2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ayni sorunla bende uğraştım bi dönem bende kimseyi kıramıyordum ama o insanalr insani strese sokmaktan baska bisi yapmiyorlar. Iyilik mi yani onlarin bize cocuk yapin demeleri? Insanin annesine bile tahammülü kalmadigi oluyor bu konuda. Hem hayret bisi ya ben dogrucam omur boyu ben bakicam sanane kardesim. Ay sinir oldum bak gene yaaa...
Ben uzun zamandir cevreme sorduklarinda düşünmüyoruz hazır degiliz diyorum artik.çünkü bebek istedigimi bilenler oldukça hep takip edilirmiscezine sık sık soruluyordu ve piskolojik olarak bu ay da olmazsa insanlara ne dicem kısır zannediyolardir kesin aciyolardir bana diyip ağlayıp duruyordum... En iyisi mi kimseye demeyin artik istemiyoruz deyin. Israrci konusanlara karsi da biraz net ve sert tavırlı olmanin herkesin yararina olacağıni düşünüyorum

Aynı bende öyleyim canım bütün arkadaslarim ya hamile ya çocuklu ben bosum. Bide yok düşünmüyoruz dedikce baskı yapanlar yada ilki öldü diye buda ölcek diye birşey yok diyenler olmuyor mu oturup aglayasım geliyor. Benim bebeğim 20 haftalikti ama 17 haftalık gözüküyordu senin yavrunun neyi vardı canım neden kaybetmistin

Canım valla herşey cok güzeldi bizim hiç sorun yoktu birgün rutin kontrole gittim güle oynaya bebeğimim kalbi duralı 1 gün olmuş yaşayamam ben dedim asla yaşayamam kendini ateşe atasın gelir bilirsin sende.
Sonra genetik test yaptırdık büyük ihtimal kan pıhtılaşması sebep işte bişey rabbim böyle istemiş.
Bende kendimi soyutladım herkesten çünkü muhabetin uymuyo senin durumundayım bende.
Nereye kadar böyle devam etcez bende merakla bekliyorum kardeşim.
Selamete çıkalım bizde inşallah

Q

Bende istemiyoruz sonra hep diyorum. Benim adımı da kısır a cikartanlar olmuş ne diyim bilmiyorum. Tek tek anlatmam mi lazım bu ay yaptık bu ay yapmadık diye herhalde. Çok kızıyorum ama diyemiyorum birşey ışte

Kızlar ya benim yumurtlama günüm 27 siydi
Bugün sabah test yaptım idrar testi negatif çıktı yarın adet günüm. Sizce hala umut varmı
Hamile olsam teste çıkarmiydi

Kızlar ya benim yumurtlama günüm 27 siydi
Bugün sabah test yaptım idrar testi negatif çıktı yarın adet günüm. Sizce hala umut varmı
Hamile olsam teste çıkarmiydi
Canım valla boşuna umutlandırmayalım seni,bizde senin gibiyiz herşeyden insan acaba diyo ama varsa kardeşim çat diye çıkıyo be iki çizgi

Hiç şaşmayan adetim bu ay şaştı ben hala adet olmadım ama yarın olabilirim kasıklarımda batma bel agrısı gogus siskinlgi ve hic olmuyodu onceden bolcada beyaz akıntım var çamaşırımı ıslatcak kadar ama adetim gecikirsede laboguik ovulasyon testinin dogrulugunu gosterir cunkü ovulasyon testine gore gec yumurtladım 18 günümde ve adetim tam gununde olsaydı suphe ederdm cünki yumurtlama gec olunca adette gecikmesi gerekirmis kırmızıları görücem suan tek inandıgım bu hic hamile olucagma inanmıyorum dua ediyorum ama cokta ümitlenmiyorum

Oncelikle gecmis olsun canım. Benimde mayista iki yil olacak hic gebelik gecirmedim her gorustugum kisi bebek soruyor tamam iyi niyetli cogu ama sinir oluyorum bende artik. Memlekete dahi gitmek istemiyorum dusun hamile kalmadan ki senin bi kaybın var sonucta insanlarin biraz saygili olmasi lazim baskalarinin hayatina. Takmamaya calisip önümüze bakicaz canim sonra zaman gecer hayat gecer biz uzuldugumuzle kaliriz

Çok acı gerçekten yaşamayan asla bilemez. Herkesin çektiği kendine. Bana kimse üzülsn asla istemiyorum sadece benden uzak dursunlar bir senedir evden çıkıp da birine gidesim gelmiyor bebekleri kucağıma alamıyorum ciğerimi söküyorlar sanki yerinden. Ben evde hayali bebek bile göruyordum. Şimdi daha iyiyim ama şu yağmur kar yağmıyor mu her yağdığında yavrum üşüyor diye içim sızlıyor

Annem de öyle diyor birinciyi yapsan bu sefer de ıkinciyi yap derler diyor. Keşke biraz anlayışlı olsalar

Adetm ilk kez gecikti cok heycanlıyım bat 12 marttı Ümitlenmemk icin zor tutuyorum kendimi ama bundan 5-6 gün önce erken gebelik testinde negatf cıktı ama yumurtlamamda gec oldugu ıcın bu ay ümitleniyorum Allahım yarabbim olucaksamda yarın olurum insAllah adet bekleyip bekleyip hüsrana ugramak istemiyorum

Yagmureylul canım onlar cennette en güzel bahçelerde meyvelerin içinde bak araştır biraz bununla ilgili hadisler var...biz şuan cok üzülüyoruz ama onlar şuan en iyi yerlerde bize inşllah şefaat edecekler.
Bu yaranın merhemi ancak başka bir bebek olacak bunu farkındayız...
Ne yaşadığını biliyorum bu acıyı bende yaşıyorum...
Anneler günü gelmesini istemiyorum o gün öğrenmiştim hamile olduğumu,Ağustos gelsin istemiyorum o zaman kaybettim bebeğimi,ocak gelsin istemiyorum o zaman doğacaktı...ah be kardeşim bizim gelmesini istemedğimiz tarihler öyle cok ki hangi birini yazalım.
Hep dua ederken gözaydınlığıyla hamile olmayı dile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…