- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.821
Yapma ya çalışırım cnm seninki geçmedi henüz daha var geçenleri alintiladimBen yokum galiba göremedim listede 15 mart benim canım. Bide günlere göre sıralama yapsan iyi olurdu canım kimin bati o gün bakardık
Canım bm kırmızılari gördüm yeni bat 3 nisan
teşekkür ederim canımCanım çok üzüldüm rabbim hayırlısı versin inşallah. En kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah hoşgeldin aramiza
Canım benim yok da takvimim var uygulamalardan ordan takip ediyorumÜzülme ablacim ovulasyon testlerin yokmuydu onlarla denesene
İnşallah canım benimCanim ben klomen kullandigim catmatma ignesi kullandığım halde bazen akintiyi yakalayamiyorum. Bende bi bucuk yil once tek tüple hamile kalmıştım.. Yapisikti benim tüplerin ikisi biri acilabildi. Dusukle sonuçlandı benin gebeligimde. Onun uzerinden bi bucuk yil oldu hala gebelik olmadi bi daha. Ama Rabbimden umut kesilmez tek tüple bile şansımız var Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hayirlisiyla anne olmayı da nasip eder.
Yapma ya çalışırım cnm seninki geçmedi henüz daha var geçenleri alintiladim
tebrik ederim sağlıkla al kucağına darısı başımıza inşallah
Sağol canım Rabbim razı olsunGeçmiş olsun cnm duzeltiyorum:)
@Alevcicek @Selbah @Prenseslerinannesiyim @mavi-hayal @oglumunannesiyim1 @Minnakbebis @mathea @Urkuttt @mina retrieverZeytin_yesili @GCA18 G glry21 @GorTuu @Mucize2107 @Kelebek090 @Ebrarr60 @Bejan19 @abceee @maviturna @busraangell @Tekirdagli4259 @tugsem_10
Kizlar ne durumdasınız?. Bat tarihleriniz geçmiş hamilelik var mi yoksa yeni batlar nedir? hiç sesiniz çıkmıyor devam etmek istemeyenler söylesin listeyi duzenliyorum
Sağol canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere inştebrik ederim sağlıkla al kucağına darısı başımıza inşallah
Laboguik kullanıyorum ben memnunum bende ilk kez bu ay kullandim gwrcekten guzel ise yarıyorCanım benim yok da takvimim var uygulamalardan ordan takip ediyorum
Önümüzdeki aya iyi fikir olur testlerden alsam hiç kullanmadım hangi marka onerirsiniz kullandığınız bende ondan alırdım
Testim negatf cikti yarin gelir kesin12-16 mart bat bekleyenler
parcalandim 13 novasa 15 J jeway 14 Zeze493 15 n-u-r06 12 Yagmureylul 15 @Zuzupink 12 leydii18 11 nakkash 13 @Eylul41213 14 cimrigelin 16 Hasatvakti 15 kkk91 16 kafamdasorular_ 12 D dcygs 12 Babies16 12 @Elonee 16 E esmer58 16 zehzeh2 15 melikeecgl 15
Kızlar batlar geçmiş ne durumdasınız?
@mmmerweRabisscyln LeylaKaya
Yeni bati söylemeyi unutma cnmTestim negatf cikti yarin gelir kesin
Yaa bu kadar olur kendimi okudum sankiKızlar ya birşey sorcam. Aslında biraz içimi dökcemsize de sürekli çocuk yap diyenler oluyor mu ne cevap veriyorsunuz. Benim çocuğum yok mayısta 2 yıl olcak evleneli. Bi tane kaybim var 5 aylık ben bıktım usandım artık herkesin bebek yap demesinden kimseyi de kiramiyorum tersleyip. Kendi kendimi yiyorum insan içine çıkasım gelmiyor
Tmm canim soylerim.muhtemelern 20 nisan olur yine haber veririmYeni bati söylemeyi unutma cnm
Hep dualarimdasiniz kizlarYaa bu kadar olur kendimi okudum sanki
Bende 2 yıllık evliyim 1 kaybım var 17 haftalık oğlumu kaybettim şuan bana kimse soramıyo kayıptan sonraki psikolojimden dolayı cok zor atlattım daha doğrusu sadece alıştım ama için için herkes merakla bakıyor bekliyor.6 aydır korunmuyorum bekliyorum kardeşim bende...yaşamayan anlayamaz bak ben bugün sıksık görüştğm dostların doğum gününe gittim...hepsi bebekleriyle yaram hep kanıyo gittim wc ye ağladım...napalım rabbim böyle istedi.inşallah tez zamanda içimizde kalan annelik duygusu doyasıya yaşayacağımız cocuklarımız olur...
Dua edin bize kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?