2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Nisanın kaçı cnm? Günaydın kizlar:)
Günaydın canım. Dün erken yattım rahatsızdım bi uyandım bir sürü mesaj sabahtan beri okuyorum daha yeni sonuna gelebildim yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz , hamile arkadaşlarım tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, kan testi sonucu bekleyen arkadaşlarım umarım güzel haberlerle gelirsiniz bende daha adet olmadım ama sivilcelenme başladı yarın oburgun gelir büyük ihtimalle belim ağrıyor şuan çok kötü ve hala oksurdukce kasiklarim çıkacak gibi ağrı giriyor

kızlaar reglime 10 gün kala test yaptım doğal olarak negatif ama beni buna iten şiddetli bel ağrısı ve rahim üstünde şişlik arada ağrıda oluyor bu gecede sağ tarafa yatınca bi ağrı olustu napsam ki aksam kan tahlili yaptırsam mı ki

Canım biraz daha bekle bence çıkmayabilir çıkmazsa moralin bozulmasın inşallah vardır ama erken daha yaptirmak için bence

Ben de geç evlendim 6,5 aylık evliyim herkes hamile misin var mı bi şeyler diye soruyo yap bi tane yap bi tane diyolar Rabbim nasip ederse olur diyorum Allah verir verir yap bi tane baskı çok kursa gittim değişiklik olsun diye kursta bile kadınlar sen kursa gelmişsin bunlarla uğraşma yaşın gelmiş çocuk yap dediler 2 kimyasalım var bazen haykırmak geliyo içimden korunmuyorum ama olmuyo elimden gelen bi şey yok benim fazla üsteleyip kalp kırmayın bilmezsiniz kimin kalbinde mazlum ahı vardır veren Allah alan Allah diye eşim sabret kimsenin kalbini kırma diyo ama her ay ağlamak çok yıprattı bebek soranlardan hariç bana ya çocuğun olmazsa ne yaparsın herkes hamile kalmak zorunda değil sende kalamaya bilirsin diyenler de var Rabbim dosta düşmana güldürmesin kimseyi çaresiz dert verip derman aratmasın bu yolda imtihan etmesin tez vakitte kucaklarımızı doldursun

İnşallah sabırla duayla gelecek minigin mucizen inşallah
Doktora gittinmi canım benim inşallah sorun yoktur daha yenisin gelir mucizen

Amin canım inşallah Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı evlatlar nasip etsin

İnşallah sabırla duayla gelecek minigin mucizen inşallah
Doktora gittinmi canım benim inşallah sorun yoktur daha yenisin gelir mucizen
Gittim canım simir testi bazı hormon testleri yapıldı vajinalutrasyon yapıldı sorun yok ama infertiliteye bakılmıyo 1 yılı doldurmadığım için inşallah kuzum Rabbim herkesin kucağını doldursun başka kadınların kucağına bebek arabasına baktırmasın

Ben suan yapıyorum 6.gundeyim bugün yarın adet olucam. En garantisi sogan suyunu yaparken 15 gün korunmak
Soğan kürü bende yapmak istiyorum ne olur yardmcı olun 15 gün içiliyomş çok içince bebek düşüyormuş çok baktm hsngi günler içileceği yazmıyor

Kızlar adet oldum.. hayırlısı olsun. Adetten sonraki günlerimi iyi değerlendirincem. Bi arkadaşım adetten sonra hergun ilişkiye girin dedi. Doğrumu acaba o.sekilde.

Kızlar adet oldum.. hayırlısı olsun. Adetten sonraki günlerimi iyi değerlendirincem. Bi arkadaşım adetten sonra hergun ilişkiye girin dedi. Doğrumu acaba o.sekilde.
Valla biz bu sefer 2 günde bir deneyeceğiz canım.geçen ay ovulasyon testi kullanmistim tam bekledigim günde oldu yumurtlamam ama tutmadı malesef bu ayda günaşırı deneyeceğiz adetten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…