2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hepinize cok tesekkurler. Bu ay ovulasyon testi.ile yumurta takibi yapicam belki sonraki ayda takip yaparim. Yumurtlama gununu tam belirlemem lazim ki ona gore kiz icin 2/3 gun once iliskiyi kesmem lazim . hakkimizda hayirlisi olsun.
hayilirsi olsun cnm insaallah hakkinda yaa adet oldunmu senn

Kızlar erken gebelik belirtisi olarak koltuk altına doğru göğsü hafiften acıyon batar giren var mı?
Bi kız demişti bana cok önceden koltum altım bile acıyodu meğer hamileymişim diye.

Kızlar erken gebelik belirtisi olarak koltuk altına doğru göğsü hafiften acıyon batar giren var mı?
Bi kız demişti bana cok önceden koltum altım bile acıyodu meğer hamileymişim diye.
cnm valla benim goguslerim deli gibi agriyor hamilelik belirtisimi adet mi bende bilemedim yaa adetle hamilelik ayni oldugu icin kesin hamilelik belirtisi diyemeyiz

Cok sağol cnm hiç gitmedim biraz zaman geçsin istedim ilk defa gidicem yarın inş :)
Bat yarın mı yoksa.aramizda bir gün var ben çarşamba günü kan tahlili yaptırdım 34 çıktı değerim.sali günü tekrar gidicem inş.hayirli haberler alırım

Bat yarın mı yoksa.aramizda bir gün var ben çarşamba günü kan tahlili yaptırdım 34 çıktı değerim.sali günü tekrar gidicem inş.hayirli haberler alırım
İnş cnm :) ben geçen ay 15 Şubat'ta adet olmuştum 3-4 gün aslında hep öne gelir ama ben 15 martı esas aldım kendime olursa bişey hüsrana ugramayim diye yarında kan testi yaptırıp artık netlessin istiyorum

Netleşir ıns cnm yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…