- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.861
Yagmureylul canım onlar cennette en güzel bahçelerde meyvelerin içinde bak araştır biraz bununla ilgili hadisler var...biz şuan cok üzülüyoruz ama onlar şuan en iyi yerlerde bize inşllah şefaat edecekler.
Bu yaranın merhemi ancak başka bir bebek olacak bunu farkındayız...
Ne yaşadığını biliyorum bu acıyı bende yaşıyorum...
Anneler günü gelmesini istemiyorum o gün öğrenmiştim hamile olduğumu,Ağustos gelsin istemiyorum o zaman kaybettim bebeğimi,ocak gelsin istemiyorum o zaman doğacaktı...ah be kardeşim bizim gelmesini istemedğimiz tarihler öyle cok ki hangi birini yazalım.
Hep dua ederken gözaydınlığıyla hamile olmayı dile...
Inşallah canim ya . Bakalım eğer adet olmazsam bir umut var demektirOda bir ihtimal tabi 15 gün diyende var yumurtlama sonrası inşallah gelmez kırmızılar hepimize moral olmuş olur
Amin canım aminÇok iyisin bacım. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün. Hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Yaz mutlaka bize bakalım inşallah canımInşallah canim ya . Bakalım eğer adet olmazsam bir umut var demektir
Yagmureylul canım sen ne kadar oldu bebeği kaybedeli folikasite başladın demi şimdi...[/QUOT
6 nisan da kaybettim canım. Bir ay oldu başlayalı. Biz genelde korunuyoruz 2 aydir arada korunmasız oluyor. Bende kalırım diye başladım. Sen içiyor musun
Yagmureylul bende içiyorum bebekler vücuttaki tüm folikasiti emmiştir muhtemelen ondan doktor bana hemen tekrar folikasite başla dedi.ben bu ay da olmazsa 6 aydır korunmuyorum.
Kızlar ya birşey sorcam. Aslında biraz içimi dökcemsize de sürekli çocuk yap diyenler oluyor mu ne cevap veriyorsunuz. Benim çocuğum yok mayısta 2 yıl olcak evleneli. Bi tane kaybim var 5 aylık ben bıktım usandım artık herkesin bebek yap demesinden kimseyi de kiramiyorum tersleyip. Kendi kendimi yiyorum insan içine çıkasım gelmiyor
18 mart canım bat 6 gün var ama ne adet belirtisi var ne hamilelik çok sıkıcı bir hareketlilik yok yani...cok arada kasık ğöğüs batması o kadarcık...İnşallah olur canım Allahın izniyle. Batın ne zaman bi değişiklik var mi hiç. Benim pek umudum yok adet olcam gibi belim ağrıyor
Cnm bnm küçüğüm 8 yaşında bana da artık yolda gören komşu teyzeler bile soruyor hatta arkamdan acaba kurumuş mu diyeni bile duydum umursamamaya çalışıyorum her sorana da Allah ne zaman nasip ederse olur diyip geçiyorum
Asıl onların kalbi kurumuş ama görmüyorlar canım benim. İnşallah çok aratmadan hayırlısıyla verir Rabbim
Ben adet oldum yeni bat 4 Nisan@Alevcicek @Selbah @Prenseslerinannesiyim @mavi-hayal @oglumunannesiyim1 @Minnakbebis @mathea @Urkuttt @mina retriever @Saman Alevi @GCA18 G glry21Mor_cicek @Mucize2107 @Kelebek090 Ebrarr60 @Bejan19 @abceee @maviturna @busraangell @Tekirdagli4259 @tugsem_10
Kizlar ne durumdasınız?. Bat tarihleriniz geçmiş hamilelik var mi yoksa yeni batlar nedir? hiç sesiniz çıkmıyor devam etmek istemeyenler söylesin listeyi duzenliyorum
Pozitif hadi gözünaydin cnm
Ben coktan adet oldum ama bu ay düşünmüyorum çocuk mocuk@Alevcicek @Selbah @Prenseslerinannesiyim @mavi-hayal @oglumunannesiyim1 @Minnakbebis @mathea @Urkuttt @mina retriever @Saman Alevi @GCA18 G glry21Mor_cicek @Mucize2107 @Kelebek090 Ebrarr60 @Bejan19 @abceee @maviturna @busraangell @Tekirdagli4259 @tugsem_10
Kizlar ne durumdasınız?. Bat tarihleriniz geçmiş hamilelik var mi yoksa yeni batlar nedir? hiç sesiniz çıkmıyor devam etmek istemeyenler söylesin listeyi duzenliyorum
Canim vejinanin kendi balon gibi oluyor yumusacik. Morarma kritoris etrafinda cardi aynayla vajina cevresine bakmadim. Muhtemelen orda da varKapalı derken nasıl yani canım. Bide yumuşak olursa mi hamile olunuyor morarma vajinanın dış kısmında mi şişlik de hemen şeyin üstünde mi oluyor. Çok soru sordum kusura bakma
Olur ins canim vardir ☺Yaa benim de beyaz akıntım bugun sarıya dönüştü ve bata 3 gün var ayy heycan yaptim şimdi
Amin canimhAyirli olsun canim darısı benim başimA insallah yarin kan testi yaptiracam hayirlisi
Anladim canim. Hayirlisi olsun ins. Evlenmeden once ben de senin gibiydim adet duzensizligi ve kist vardi. Bi de buna bagli aşırı kanama ve sanci. Hastanelik olur bir hafta ayaga kalkamazdim. Doktor tedavi icin dogum kontrol hapi verdi. 2 yil kullandim evlenince de korunma amacli 1 yil devam ettim. Biraktigim ay hamile kaldim. Dogum kontrol haplari bu işin çözümü oldu bende. Yoksa benim halim çok kötüydü. Sağlık anlamındaCnm gebelik yok kesin dün kanlı test yaptım doktor ultrasonda da gebelik yok dedi kist var kistin sokulup gitmesi için adet olmayi dört gözle bekliyorun sonra çalışmalara baslicaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?