2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Çok iyisin bacım. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün. Hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Cnm bnm küçüğüm 8 yaşında bana da artık yolda gören komşu teyzeler bile soruyor hatta arkamdan acaba kurumuş mu diyeni bile duydum umursamamaya çalışıyorum her sorana da Allah ne zaman nasip ederse olur diyip geçiyorum

İnşallah olur canım Allahın izniyle. Batın ne zaman bi değişiklik var mi hiç. Benim pek umudum yok adet olcam gibi belim ağrıyor
18 mart canım bat 6 gün var ama ne adet belirtisi var ne hamilelik çok sıkıcı bir hareketlilik yok yani...cok arada kasık ğöğüs batması o kadarcık...

Asıl onların kalbi kurumuş ama görmüyorlar canım benim. İnşallah çok aratmadan hayırlısıyla verir Rabbim

Kelebekcikk34

Bende 15 mart resmen bekliyorm birşey olsun diye bu gün belim ağrıdi oda adet olacağım zaman olurdu. Benim ilk hamileliğimde günüm gelmeden daha kokulara çok hassas olmuştum şimdi hiç öyle birşey yok

Ben adet oldum yeni bat 4 Nisan

Ben coktan adet oldum ama bu ay düşünmüyorum çocuk mocuk

Kapalı derken nasıl yani canım. Bide yumuşak olursa mi hamile olunuyor morarma vajinanın dış kısmında mi şişlik de hemen şeyin üstünde mi oluyor. Çok soru sordum kusura bakma
Canim vejinanin kendi balon gibi oluyor yumusacik. Morarma kritoris etrafinda cardi aynayla vajina cevresine bakmadim. Muhtemelen orda da var

Cnm gebelik yok kesin dün kanlı test yaptım doktor ultrasonda da gebelik yok dedi kist var kistin sokulup gitmesi için adet olmayi dört gözle bekliyorun sonra çalışmalara baslicaz insallah
Anladim canim. Hayirlisi olsun ins. Evlenmeden once ben de senin gibiydim adet duzensizligi ve kist vardi. Bi de buna bagli aşırı kanama ve sanci. Hastanelik olur bir hafta ayaga kalkamazdim. Doktor tedavi icin dogum kontrol hapi verdi. 2 yil kullandim evlenince de korunma amacli 1 yil devam ettim. Biraktigim ay hamile kaldim. Dogum kontrol haplari bu işin çözümü oldu bende. Yoksa benim halim çok kötüydü. Sağlık anlamında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…