- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.941
Hadi ya insallah cikarKızlar kan verdim öğleden sonra alcam sonucu. Doktor en az 8 gün gecmesi lazım şmdi yaptırırsan 0 çıkar dedi ben yinede yaptırdım
Aynı anda öğrencez desenee. Bat. Kaç gün geçtiBende verdim kizlar bende 3 de alacam insallah
Senin kac gunAynı anda öğrencez desenee. Bat. Kaç gün geçti
Bugün 3.güünSenin kac gun
Belirti varmi pekiBugün 3.güün
Akıntım bu sarı bi beyaz oluyo. Göğüs uçlarım acıyo bide arada kasıklarıma ağrı giriyo bacağıma vuruyo.senin varmııBelirti varmi peki
Amin insallah rabbim herkeze nasip etsin sonrda bana insallahKızlar hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin rabbim inşallah
Ayni bu belirtiler bendede var ama gogus ucu haric bende merdiven cikinca yorgun hissediyorum bide halsizim cok uykum varAkıntım bu sarı bi beyaz oluyo. Göğüs uçlarım acıyo bide arada kasıklarıma ağrı giriyo bacağıma vuruyo.senin varmıı
İnşallah inşallah güzel haberler alırız sendende arkadaşlardan da allahım güzel allahım hayırlı kılsın nasıp etsin inşallahAmin insallah rabbim herkeze nasip etsin sonrda bana insallah
Ayni bu belirtiler bendede var ama gogus ucu haric bende merdiven cikinca yorgun hissediyorum bide halsizim cok uykum var
Belkide benimde o yuzdendir bilmiyorum ama iki gun once aksam idrar testi yapmistim negatif cikti kan testinde insallah cikarBende yorgunum hep uyumak istiyoruumbelkide benimki havalardandır
Gözünaydın canım belirtilerin nelerdi birde yumrtlamadan kaç gün sonra öğrendinInsallah canim cok sagol rabbim herkese gondersin bebisini
Gunaydin canim ben ovulasyon takibi yapmadim adet bittikten sonra bir gun iliski bir gun bos seklinde yaptim nasilsa olmaz diyordum ama olduGözünaydın canım belirtilerin nelerdi birde yumrtlamadan kaç gün sonra öğrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?