- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.901
Kızlar bugün adet günüm. Hadi diyelim sarksin birgün yarın olsun. Eğer adet olmazsam icimdeki umutlar bitmeyecek. Bide psikolojik mi bilmiyorum ama dün gece mide bulantisindan uyuyamadım. Bide stresten adet grcikmesi yaşamak istemiyorum. Malum hamilelige yoruyorum. Inşallah Allahım hayırlısını verir
akinti varmi canmKızlar bugün adet günüm. Hadi diyelim sarksin birgün yarın olsun. Eğer adet olmazsam icimdeki umutlar bitmeyecek. Bide psikolojik mi bilmiyorum ama dün gece mide bulantisindan uyuyamadım. Bide stresten adet grcikmesi yaşamak istemiyorum. Malum hamilelige yoruyorum. Inşallah Allahım hayırlısını verir
bu ay cogu kisinin mevsimsel degisimden dolayi gecikiyor canm benmde 6gun gecikti sonrada oldumCnm bnm geçen ay bi hafta gecikti üstelik belirtilerde yaşıyordum psikolojikmiş çok istediğim için herhalde bu ay yine üç gün oldu battan iki gün önce kan verdim negatif bat günü şu kanlı idrar testinden yaptım o da negatif %90 gebe olmadığımı biliyorum ama yine de işte umut fakirin ekmeği adet görmeyene kadar ya varsa diyorum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
Akıntı yok canim. Bende hiç olmazakinti varmi canm
Merhaba canım henüz adet olmadım bugün 4. Gün :) ara sıra adet olacakmışım gibi ağrılarım geliyor gidiyor hayırlısı bakalım Çarşamba test yapacağım :)12-16 mart bat bekleyenler
@parcalandim 13 @novasa 15 @jeway 14 @Zeze493 15 @n-u-r06 12 @Yagmureylul 15 @Zuzupink 12leydii18 11 @nakkash 13 @Eylul41213 14 @cimrigelin 16 @hasatvakti 15 @kkk91 16 @kafamdasorular_ 12 @dcygs 12 @Babies16 12 @Elonee 16 @esmer58 16 @zehzeh2 15 @melikeecgl 15
Kızlar batlar geçmiş ne durumdasınız?
@mmmerwe @RabisscylnLeylaKaya
Bakalım beklicem bu sefer idrar testi yapmicam. Direk kan testi yapicamCnm bnm geçen ay bi hafta gecikti üstelik belirtilerde yaşıyordum psikolojikmiş çok istediğim için herhalde bu ay yine üç gün oldu battan iki gün önce kan verdim negatif bat günü şu kanlı idrar testinden yaptım o da negatif %90 gebe olmadığımı biliyorum ama yine de işte umut fakirin ekmeği adet görmeyene kadar ya varsa diyorum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
hmm hamilelikte aknti olurmus canim insAllah hamissindir ama bu ay mevsimsel olarak etkilenip gecikme oluyor benmde 6gun gecikmistiAkıntı yok canim. Bende hiç olmaz
Hayirlisi artık canim. Ilk denememiz bizim bakalım.hmm hamilelikte aknti olurmus canim insAllah hamissindir ama bu ay mevsimsel olarak etkilenip gecikme oluyor benmde 6gun gecikmisti
hayirlisi olsun canm sende ilk denemede hamis kalanlara katilirsin insAllah :*Hayirlisi artık canim. Ilk denememiz bizim bakalım.
Aslında hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyo bence .hmm hamilelikte aknti olurmus canim insAllah hamissindir ama bu ay mevsimsel olarak etkilenip gecikme oluyor benmde 6gun gecikmisti
evet kisiden kisiye degisebiliyorAslında hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyo bence .
Hayirli olsun cnm ins saglicakla kucagina alirsin darisi bize olsun kizlar ins14 mart canım 2 gün var sabah yapmıştım hayali bir çizgi çıkmıştı normal testte ama fotoda görünmüyodu erken gebelik testi aldım bu sefer gördüm çok şükür
Benim daha gelmedi canım bugün kan testi yaptırıcaam12-16 mart bat bekleyenler
@parcalandim 13 @novasa 15 @jeway 14 @Zeze493 15 @n-u-r06 12 @Yagmureylul 15 @Zuzupink 12leydii18 11 @nakkash 13 @Eylul41213 14 @cimrigelin 16 @hasatvakti 15 @kkk91 16 @kafamdasorular_ 12 @dcygs 12 @Babies16 12 @Elonee 16 @esmer58 16 @zehzeh2 15 @melikeecgl 15
Kızlar batlar geçmiş ne durumdasınız?
@mmmerwe @RabisscylnLeylaKaya
Aynen cnm bende 2bucuk yillik evliyim etrafimdakilerin baskilari duymamak icib evden cikasim gelmiyo dusunmuyoduk yeni dusunmeye basliyacaz diyodum ben simdid de allah ne zmn kismet eder bakalim daha yeniyiz diyorum cnmKızlar ya birşey sorcam. Aslında biraz içimi dökcemsize de sürekli çocuk yap diyenler oluyor mu ne cevap veriyorsunuz. Benim çocuğum yok mayısta 2 yıl olcak evleneli. Bi tane kaybim var 5 aylık ben bıktım usandım artık herkesin bebek yap demesinden kimseyi de kiramiyorum tersleyip. Kendi kendimi yiyorum insan içine çıkasım gelmiyor
Canım geçmiş olsun tez zamanda yine güzel haberi alıp bebisine kavuşursun inşallah. Bende tanı amaçlı laporoskopi olacağım ama korkuyorum tecrübenin paylaşır mısın nasıl bir ameliyat genel anastezi mi epudUral mi yapıyorlar meral ettim.
İns bu ay bereketli olur cnm iyi degerlendirmek gerekben bir adeti geçirdim canım şunda verimli günlerimdeyimye ni bat 28 mart :))
Canım benim şeffaf uzayan akıntin geldimi benim buay gelmedi batimiz aynı benim 27 mart oyuzden umudumda yok inşallah senin güzel haberlerini alırızben bir adeti geçirdim canım şunda verimli günlerimdeyimye ni bat 28 mart :))
Umudunu kaybetme arkadasim sende devam et bu gunler kacmaz en azindan bi gun dolu bi gun bos ve ayaklar yukarda.Canım benim şeffaf uzayan akıntin geldimi benim buay gelmedi batimiz aynı benim 27 mart oyuzden umudumda yok inşallah senin güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?