2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

bende geçen ay çekindim,açıklanamayan inferilite dedi 2 ay bekleyin dedi müdahale yapmayız sonra aşılamaya gelin dedi ,ama bende o cesaret yok henüz
Canım bende Mart ayında yaptıracağım diye konuştum doktorumla fakat sonradan vazgeçtim. 3 ay daha bekleyeceğiz doğal yöntemle deneyeceğiz. Doktorum hsgden sonra ki 3 ay gebe kalma olasılığın artıyor dedi. Bakıcam eğer olmazsa bende aşılamayı düşünüyorum..

evet evet aynısı işte ,aramıza hoşgeldin :)

Ayy benim gorumcemde ikinciyi istiyormus artik k.validem oyle soyluyo gecen gun ben kimseye bisey soylemedim henuz kendi anneme bile daha erken diyckler cunku biliyorum insallah bu ay olurda sürrpriiz olir hepsune

Arkadaşlar bende Ekim ayında kürtaj oldum bu ay hamile kalmak istiyorum Ocak 21 de adet oldum yarın 20 sinde adet olmak gerekiyor cuma günü test yaptım çok silik çıktı ikinci testi yaptım tek çizgi çıktı

Kizlar bnmde adetime 10 gun kala kahverengi akintim geldi suan 4. Gundeyim hala geliyo leke seklinde cok az adetime 6 gun var sizce implantasyon kanamasi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…