- 17 Kasım 2016
- 1.231
- 2.343
- 133
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.801
Ne güzel söylemişsiniz evet hayırlısı Allah'tan. Üzmeyin kendinizi çünkü en büyük düşman stres. En kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz inşallahİyi geceler kızlar benim canım sıkkın bugunlerim değerlendirme gunlerim şeffaf uzayan akıntı gelmedi buay demekki yumurta gelişmedi çatlama olmadı düzenli regli oluyorum ama yumurta tembelliği var tek tüple şansımı deniyorum zaten diyer tüpü rahimden ayırdılar bağladılar çünkü hidroselpenk vardı enfeksiyon dan kislesmis rahime akıyor muş rahimide temizlediler laporoskopik amaliyat oldum iki ay sonra hamile oldum ve 8 haftalık kalp atışları alınmadi Kürtaj oldum Kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum ve bugunlerim değerlendirme gunlerim ama hiç şeffaf uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti oldu inşallah enfeksiyon değildir buayda umudum yok 27 martta bellj olur zaten
Hayırlısı Allah dan
İyi geceler kızlar benim canım sıkkın bugunlerim değerlendirme gunlerim şeffaf uzayan akıntı gelmedi buay demekki yumurta gelişmedi çatlama olmadı düzenli regli oluyorum ama yumurta tembelliği var tek tüple şansımı deniyorum zaten diyer tüpü rahimden ayırdılar bağladılar çünkü hidroselpenk vardı enfeksiyon dan kislesmis rahime akıyor muş rahimide temizlediler laporoskopik amaliyat oldum iki ay sonra hamile oldum ve 8 haftalık kalp atışları alınmadi Kürtaj oldum Kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum ve bugunlerim değerlendirme gunlerim ama hiç şeffaf uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti oldu inşallah enfeksiyon değildir buayda umudum yok 27 martta bellj olur zaten
Hayırlısı Allah dan
Sen elinden geleni yapıyosun canım gerisi Allahta inş sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder Allahİyi geceler kızlar benim canım sıkkın bugunlerim değerlendirme gunlerim şeffaf uzayan akıntı gelmedi buay demekki yumurta gelişmedi çatlama olmadı düzenli regli oluyorum ama yumurta tembelliği var tek tüple şansımı deniyorum zaten diyer tüpü rahimden ayırdılar bağladılar çünkü hidroselpenk vardı enfeksiyon dan kislesmis rahime akıyor muş rahimide temizlediler laporoskopik amaliyat oldum iki ay sonra hamile oldum ve 8 haftalık kalp atışları alınmadi Kürtaj oldum Kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum ve bugunlerim değerlendirme gunlerim ama hiç şeffaf uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti oldu inşallah enfeksiyon değildir buayda umudum yok 27 martta bellj olur zaten
Hayırlısı Allah dan
Tebrikler...14 mart canım 2 gün var sabah yapmıştım hayali bir çizgi çıkmıştı normal testte ama fotoda görünmüyodu erken gebelik testi aldım bu sefer gördüm çok şükür
İyi geceler kızlar benim canım sıkkın bugunlerim değerlendirme gunlerim şeffaf uzayan akıntı gelmedi buay demekki yumurta gelişmedi çatlama olmadı düzenli regli oluyorum ama yumurta tembelliği var tek tüple şansımı deniyorum zaten diyer tüpü rahimden ayırdılar bağladılar çünkü hidroselpenk vardı enfeksiyon dan kislesmis rahime akıyor muş rahimide temizlediler laporoskopik amaliyat oldum iki ay sonra hamile oldum ve 8 haftalık kalp atışları alınmadi Kürtaj oldum Kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum ve bugunlerim değerlendirme gunlerim ama hiç şeffaf uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti oldu inşallah enfeksiyon değildir buayda umudum yok 27 martta bellj olur zaten
Hayırlısı Allah dan
Canım geçmiş olsun tez zamanda yine güzel haberi alıp bebisine kavuşursun inşallah. Bende tanı amaçlı laporoskopi olacağım ama korkuyorum tecrübenin paylaşır mısın nasıl bir ameliyat genel anastezi mi epudUral mi yapıyorlar meral ettim.İyi geceler kızlar benim canım sıkkın bugunlerim değerlendirme gunlerim şeffaf uzayan akıntı gelmedi buay demekki yumurta gelişmedi çatlama olmadı düzenli regli oluyorum ama yumurta tembelliği var tek tüple şansımı deniyorum zaten diyer tüpü rahimden ayırdılar bağladılar çünkü hidroselpenk vardı enfeksiyon dan kislesmis rahime akıyor muş rahimide temizlediler laporoskopik amaliyat oldum iki ay sonra hamile oldum ve 8 haftalık kalp atışları alınmadi Kürtaj oldum Kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum ve bugunlerim değerlendirme gunlerim ama hiç şeffaf uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti oldu inşallah enfeksiyon değildir buayda umudum yok 27 martta bellj olur zaten
Hayırlısı Allah dan
Hayırlısı Allah dan
Çok teşekkür ederimTebrikler...
