- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.781
İnsalalh canım ben de 15 Şubat'ta adet oldum ama döngüm 27 gun olduğundan 14 martı gösteriyor takvim.Ben de perşembe günü idrarda silik olarak gördüm ikinci çizgiyi,bugün de baya belirgin maasallah değerim yükseldi diye tahmin ediyorumİnş cnm :) ben geçen ay 15 Şubat'ta adet olmuştum 3-4 gün aslında hep öne gelir ama ben 15 martı esas aldım kendime olursa bişey hüsrana ugramayim diye yarında kan testi yaptırıp artık netlessin istiyorum
Harika bir fotoğrafKızlar ben bugün tekrar test yaptım çizgi iyice koyulaşmış yarın kan testi yaptiricam inş güzel haberleri alırım.Eki Görüntüle 1966735
Demi baska topiklerde tat yok bende donup dolasip tekrar buraya geliyorumÇok sağol kızlar inş yarın güzel haberleride paylaşırım sizinle iyiki varsınız valla baska topikler sarmiyo beni :)
Benimki bundanda silikti ama gun gectikce koyulasti
:)))Çok sağol kızlar inş yarın güzel haberleride paylaşırım sizinle iyiki varsınız valla baska topikler sarmiyo beni :)
Ayy cnm pozitif:))
Ay maasalalh canım gözün aydın.iki günde bile çizgi koyulasiyor canım
Tebrikler canım benim
Ne kadar var adetine cankm hayirli olsun
14 mart canım 2 gün var sabah yapmıştım hayali bir çizgi çıkmıştı normal testte ama fotoda görünmüyodu erken gebelik testi aldım bu sefer gördüm çok şükürAy maasalalh canım gözün aydın.iki günde bile çizgi koyulasiyor canımbat a kaç gün var
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok sağolTebrikler canım benimrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin âmin inşallah
2 gün var canım 14 martNe kadar var adetine cankm hayirli olsun
Tahmin ediyordum senin hamile olduğunu14 mart canım 2 gün var sabah yapmıştım hayali bir çizgi çıkmıştı normal testte ama fotoda görünmüyodu erken gebelik testi aldım bu sefer gördüm çok şükür
Bat ne zaman cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?