2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ne güzel söylemişsiniz evet hayırlısı Allah'tan. Üzmeyin kendinizi çünkü en büyük düşman stres. En kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz inşallah

Üzülme ablacim ovulasyon testlerin yokmuydu onlarla denesene

Sen elinden geleni yapıyosun canım gerisi Allahta inş sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah
İnş tahmin ettiğin gibi değildir kendini sürekli kurup düşünme stres gerçekten kötü etkiliyor

Canım geçmiş olsun tez zamanda yine güzel haberi alıp bebisine kavuşursun inşallah. Bende tanı amaçlı laporoskopi olacağım ama korkuyorum tecrübenin paylaşır mısın nasıl bir ameliyat genel anastezi mi epudUral mi yapıyorlar meral ettim.

Canim ben klomen kullandigim catmatma ignesi kullandığım halde bazen akintiyi yakalayamiyorum. Bende bi bucuk yil once tek tüple hamile kalmıştım.. Yapisikti benim tüplerin ikisi biri acilabildi. Dusukle sonuçlandı benin gebeligimde. Onun uzerinden bi bucuk yil oldu hala gebelik olmadi bi daha. Ama Rabbimden umut kesilmez tek tüple bile şansımız var Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hayirlisiyla anne olmayı da nasip eder.

merhaba kızlar ben de varım kabul ederseniz...kısaca kendimi anlatayım 6 yıllık evli 2 kimyasal 3 normal toplamda 5 düşüğüm varbu düşüklerden sonra hiç sebebsiz adet görememeye başladım ve 1,5 senedir ilaç tedavisi gördüm acayip kilo aldımşimdi tekrar bebek için çalışmalara başladık bat 23 Mart bakalım inşallah gelemznasip rabbim burdaki herkese de bana da hayırlısı ne zamansa onu nasip etsin

Kimyasal oldu canım 5-10 nisan arası bekliyorum batı

Kuzum bat 10 nisan umutlar nisan ayı :)

Canım bm kırmızılari gördüm yeni bat 3 nisan

Ben yokum galiba göremedim listede 15 mart benim canım. Bide günlere göre sıralama yapsan iyi olurdu canım kimin bati o gün bakardık

Canım bm kırmızılari gördüm yeni bat 3 nisan

Canım çok üzüldüm rabbim hayırlısı versin inşallah. En kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah hoşgeldin aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…