2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

9 gun erken 14 gunu buluyor genelde o da adet gunune denk geliyor. Su an cikmamis olabilir kanda belki de vardir.

Bende 8 aylık evliyim, çocuk istiyoruz artık ama iki aydır denedik olmadı. Hatta geçen ay 2 gün gecikti. Hemen hastaneye gittim test negatif çıktı. Şimdi bu ay 5 gün gecikti 6. Güne girdim hala bir şey yok ve sanırım belirtiler var ama tecrübesiz olduğum için emin değilim. ağız kuruluğu, yorgunluk hissi, göğüs ucu koyulaşması ve hassasiyet. Baya netten okuduğuma göre belirti var ama bilmiyorum sizce nedir?

Kismet bi isler bakalim olur ins vs de konusmayi bitir mugabbet ettirme kimseye bu konuda canim. Fikrini bile soyleme. Kırma kimseyi tamam ama kimsenin de sana bu konuda maval okumaya hakki yok. Tavrini koyarsan zamanla susarlar.

Canim benim de yumurtlamam gec oldu. Adet gunumden 4 gun sonra idrarda çıktı

Kizlar ilişki den sonra hemen kalkmayin biraz yatin hatta uyuyun benim ilki öyle olmuştu. Soğan kuru denedim belime kavanoz vurdurmustum bir de o ay hamile kaldim:) bi de no stress
Soğan kürü bende yapmak istiyorum ne olur yardmcı olun 15 gün içiliyomş çok içince bebek düşüyormuş çok baktm hsngi günler içileceği yazmıyor

Soğan kürü bende yapmak istiyorum ne olur yardmcı olun 15 gün içiliyomş çok içince bebek düşüyormuş çok baktm hsngi günler içileceği yazmıyor
İlişkiden sonra poponuzun altına yastık koyun kalkmadan biraz yüksek olsun ki daha iyi gidiyormuş sperm içeri. Ben yumurtlama gününde öyle yaptım şimdi adet gecikti yarın test yaptırcam.

İlişkiden sonra poponuzun altına yastık koyun kalkmadan biraz yüksek olsun ki daha iyi gidiyormuş sperm içeri. Ben yumurtlama gününde öyle yaptım şimdi adet gecikti yarın test yaptırcam.
Ben onu her ay yapıyorum ama olmuyor klomende kullandnm hiç bişy olmadı soğan kürü çok tavsiye ediliyor onu denemek istiyorum ama ayakları dikmeye devam

na
bat 1nisan canim pek giremedim bu ara islerm var

Kızlar bugün adet günüm. Hadi diyelim sarksin birgün yarın olsun. Eğer adet olmazsam icimdeki umutlar bitmeyecek. Bide psikolojik mi bilmiyorum ama dün gece mide bulantisindan uyuyamadım. Bide stresten adet grcikmesi yaşamak istemiyorum. Malum hamilelige yoruyorum. Inşallah Allahım hayırlısını verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…