- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.761
Canım gündüz yazmışsın yeni gördüm allah oğlanlarına ömür versin canım bak bizim teselli bulacak hiç evladımız yok rabbim sağlıkla nasip etsin inşllah canım tekrar
hayilirsi olsun cnm insaallah hakkinda yaa adet oldunmu sennHepinize cok tesekkurler. Bu ay ovulasyon testi.ile yumurta takibi yapicam belki sonraki ayda takip yaparim. Yumurtlama gununu tam belirlemem lazim ki ona gore kiz icin 2/3 gun once iliskiyi kesmem lazim . hakkimizda hayirlisi olsun.
Kızlar aile hekimliği kanda gebelik testi yaparmi
yok olmadim cnm. 13 mart adet gunum yani yarin.hayilirsi olsun cnm insaallah hakkinda yaa adet oldunmu senn
dur bakalim allahtan umit kesilmez yaa cok dua et cnm ya varis cek birde rabbi hebli minessalihinyok olmadim cnm. 13 mart adet gunum yani yarin.
cnm valla benim goguslerim deli gibi agriyor hamilelik belirtisimi adet mi bende bilemedim yaa adetle hamilelik ayni oldugu icin kesin hamilelik belirtisi diyemeyizKızlar erken gebelik belirtisi olarak koltuk altına doğru göğsü hafiften acıyon batar giren var mı?
Bi kız demişti bana cok önceden koltum altım bile acıyodu meğer hamileymişim diye.
Amin canım hayırlısıyla inşallahGünaydın kızlar hayırlı haberler olsun inşallah
Cnm belki geç döllenme olmuştur adet olana kadar hep bi ümit vardır sıkma sakin caniniyok olmadim cnm. 13 mart adet gunum yani yarin.
İnsallah canım hayırlı olsun :)Kızlar ben bugün tekrar test yaptım çizgi iyice koyulaşmış yarın kan testi yaptiricam inş güzel haberleri alırım.Eki Görüntüle 1966735
Çok sağol cnm :)İnsallah canım hayırlı olsun :)
Maasallah canım .Daha önce gitmismiydin doktora kan tahlili için?Kızlar ben bugün tekrar test yaptım çizgi iyice koyulaşmış yarın kan testi yaptiricam inş güzel haberleri alırım.Eki Görüntüle 1966735
Bat ne zaman cnm?Canlarım bayadır giremedim bugun adet oldumTurkuazKrampon kaydedermisin canm
Cok sağol cnm hiç gitmedim biraz zaman geçsin istedim ilk defa gidicem yarın inş :)Maasallah canım .Daha önce gitmismiydin doktora kan tahlili için?
Saol canım ovulasyon testlerine başladım bugün biri belirgin biri silik çıktıTahmini 15.gunde catlayabilir cnm
12 mart canmBat ne zaman cnm?
Bat yarın mı yoksa.aramizda bir gün var ben çarşamba günü kan tahlili yaptırdım 34 çıktı değerim.sali günü tekrar gidicem inş.hayirli haberler alırımCok sağol cnm hiç gitmedim biraz zaman geçsin istedim ilk defa gidicem yarın inş :)
İnş cnm :) ben geçen ay 15 Şubat'ta adet olmuştum 3-4 gün aslında hep öne gelir ama ben 15 martı esas aldım kendime olursa bişey hüsrana ugramayim diye yarında kan testi yaptırıp artık netlessin istiyorumBat yarın mı yoksa.aramizda bir gün var ben çarşamba günü kan tahlili yaptırdım 34 çıktı değerim.sali günü tekrar gidicem inş.hayirli haberler alırım
Netleşir ıns cnm yarın hayırlı haberlerini bekliyoruzİnş cnm :) ben geçen ay 15 Şubat'ta adet olmuştum 3-4 gün aslında hep öne gelir ama ben 15 martı esas aldım kendime olursa bişey hüsrana ugramayim diye yarında kan testi yaptırıp artık netlessin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?