- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.921
Canım benim perşembe gününden itibaren birgün dolu birgün boş başladık bugün enyuksek gün gösteriyor takvimim şeffaf uzayan akıntı olduğu zaman yumurta catladi oluyorya oda gelmedi buay sıvı beyaz akinti geldi Kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum bugunlerim değerlendirme gunlerim... Umudum yok ama düzenli olarak devam ediyoruz rabbim yeterki ol desin ..Umudunu kaybetme arkadasim sende devam et bu gunler kacmaz en azindan bi gun dolu bi gun bos ve ayaklar yukarda.
Amin ins cnm hepimizin kucagini doldursun rabbim ALLAH buyuk bende cumarteai catlatma ignemi vuruldum ilkkez klomen catlatma ignesi deniyorum ins olurCanım benim perşembe gününden itibaren birgün dolu birgün boş başladık bugün enyuksek gün gösteriyor takvimim şeffaf uzayan akıntı olduğu zaman yumurta catladi oluyorya oda gelmedi buay sıvı beyaz akinti geldi Kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum bugunlerim değerlendirme gunlerim... Umudum yok ama düzenli olarak devam ediyoruz rabbim yeterki ol desin ..
İnşallah tüm isteyenler için de ol desin
Hayırlısıyla sağlığıyla
evet canım değerlendirdik takdir rabbimin tabi haıyrlısı olsun :)İns bu ay bereketli olur cnm iyi degerlendirmek gerek
inşallah hepimiz güzl haberler alırız tatlım benim adet 7 gün sürüyo adettin bittiği günle birlikte 3 gün kadar geldi sonra yogun beyaz akıntı geldi sonra bi da şeffaf geldi ama baya koyuydu baya kirletti çamaşırımı ogün durum böyle yani bakalım ne olacakCanım benim şeffaf uzayan akıntin geldimi benim buay gelmedi batimiz aynı benim 27 mart oyuzden umudumda yok inşallah senin güzel haberlerini alırız
İnşallah canım benim inşallah güzel haberler alacağız senden Rabbim hayırlısını versin inşallah duamda kalbimde sizinleAmin ins cnm hepimizin kucagini doldursun rabbim ALLAH buyuk bende cumarteai catlatma ignemi vuruldum ilkkez klomen catlatma ignesi deniyorum ins olur
Ben öyle olduğumda hamile oldum inşallah seninde olur inşallah kucağına nasıp olur:)inşallah hepimiz güzl haberler alırız tatlım benim adet 7 gün sürüyo adettin bittiği günle birlikte 3 gün kadar geldi sonra yogun beyaz akıntı geldi sonra bi da şeffaf geldi ama baya koyuydu baya kirletti çamaşırımı ogün durum böyle yani bakalım ne olacak
amin canım hepimize :) benim de bir kimyasalım var onda da adetten 3 gün önce kadar şeffaf geldi ozaman anlamıştımBen öyle olduğumda hamile oldum inşallah seninde olur inşallah kucağına nasıp olur:)
Canm ben çok şükür hamileyim ama bi önceki kimyasal olduğu için korkuyorum 2 günde bir kan veriyorum inşallah bu sefer bi sıkıntı olmaz da bebeğime kavuşurum, herkesten dua bekliyorum12-16 mart bat bekleyenler
@parcalandim 13 @novasa 15 @jeway 14 @Zeze493 15 @n-u-r06 12 @Yagmureylul 15 @Zuzupink 12 @leydii18 11 @nakkash 13 @Eylul41213 14 @cimrigelin 16Hasatvakti 15 kkk91 16 @kafamdasorular_ 12 @dcygs 12 @Babies16 12 @Elonee 16 @esmer58 16 @zehzeh2 15 @melikeecgl 15
Kızlar batlar geçmiş ne durumdasınız?
@mmmerwe @Rabisscyln @LeylaKaya
İnşallah güzel haberler alırızCanm ben çok şükür hamileyim ama bi önceki kimyasal olduğu için korkuyorum 2 günde bir kan veriyorum inşallah bu sefer bi sıkıntı olmaz da bebeğime kavuşurum, herkesten dua bekliyorum
Benim de bat 15 bugun idrar testi yaptim pozitif cikti şok oldum rabbimin mucizesi bu gercekten.12-16 mart bat bekleyenler
@parcalandim 13 @novasa 15 @jeway 14 @Zeze493 15 @n-u-r06 12 @Yagmureylul 15 @Zuzupink 12 @leydii18 11 @nakkash 13 @Eylul41213 14 @cimrigelin 16Hasatvakti 15 kkk91 16 @kafamdasorular_ 12 @dcygs 12 @Babies16 12 @Elonee 16 @esmer58 16 @zehzeh2 15 @melikeecgl 15
Kızlar batlar geçmiş ne durumdasınız?
@mmmerwe @Rabisscyln @LeylaKaya
Hayirli olsun cnm tebrikler dualardan unutma bizlerideBenim de bat 15 bugun idrar testi yaptim pozitif cikti şok oldum rabbimin mucizesi bu gercekten.
Allah bebis isteyen herkese bebegini göndersin insallah herkese dua edicem
Rabbim sagsalim kycagina almayi nasip etsin cnm ins darisi bizlere olsunCanm ben çok şükür hamileyim ama bi önceki kimyasal olduğu için korkuyorum 2 günde bir kan veriyorum inşallah bu sefer bi sıkıntı olmaz da bebeğime kavuşurum, herkesten dua bekliyorum
Ben öyle olduğumda hamile oldum inşallah seninde olur inşallah kucağına nasıp olur:)
sabah sabah bu kadar güzel dualar ediyosun rabbim gönlündekini nasip etsin kısa zamanda inşallah tatlı arkadşım umudunu kesme belki akıntını farketmemişşindir.İnşallah canım benim inşallah güzel haberler alacağız senden Rabbim hayırlısını versin inşallah duamda kalbimde sizinle
Rabbim hepimize versin ins cnm ALLAH razi olsunİnşallah canım benim inşallah güzel haberler alacağız senden Rabbim hayırlısını versin inşallah duamda kalbimde sizinle
valla istese taşın altına elini koyar.o kadar emeğe bi şey istemiyor.bana rüzgardan kapıp doğur muamelesi yaparsa.Sıkma canını. Baba olmayı istemiyor mu?
Insallah canim cok sagol rabbim herkese gondersin bebisiniHayirli olsun cnm tebrikler dualardan unutma bizleride
İnşallah canım benim yazisirken az önce lavobaya gittim şeffaf lik var bakalım devamı gelecek mısabah sabah bu kadar güzel dualar ediyosun rabbim gönlündekini nasip etsin kısa zamanda inşallah tatlı arkadşım umudunu kesme belki akıntını farketmemişşindir.
inşallah kuzum kişiden kişiye değişiyo yumurtlama günleri sabit değil yani takma kafana :)İnşallah canım benim yazisirken az önce lavobaya gittim şeffaf lik var bakalım devamı gelecek mı
İnşallah gelir mucizelerimiz
Aynen canım beniminşallah kuzum kişiden kişiye değişiyo yumurtlama günleri sabit değil yani takma kafana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?