- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Olabilir ne demek tabiki:)Canim seni ugrastiriyorum ama bat i mi değiştirir misin 18 Mart yanlış olmuş k.bakma ☺☺
Canım bende Mart ayında yaptıracağım diye konuştum doktorumla fakat sonradan vazgeçtim. 3 ay daha bekleyeceğiz doğal yöntemle deneyeceğiz. Doktorum hsgden sonra ki 3 ay gebe kalma olasılığın artıyor dedi. Bakıcam eğer olmazsa bende aşılamayı düşünüyorum..bende geçen ay çekindim,açıklanamayan inferilite dedi 2 ay bekleyin dedi müdahale yapmayız sonra aşılamaya gelin dedi ,ama bende o cesaret yok henüz
Doktorum istedi benden canım. Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz?Rahim filmini nasıl çektiriyorsunuz kızlar nasıl yapılıyo yani?
Biz bu ay zorunlulukdan korunuyoruz canım adete 10 günüm kaldı. Mart ayında çalışmalar devam edecek. Martın Batını yazayım 26 Mart :)S sngl cnsz
P Pembe Ada
@Busra-drnk
T Tekirdagli4259
denizyildizi00
A abceee
B Bebegimgelsene
@zehzeh2
@mmavi_21
@busraangell
Kuzucuklar yazmaya devam edecekseniz bebis istemeye devamsa bat tarihlerinizi yazın lutfeenn
25 şubatS sngl cnsz
@busraangell
P Pembe Ada
A abceee
B Bebegimgelsene
T Tekirdagli4259
Kızlaar bat lar lutfen
evet evet aynısı işte ,aramıza hoşgeldin :)Canım bende Mart ayında yaptıracağım diye konuştum doktorumla fakat sonradan vazgeçtim. 3 ay daha bekleyeceğiz doğal yöntemle deneyeceğiz. Doktorum hsgden sonra ki 3 ay gebe kalma olasılığın artıyor dedi. Bakıcam eğer olmazsa bende aşılamayı düşünüyorum..
yaa kahverengi akıntı yerleşmemi acaba ,hadi inş meraklı 10 desene :))Kızlar benim kasigima ağrı saplandı bugün hiç olmayan şey ve kahverengi akintim geldi hiç olmayan şeyler. Iliskinin üstünden 4 gün geçti 10 gün sonra test yapicam heyecan dorukta:)
Keske elimde olabilse de insan ister istemez takiyo canim ya allah isteyen herkesede banada nasip etsin insallahhhIsyan etme cnm bizim 1 sene sonunda oldu. Kafama takmayı biraktigim ay hamile kaldım bu kadr düşünme rabbim zamanını kararlamistir ya sabir
yaa bende görümcemin 2.ye hamile olduğunu öğrenmiştim ,hemde kayınvalidem sen daha dur kızım 2.ye hamile demiştiBiraz once eltimin hamile oldugunu ogrendjm insan uzuluyo ya ama onun icinde sevindim bi buruk sevinc iste
nası ya hem banner ın var hamilelik hem nası adet tarihin var canım aklım karıştı:SMerhaba arkadaslar bndr geldim bat 18 mart ,, gelmeyesice
yaa bende görümcemin 2.ye hamile olduğunu öğrenmiştim ,hemde kayınvalidem sen daha dur kızım 2.ye hamile demişti(
Canim o gecen audan kalma malesef oyle bi totem yapmistim imsallah 9 ay boyunca kalir diye ama olmadinası ya hem banner ın var hamilelik hem nası adet tarihin var canım aklım karıştı:S
Arkadaşlar bende Ekim ayında kürtaj oldum bu ay hamile kalmak istiyorum Ocak 21 de adet oldum yarın 20 sinde adet olmak gerekiyor cuma günü test yaptım çok silik çıktı ikinci testi yaptım tek çizgi çıktı
Oylemi yapmak gerekiyomus canmBatları mart 10- mart 20 olanlar şimdi biz gün aşırı deneyecez dı mi?
Bence sen hamilesn tatlimArkadaşlar bende Ekim ayında kürtaj oldum bu ay hamile kalmak istiyorum Ocak 21 de adet oldum yarın 20 sinde adet olmak gerekiyor cuma günü test yaptım çok silik çıktı ikinci testi yaptım tek çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?