- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.881
9 gun erken 14 gunu buluyor genelde o da adet gunune denk geliyor. Su an cikmamis olabilir kanda belki de vardir.kızlar ovulasyon testine göre yumurtlamamdan 9 gün sonra kan testi verdim negatifti. zaten o günlerden sonra ilişkim de olmadı. yine de gebelik ihtimali var mı acaba kana geçmemiş olabilir mi? var mı böyle bir vaka? bazı yerlerde adet gecikmesinden sonra test yapılmalı yazıyor
Kismet bi isler bakalim olur ins vs de konusmayi bitir mugabbet ettirme kimseye bu konuda canim. Fikrini bile soyleme. Kırma kimseyi tamam ama kimsenin de sana bu konuda maval okumaya hakki yok. Tavrini koyarsan zamanla susarlar.Kızlar ya birşey sorcam. Aslında biraz içimi dökcemsize de sürekli çocuk yap diyenler oluyor mu ne cevap veriyorsunuz. Benim çocuğum yok mayısta 2 yıl olcak evleneli. Bi tane kaybim var 5 aylık ben bıktım usandım artık herkesin bebek yap demesinden kimseyi de kiramiyorum tersleyip. Kendi kendimi yiyorum insan içine çıkasım gelmiyor
Benmki adetten 4 gun sonra cikti belli olmaz canim. Adet olmadiysan umut varKızlar ya benim yumurtlama günüm 27 siydi
Bugün sabah test yaptım idrar testi negatif çıktı yarın adet günüm. Sizce hala umut varmı
Hamile olsam teste çıkarmiydi
Canim benim de yumurtlamam gec oldu. Adet gunumden 4 gun sonra idrarda çıktıAdetm ilk kez gecikti cok heycanlıyım bat 12 marttı Ümitlenmemk icin zor tutuyorum kendimi ama bundan 5-6 gün önce erken gebelik testinde negatf cıktı ama yumurtlamamda gec oldugu ıcın bu ay ümitleniyorumAllahım yarabbim olucaksamda yarın olurum insAllah adet bekleyip bekleyip hüsrana ugramak istemiyorum
Sen test yapmadan kimse bilemez bunu canim adet gecikmesi var test yap belli olurAdetim 5 gün gecikti hamile olabilir miyim?
Soğan kürü bende yapmak istiyorum ne olur yardmcı olun 15 gün içiliyomş çok içince bebek düşüyormuş çok baktm hsngi günler içileceği yazmıyorKizlar ilişki den sonra hemen kalkmayin biraz yatin hatta uyuyun benim ilki öyle olmuştu. Soğan kuru denedim belime kavanoz vurdurmustum bir de o ay hamile kaldim:) bi de no stress
İlişkiden sonra poponuzun altına yastık koyun kalkmadan biraz yüksek olsun ki daha iyi gidiyormuş sperm içeri. Ben yumurtlama gününde öyle yaptım şimdi adet gecikti yarın test yaptırcam.Soğan kürü bende yapmak istiyorum ne olur yardmcı olun 15 gün içiliyomş çok içince bebek düşüyormuş çok baktm hsngi günler içileceği yazmıyor
Ben onu her ay yapıyorum ama olmuyor klomende kullandnm hiç bişy olmadı soğan kürü çok tavsiye ediliyor onu denemek istiyorum ama ayakları dikmeye devamİlişkiden sonra poponuzun altına yastık koyun kalkmadan biraz yüksek olsun ki daha iyi gidiyormuş sperm içeri. Ben yumurtlama gününde öyle yaptım şimdi adet gecikti yarın test yaptırcam.
Hayırlısı olsun inşallah ama yinede bunu da yapın.Ben onu her ay yapıyorum ama olmuyor klomende kullandnm hiç bişy olmadı soğan kürü çok tavsiye ediliyor onu denemek istiyorum ama ayakları dikmeye devam
inşllahh hamilesindir hamile olunca bizleride dusnda unutma olurmu :)İlişkiden sonra poponuzun altına yastık koyun kalkmadan biraz yüksek olsun ki daha iyi gidiyormuş sperm içeri. Ben yumurtlama gününde öyle yaptım şimdi adet gecikti yarın test yaptırcam.
Tamam canm benim sabrın sonu selamettir inşllah olur bizmdeHayırlısı olsun inşallah ama yinede bunu da yapın.
Herkese çok dua ediyorum Allah isteyen herkese versin sağlıklı ve hayırlı evlat...İnşll
inşllahh hamilesindir hamile olunca bizleride dusnda unutma olurmu :)
AmiiiiinHerkese çok dua ediyorum Allah isteyen herkese versin sağlıklı ve hayırlı evlat...
Tamam canım benim çok teşekkür ederim harikasın rabbim tez zamanda mucizenr kavuştursun inşallahLaboguik kullanıyorum ben memnunum bende ilk kez bu ay kullandim gwrcekten guzel ise yarıyor
Çok sağol canım darısı bütün isteyenlere inşPozitif hadi gözünaydin cnm
bat 1nisan canim pek giremedim bu ara islerm var@Alevcicek @Selbah @Prenseslerinannesiyim @mavi-hayal @oglumunannesiyim1 @Minnakbebis @mathea @Urkuttt @mina retriever @Saman Alevi @GCA18 @glry21 @GorTuu @Mucize2107 @Kelebek090 @Ebrarr60Bejan19 @abceee @maviturna @busraangell @Tekirdagli4259 @tugsem_10
Kizlar ne durumdasınız?. Bat tarihleriniz geçmiş hamilelik var mi yoksa yeni batlar nedir? hiç sesiniz çıkmıyor devam etmek istemeyenler söylesin listeyi duzenliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?