- 21 Ekim 2016
- 149
- 65
- 18
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.841
Kırmızılar geldi malesef yeni bat 8 NisanTestim negatf cikti yarin gelir kesin
Kırmızılar geldi malesef yeni bat 8 Nisan12-16 mart bat bekleyenler
@parcalandim 13novasa 15 @jeway 14 @Zeze493 15 @n-u-r06 12 Yagmureylul 15 1bal1kaymakannesi 12 @leydii18 11 @nakkash 13 @Eylul41213 14 @cimrigelin 16 @hasatvakti 15 @kkk91 16 kafamdasorular_ 12 @dcygs 12 @Babies16 12 @Elonee 16 @esmer58 16 zehzeh2 15 @melikeecgl 15
Kızlar batlar geçmiş ne durumdasınız?
@mmmerwe @Rabisscyln @LeylaKaya
Kızlar ya birşey sorcam. Aslında biraz içimi dökcemsize de sürekli çocuk yap diyenler oluyor mu ne cevap veriyorsunuz. Benim çocuğum yok mayısta 2 yıl olcak evleneli. Bi tane kaybim var 5 aylık ben bıktım usandım artık herkesin bebek yap demesinden kimseyi de kiramiyorum tersleyip. Kendi kendimi yiyorum insan içine çıkasım gelmiyor
Yaa bu kadar olur kendimi okudum sanki
Bende 2 yıllık evliyim 1 kaybım var 17 haftalık oğlumu kaybettim şuan bana kimse soramıyo kayıptan sonraki psikolojimden dolayı cok zor atlattım daha doğrusu sadece alıştım ama için için herkes merakla bakıyor bekliyor.6 aydır korunmuyorum bekliyorum kardeşim bende...yaşamayan anlayamaz bak ben bugün sıksık görüştğm dostların doğum gününe gittim...hepsi bebekleriyle yaram hep kanıyo gittim wc ye ağladım...napalım rabbim böyle istedi.inşallah tez zamanda içimizde kalan annelik duygusu doyasıya yaşayacağımız cocuklarımız olur...
Dua edin bize kızlar
Ben adet oldum...insaallh siz olmassnz12-16 mart bat bekleyenler
@parcalandim 13novasa 15 @jeway 14 @Zeze493 15 @n-u-r06 12 Yagmureylul 15 1bal1kaymakannesi 12 @leydii18 11 @nakkash 13 @Eylul41213 14 @cimrigelin 16 @hasatvakti 15 @kkk91 16 kafamdasorular_ 12 @dcygs 12 @Babies16 12 @Elonee 16 @esmer58 16 zehzeh2 15 @melikeecgl 15
Sağol canım eğer adet olmazsam eğer bu sefer kan tahlili yaptiricamYapıyor canım. Hemşireye söyle aile hekimliğinde tahlilini alırlar ama sabah 9 da git.
Canım valla herşey cok güzeldi bizim hiç sorun yoktu birgün rutin kontrole gittim güle oynaya bebeğimim kalbi duralı 1 gün olmuş yaşayamam ben dedim asla yaşayamam kendini ateşe atasın gelir bilirsin sende.Aynı bende öyleyim canım bütün arkadaslarim ya hamile ya çocuklu ben bosum. Bide yok düşünmüyoruz dedikce baskı yapanlar yada ilki öldü diye buda ölcek diye birşey yok diyenler olmuyor mu oturup aglayasım geliyor. Benim bebeğim 20 haftalikti ama 17 haftalık gözüküyordu senin yavrunun neyi vardı canım neden kaybetmistin
Ayni sorunla bende uğraştım bi dönem bende kimseyi kıramıyordum ama o insanalr insani strese sokmaktan baska bisi yapmiyorlar. Iyilik mi yani onlarin bize cocuk yapin demeleri? Insanin annesine bile tahammülü kalmadigi oluyor bu konuda. Hem hayret bisi ya ben dogrucam omur boyu ben bakicam sanane kardesim. Ay sinir oldum bak gene yaaa...
