2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yok cnm ya devlet hastanesine gittim. Ben kızım bi yere giderse öğle uykusuna yatmıyor erkenden yatıyor. Ama evde oldugunda uykusu geliyor gidiyor kendi kendine uyumus. Hatta şimdi uyuyordu uyandı işimiz yine yarım kaldi
Haha size kastı var desene.benimkide uyuyor şimdi biz o işlere ara verdik artık darısı size inşallah

Ayy icimi rahatlattin cnm sağol.alerji ilacları hakkında bilgim yok nedesem yalan olur.yaa ne zormuş ilk zamanlar sanki hiç hamile kalmadim
Ay cidden ben de öyleyim iki çocuğu ben dogurmadim sanki,unutmuşum herseyi y da her hamilelik kendine özgü oluyor diğerlerine benzemiyor.

Ay cidden ben de öyleyim iki çocuğu ben dogurmadim sanki,unutmuşum herseyi y da her hamilelik kendine özgü oluyor diğerlerine benzemiyor.
Katiliyorum sana oglumda çok midem bulanmıştı ne ilaç şurup varsa denedim geçmedi 9 ay kustum oda yetmedi reflü oldum.inşallah bu sefer kusmam kilo alamiyorum 9 kilo almistim 2.600 de doğurdum.

Kadinlar klubune ilk katıdığımda böyle bir forum vardı kimse hamile değildi sonra böyle konuşa konuşa hepimiz hamile kaldık daha sonra kendimize facede grup kurduk 9 ay gebeliğimizinin her anını orda birbirimizle paylaştik birbirimizin dogumlarında hastanede yaninda olduk bebeklerimiz doğduktan sonra beslenmesi uykusu emeklemesi yürümesi aklınıza ne gelirse birbirimize danışarak büyüttük birbirimizin evinde buluşarak arkadasliklarimizı pekiştirdik günler düzenledik hala arkadasliklarimız devam ediyor gidip geliyoruz herseyimizi birbirimizle paylaşıyoruz bence kadinlar klubü çok özel bir yer çoğu insana yardımci oluyor bilmediklerimizi birbirimizden öğreniyoruz

İns bizde yapariz bole arkadasliklar hepimizin kucagini rabbim doldursun biran evvel ins

Kanla karışık idrar mi yapmıştın canım o testte güvenilir değilmiş

Canım üzülme Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin önümüzdeki aya inşallah gelir bebeginiz

White
hakkinda hayirlisi canim insallah diger sefer olur canini skma

Hayırlısı olsun canım inşallah diğer ay gelir bebeğin

Hayırlısi olsun cnm önümuzdeki aylarda olur inşallah

Aa cnm çok üZüldüm sen test yaparak mi öğrenmiştin?

Ay çok üzüldüm canım yaaa.hakkinda hayırlısı olsun

cnm benimde 0.1 cikmisti ya dun bugun kahverengi lekelenmem var dunde vardi gercide ben onu normal akinti sanmistim bugunde var bende adet olucM sanirim bekliyorum bakalim

Canim sikma canini ins onumuzdeki ay olur hayirlisi boleymis

Hepinize cok tesekkurler. Bu ay ovulasyon testi.ile yumurta takibi yapicam belki sonraki ayda takip yaparim. Yumurtlama gununu tam belirlemem lazim ki ona gore kiz icin 2/3 gun once iliskiyi kesmem lazim . hakkimizda hayirlisi olsun.

Canım aynen benim de iki oğlumun grubu vardı burda,face de de açtık görüştük gerçekten çok iyi oluyor.benim adımda aslında face grubu da herkes katılmak ister mı bilemiyorum

kızlar ovulasyon testine göre yumurtlamamdan 9 gün sonra kan testi verdim negatifti. zaten o günlerden sonra ilişkim de olmadı. yine de gebelik ihtimali var mı acaba kana geçmemiş olabilir mi? var mı böyle bir vaka? bazı yerlerde adet gecikmesinden sonra test yapılmalı yazıyor

Ben incir .co
Adetini 4 gun gecsin yap canm.

ah canım güzel olurda keşke herkes bebeklense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…