2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cnm bnm geçen ay bi hafta gecikti üstelik belirtilerde yaşıyordum psikolojikmiş çok istediğim için herhalde bu ay yine üç gün oldu battan iki gün önce kan verdim negatif bat günü şu kanlı idrar testinden yaptım o da negatif %90 gebe olmadığımı biliyorum ama yine de işte umut fakirin ekmeği adet görmeyene kadar ya varsa diyorum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

akinti varmi canm

b
bu ay cogu kisinin mevsimsel degisimden dolayi gecikiyor canm benmde 6gun gecikti sonrada oldum

Merhaba canım henüz adet olmadım bugün 4. Gün :) ara sıra adet olacakmışım gibi ağrılarım geliyor gidiyor hayırlısı bakalım Çarşamba test yapacağım :)

Bakalım beklicem bu sefer idrar testi yapmicam. Direk kan testi yapicam

Aynen cnm bende 2bucuk yillik evliyim etrafimdakilerin baskilari duymamak icib evden cikasim gelmiyo dusunmuyoduk yeni dusunmeye basliyacaz diyodum ben simdid de allah ne zmn kismet eder bakalim daha yeniyiz diyorum cnm

Canım benim kolay geçiyor hayatını etkilemiyor tamamen uyutulupta oldum korkacak bir şey yok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…