Ben uzun zamandir cevreme sorduklarinda düşünmüyoruz hazır degiliz diyorum artik.çünkü bebek istedigimi bilenler oldukça hep takip edilirmiscezine sık sık soruluyordu ve piskolojik olarak bu ay da olmazsa insanlara ne dicem kısır zannediyolardir kesin aciyolardir bana diyip ağlayıp duruyordum... En iyisi mi kimseye demeyin artik istemiyoruz deyin. Israrci konusanlara karsi da biraz net ve sert tavırlı olmanin herkesin yararina olacağıni düşünüyorum
12-16 mart bat bekleyenler
Canım valla boşuna umutlandırmayalım seni,bizde senin gibiyiz herşeyden insan acaba diyo ama varsa kardeşim çat diye çıkıyo be iki çizgiKızlar ya benim yumurtlama günüm 27 siydi
Bugün sabah test yaptım idrar testi negatif çıktı yarın adet günüm. Sizce hala umut varmı
Hamile olsam teste çıkarmiydi
Hiç şaşmayan adetim bu ay şaştı ben hala adet olmadım ama yarın olabilirim kasıklarımda batma bel agrısı gogus siskinlgi ve hic olmuyodu onceden bolcada beyaz akıntım var çamaşırımı ıslatcak kadar ama adetim gecikirsede laboguik ovulasyon testinin dogrulugunu gosterir cunkü ovulasyon testine gore gec yumurtladım 18 günümde ve adetim tam gununde olsaydı suphe ederdm cünki yumurtlama gec olunca adette gecikmesi gerekirmis kırmızıları görücem suan tek inandıgım bu hic hamile olucagma inanmıyorum12-16 mart bat bekleyenler
Oncelikle gecmis olsun canım. Benimde mayista iki yil olacak hic gebelik gecirmedim her gorustugum kisi bebek soruyor tamam iyi niyetli cogu ama sinir oluyorum bende artik. Memlekete dahi gitmek istemiyorum dusun hamile kalmadan ki senin bi kaybın var sonucta insanlarin biraz saygili olmasi lazim baskalarinin hayatina. Takmamaya calisip önümüze bakicaz canim sonra zaman gecer hayat gecer biz uzuldugumuzle kalirizKızlar ya birşey sorcam. Aslında biraz içimi dökcemsize de sürekli çocuk yap diyenler oluyor mu ne cevap veriyorsunuz. Benim çocuğum yok mayısta 2 yıl olcak evleneli. Bi tane kaybim var 5 aylık ben bıktım usandım artık herkesin bebek yap demesinden kimseyi de kiramiyorum tersleyip. Kendi kendimi yiyorum insan içine çıkasım gelmiyor
Canım valla herşey cok güzeldi bizim hiç sorun yoktu birgün rutin kontrole gittim güle oynaya bebeğimim kalbi duralı 1 gün olmuş yaşayamam ben dedim asla yaşayamam kendini ateşe atasın gelir bilirsin sende.
Sonra genetik test yaptırdık büyük ihtimal kan pıhtılaşması sebep işte bişey rabbim böyle istemiş.
Bende kendimi soyutladım herkesten çünkü muhabetin uymuyo senin durumundayım bende.
Nereye kadar böyle devam etcez bende merakla bekliyorum kardeşim.
Selamete çıkalım bizde inşallah
Yani demek istediğim 27 sinde hamile kalmış olsam bile bugün 13 gün oluyo. Acaba teste çıkması için erkenmiCanım valla boşuna umutlandırmayalım seni,bizde senin gibiyiz herşeyden insan acaba diyo ama varsa kardeşim çat diye çıkıyo be iki çizgi
Oncelikle gecmis olsun canım. Benimde mayista iki yil olacak hic gebelik gecirmedim her gorustugum kisi bebek soruyor tamam iyi niyetli cogu ama sinir oluyorum bende artik. Memlekete dahi gitmek istemiyorum dusun hamile kalmadan ki senin bi kaybın var sonucta insanlarin biraz saygili olmasi lazim baskalarinin hayatina. Takmamaya calisip önümüze bakicaz canim sonra zaman gecer hayat gecer biz uzuldugumuzle kaliriz
Oda bir ihtimal tabi 15 gün diyende var yumurtlama sonrası inşallah gelmez kırmızılar hepimize moral olmuş olurYani demek istediğim 27 sinde hamile kalmış olsam bile bugün 13 gün oluyo. Acaba teste çıkması için erkenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?