Kimyasal oldu canım 5-10 nisan arası bekliyorum batı@Alevcicek @Selbah P Prenseslerinannesiyimmavi-hayal O oglumunannesiyim1 Minnakbebis M mathea U Urkuttt mina retriever Zeytin_yesili GCA18 G glry21 @GorTuu Mucize2107 Kelebek090 Ebrarr60 Bejan19 A abceee M maviturna @busraangell T Tekirdagli4259 T tugsem_10
Kizlar ne durumdasınız?. Bat tarihleriniz geçmiş hamilelik var mi yoksa yeni batlar nedir? hiç sesiniz çıkmıyor devam etmek istemeyenler söylesin listeyi duzenliyorum
Kuzum bat 10 nisan umutlar nisan ayı :)@Alevcicek @Selbah P Prenseslerinannesiyimmavi-hayal O oglumunannesiyim1 Minnakbebis M mathea U Urkuttt mina retriever Zeytin_yesili GCA18 G glry21 @GorTuu Mucize2107 Kelebek090 Ebrarr60 Bejan19 A abceee M maviturna @busraangell T Tekirdagli4259 T tugsem_10
Kizlar ne durumdasınız?. Bat tarihleriniz geçmiş hamilelik var mi yoksa yeni batlar nedir? hiç sesiniz çıkmıyor devam etmek istemeyenler söylesin listeyi duzenliyorum
Canım bm kırmızılari gördüm yeni bat 3 nisan@Alevcicek @Selbah P Prenseslerinannesiyimmavi-hayal O oglumunannesiyim1 Minnakbebis M mathea U Urkuttt mina retriever Zeytin_yesili GCA18 G glry21 @GorTuu Mucize2107 Kelebek090 Ebrarr60 Bejan19 A abceee M maviturna @busraangell T Tekirdagli4259 T tugsem_10
Ben yokum galiba göremedim listede 15 mart benim canım. Bide günlere göre sıralama yapsan iyi olurdu canım kimin bati o gün bakardık@Alevcicek @Selbah P Prenseslerinannesiyimmavi-hayal O oglumunannesiyim1 Minnakbebis M mathea U Urkuttt mina retriever Zeytin_yesili GCA18 G glry21 @GorTuu Mucize2107 Kelebek090 Ebrarr60 Bejan19 A abceee M maviturna @busraangell T Tekirdagli4259 T tugsem_10
Canım bm kırmızılari gördüm yeni bat 3 nisan@Alevcicek @Selbah P Prenseslerinannesiyimmavi-hayal O oglumunannesiyim1 Minnakbebis M mathea U Urkuttt mina retriever Zeytin_yesili GCA18 G glry21 @GorTuu Mucize2107 Kelebek090 Ebrarr60 Bejan19 A abceee M maviturna @busraangell T Tekirdagli4259 T tugsem_10
Canım çok üzüldüm rabbim hayırlısı versin inşallah. En kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah hoşgeldin aramizamerhaba kızlar ben de varım kabul ederseniz...kısaca kendimi anlatayım 6 yıllık evli 2 kimyasal 3 normal toplamda 5 düşüğüm varbu düşüklerden sonra hiç sebebsiz adet görememeye başladım ve 1,5 senedir ilaç tedavisi gördüm acayip kilo aldım şimdi tekrar bebek için çalışmalara başladık bat 23 Mart bakalım inşallah gelemz nasip rabbim burdaki herkese de bana da hayırlısı ne zamansa onu nasip etsin
Geçmiş olsun cnm duzeltiyorum:)Kimyasal oldu canım 5-10 nisan arası bekliyorum batı
İnşallah canım benim Allah razı olsun kardeşim:)Ne güzel söylemişsiniz evet hayırlısı Allah'tan. Üzmeyin kendinizi çünkü en büyük düşman stres. En kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz inşallah
Ben erken adet oldum canm ;( cuma gunu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?