2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

İnsalalh canım ben de 15 Şubat'ta adet oldum ama döngüm 27 gun olduğundan 14 martı gösteriyor takvim.Ben de perşembe günü idrarda silik olarak gördüm ikinci çizgiyi,bugün de baya belirgin maasallah değerim yükseldi diye tahmin ediyorum

Arkadaşlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım galiba pozitif utkumuz ne diyosun canım
Tebrikler canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin âmin inşallah

İyi geceler kızlar benim canım sıkkın bugunlerim değerlendirme gunlerim şeffaf uzayan akıntı gelmedi buay demekki yumurta gelişmedi çatlama olmadı düzenli regli oluyorum ama yumurta tembelliği var tek tüple şansımı deniyorum zaten diyer tüpü rahimden ayırdılar bağladılar çünkü hidroselpenk vardı enfeksiyon dan kislesmis rahime akıyor muş rahimide temizlediler laporoskopik amaliyat oldum iki ay sonra hamile oldum ve 8 haftalık kalp atışları alınmadi Kürtaj oldum Kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum ve bugunlerim değerlendirme gunlerim ama hiç şeffaf uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti oldu inşallah enfeksiyon değildir buayda umudum yok 27 martta bellj olur zaten
Hayırlısı Allah dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…