her hamilelik kendine özgü oluyor diğerlerine benzemiyor.Ayy icimi rahatlattin cnm sağol.alerji ilacları hakkında bilgim yok nedesem yalan olur.yaa ne zormuş ilk zamanlar sanki hiç hamile kalmadim
Canım 30 günde bir adet oluyorumKaç günde bir adet oluyorsun
Canim sikma canini ins onumuzdeki ay olur hayirlisi boleymis0.3 maalesef bebek yk cnm hakkimizda hayirlisi.
Katiliyorum sana oglumda çok midem bulanmıştı ne ilaç şurup varsa denedim geçmedi 9 ay kustum oda yetmedi reflü oldum.inşallah bu sefer kusmam kilo alamiyorum 9 kilo almistim 2.600 de doğurdum.Ay cidden ben de öyleyim iki çocuğu ben dogurmadim sanki,unutmuşum herseyi y da her hamilelik kendine özgü oluyor diğerlerine benzemiyor.
İns bizde yapariz bole arkadasliklar hepimizin kucagini rabbim doldursun biran evvel insKadinlar klubune ilk katıdığımda böyle bir forum vardı kimse hamile değildi sonra böyle konuşa konuşa hepimiz hamile kaldık daha sonra kendimize facede grup kurduk 9 ay gebeliğimizinin her anını orda birbirimizle paylaştik birbirimizin dogumlarında hastanede yaninda olduk bebeklerimiz doğduktan sonra beslenmesi uykusu emeklemesi yürümesi aklınıza ne gelirse birbirimize danışarak büyüttük birbirimizin evinde buluşarak arkadasliklarimizı pekiştirdik günler düzenledik hala arkadasliklarimız devam ediyor gidip geliyoruz herseyimizi birbirimizle paylaşıyoruz bence kadinlar klubü çok özel bir yer çoğu insana yardımci oluyor bilmediklerimizi birbirimizden öğreniyoruz
Insallah:)Haha size kastı var desene.benimkide uyuyor şimdi biz o işlere ara verdik artık darısı size inşallah
Tahmini 15.gunde catlayabilir cnmCanım 30 günde bir adet oluyorum
Ben erken adet oldum canm ;( cuma gunu oldumBatı 15 mart olanlar kızlar ne durumdasınız test yapmamak için zor dayanıyorum ya. Bi an önce geçse günler
Kanla karışık idrar mi yapmıştın canım o testte güvenilir değilmiş
Canım üzülme Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin önümüzdeki aya inşallah gelir bebeginiz
White
hakkinda hayirlisi canim insallah diger sefer olur canini skma
Hayırlısı olsun canım inşallah diğer ay gelir bebeğin
Hayırlısi olsun cnm önümuzdeki aylarda olur inşallah
Aa cnm çok üZüldüm sen test yaparak mi öğrenmiştin?
Ay çok üzüldüm canım yaaa.hakkinda hayırlısı olsun
cnm benimde 0.1 cikmisti ya dun bugun kahverengi lekelenmem var dunde vardi gercide ben onu normal akinti sanmistim bugunde var bende adet olucM sanirim bekliyorum bakalim
Canim sikma canini ins onumuzdeki ay olur hayirlisi boleymis
Canim ben testere disli aslan pencesi cayi icmistim...11 e dustu ..30 dan ..sadece 12 gun yapmistimProlaktin yüksekliğim var 1 aydır ilac kullanıyorum ama düsmedi demek... herseyin sebebi stres
Canım aynen benim de iki oğlumun grubu vardı burda,face de de açtık görüştük gerçekten çok iyi oluyor.benim adımda aslında face grubu da herkes katılmak ister mı bilemiyorumKadinlar klubune ilk katıdığımda böyle bir forum vardı kimse hamile değildi sonra böyle konuşa konuşa hepimiz hamile kaldık daha sonra kendimize facede grup kurduk 9 ay gebeliğimizinin her anını orda birbirimizle paylaştik birbirimizin dogumlarında hastanede yaninda olduk bebeklerimiz doğduktan sonra beslenmesi uykusu emeklemesi yürümesi aklınıza ne gelirse birbirimize danışarak büyüttük birbirimizin evinde buluşarak arkadasliklarimizı pekiştirdik günler düzenledik hala arkadasliklarimız devam ediyor gidip geliyoruz herseyimizi birbirimizle paylaşıyoruz bence kadinlar klubü çok özel bir yer çoğu insana yardımci oluyor bilmediklerimizi birbirimizden öğreniyoruz
Adetini 4 gun gecsin yap canm.kızlar ovulasyon testine göre yumurtlamamdan 9 gün sonra kan testi verdim negatifti. zaten o günlerden sonra ilişkim de olmadı. yine de gebelik ihtimali var mı acaba kana geçmemiş olabilir mi? var mı böyle bir vaka? bazı yerlerde adet gecikmesinden sonra test yapılmalı yazıyor
Canım gündüz yazmışsın yeni gördüm allah oğlanlarına ömür versin canım bak bizim teselli bulacak hiç evladımız yok rabbim sağlıkla nasip etsin inşllah canım tekrar0.3 maalesef bebek yk cnm hakkimizda hayirlisi.
ah canım güzel olurda keşke herkes bebeklenseKadinlar klubune ilk katıdığımda böyle bir forum vardı kimse hamile değildi sonra böyle konuşa konuşa hepimiz hamile kaldık daha sonra kendimize facede grup kurduk 9 ay gebeliğimizinin her anını orda birbirimizle paylaştik birbirimizin dogumlarında hastanede yaninda olduk bebeklerimiz doğduktan sonra beslenmesi uykusu emeklemesi yürümesi aklınıza ne gelirse birbirimize danışarak büyüttük birbirimizin evinde buluşarak arkadasliklarimizı pekiştirdik günler düzenledik hala arkadasliklarimız devam ediyor gidip geliyoruz herseyimizi birbirimizle paylaşıyoruz bence kadinlar klubü çok özel bir yer çoğu insana yardımci oluyor bilmediklerimizi birbirimizden öğreniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?