2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Umudunu kaybetme arkadasim sende devam et bu gunler kacmaz en azindan bi gun dolu bi gun bos ve ayaklar yukarda.
Canım benim perşembe gününden itibaren birgün dolu birgün boş başladık bugün enyuksek gün gösteriyor takvimim şeffaf uzayan akıntı olduğu zaman yumurta catladi oluyorya oda gelmedi buay sıvı beyaz akinti geldi Kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum bugunlerim değerlendirme gunlerim... Umudum yok ama düzenli olarak devam ediyoruz rabbim yeterki ol desin ..
İnşallah tüm isteyenler için de ol desin
Hayırlısıyla sağlığıyla

Amin ins cnm hepimizin kucagini doldursun rabbim ALLAH buyuk bende cumarteai catlatma ignemi vuruldum ilkkez klomen catlatma ignesi deniyorum ins olur

Canım benim şeffaf uzayan akıntin geldimi benim buay gelmedi batimiz aynı benim 27 mart oyuzden umudumda yok inşallah senin güzel haberlerini alırız
inşallah hepimiz güzl haberler alırız tatlım benim adet 7 gün sürüyo adettin bittiği günle birlikte 3 gün kadar geldi sonra yogun beyaz akıntı geldi sonra bi da şeffaf geldi ama baya koyuydu baya kirletti çamaşırımı ogün durum böyle yani bakalım ne olacak

Amin ins cnm hepimizin kucagini doldursun rabbim ALLAH buyuk bende cumarteai catlatma ignemi vuruldum ilkkez klomen catlatma ignesi deniyorum ins olur
İnşallah canım benim inşallah güzel haberler alacağız senden Rabbim hayırlısını versin inşallah duamda kalbimde sizinle

Ben öyle olduğumda hamile oldum inşallah seninde olur inşallah kucağına nasıp olur:)

Canm ben çok şükür hamileyim ama bi önceki kimyasal olduğu için korkuyorum 2 günde bir kan veriyorum inşallah bu sefer bi sıkıntı olmaz da bebeğime kavuşurum, herkesten dua bekliyorum

Canm ben çok şükür hamileyim ama bi önceki kimyasal olduğu için korkuyorum 2 günde bir kan veriyorum inşallah bu sefer bi sıkıntı olmaz da bebeğime kavuşurum, herkesten dua bekliyorum
İnşallah güzel haberler alırız
Kalp atışları alırsın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

Benim de bat 15 bugun idrar testi yaptim pozitif cikti şok oldum rabbimin mucizesi bu gercekten.
Allah bebis isteyen herkese bebegini göndersin insallah herkese dua edicem

Rabbim sagsalim kycagina almayi nasip etsin cnm ins darisi bizlere olsun

Ben öyle olduğumda hamile oldum inşallah seninde olur inşallah kucağına nasıp olur:)
İnşallah canım benim inşallah güzel haberler alacağız senden Rabbim hayırlısını versin inşallah duamda kalbimde sizinle
sabah sabah bu kadar güzel dualar ediyosun rabbim gönlündekini nasip etsin kısa zamanda inşallah tatlı arkadşım umudunu kesme belki akıntını farketmemişşindir.

sabah sabah bu kadar güzel dualar ediyosun rabbim gönlündekini nasip etsin kısa zamanda inşallah tatlı arkadşım umudunu kesme belki akıntını farketmemişşindir.
İnşallah canım benim yazisirken az önce lavobaya gittim şeffaf lik var bakalım devamı gelecek mı
İnşallah gelir mucizelerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…