2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Üzülme ablacim ovulasyon testlerin yokmuydu onlarla denesene
Canım benim yok da takvimim var uygulamalardan ordan takip ediyorum
Önümüzdeki aya iyi fikir olur testlerden alsam hiç kullanmadım hangi marka onerirsiniz kullandığınız bende ondan alırdım

İnşallah canım benim
Çok teşekkür ederim..
Rabbim kucağını tez zamanda zamanda doldursun inşallah..

Cnm ben devam hala regl olmadım bat günü test yaptım negatif yarın yine yapıcam

Kızlar ya birşey sorcam. Aslında biraz içimi dökcem size de sürekli çocuk yap diyenler oluyor mu ne cevap veriyorsunuz. Benim çocuğum yok mayısta 2 yıl olcak evleneli. Bi tane kaybim var 5 aylık ben bıktım usandım artık herkesin bebek yap demesinden kimseyi de kiramiyorum tersleyip. Kendi kendimi yiyorum insan içine çıkasım gelmiyor

Canım benim yok da takvimim var uygulamalardan ordan takip ediyorum
Önümüzdeki aya iyi fikir olur testlerden alsam hiç kullanmadım hangi marka onerirsiniz kullandığınız bende ondan alırdım
Laboguik kullanıyorum ben memnunum bende ilk kez bu ay kullandim gwrcekten guzel ise yarıyor

Yaa bu kadar olur kendimi okudum sanki
Bende 2 yıllık evliyim 1 kaybım var 17 haftalık oğlumu kaybettim şuan bana kimse soramıyo kayıptan sonraki psikolojimden dolayı cok zor atlattım daha doğrusu sadece alıştım ama için için herkes merakla bakıyor bekliyor.6 aydır korunmuyorum bekliyorum kardeşim bende...yaşamayan anlayamaz bak ben bugün sıksık görüştğm dostların doğum gününe gittim...hepsi bebekleriyle yaram hep kanıyo gittim wc ye ağladım...napalım rabbim böyle istedi.inşallah tez zamanda içimizde kalan annelik duygusu doyasıya yaşayacağımız cocuklarımız olur...
Dua edin bize kızlar

Hep dualarimdasiniz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…