2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar ben bugün tekrar test yaptım çizgi iyice koyulaşmış yarın kan testi yaptiricam inş güzel haberleri alırım.Eki Görüntüle 1966735
Kaç kere test yapmıştım çift çizgi hiç görmemiştim burda görünce kendim hamileymişim gibi çok mutlu oldum canım benim YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah kucağına almayı nasip eylesin hayırlı olsun ay çok mutlu oldum canım benim ya

Kızlar adet oldum.. hayırlısı olsun. Adetten sonraki günlerimi iyi değerlendirincem. Bi arkadaşım adetten sonra hergun ilişkiye girin dedi. Doğrumu acaba o.sekilde.
Asla kesinlikle doğru değil. Ben yaptım hiç bir ise yaramadı sürekli ilişkiye girince sperm sayısı azalıyor çocuk ihtimali düşüyor

Kızlar adet oldum.. hayırlısı olsun. Adetten sonraki günlerimi iyi değerlendirincem. Bi arkadaşım adetten sonra hergun ilişkiye girin dedi. Doğrumu acaba o.sekilde.
Bence doğru cnm bizde bu ay adet bitiminde hemen başladık gün aşırı ilişki oldu yumurtlama zamanı bitene kadar ve çok şükür hamileyim bence hemen baslanmalı boş geçmeyin cnm bide adacayıda için yumurtlama zamanına kadar yumurtlamada etkisi büyükmüş ben bu ay onuda denemiştim. :)

Çok sağol cnm benim ınş rabbim sizede nasip eder hayırlısıyhayırlısıyla o günleri hep birlikte görürüz ınş

Her gün değil ama gün aşırı ilişkiye girmek doğru cnm sperm kalitesi bakımından her gün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyormuş bi gün arayla girmek gerek

Gerçekten dene cnm bide keçiboynuzu özü var bende eşim de her gün yedik bi tatlı kaşığı kadar onuda deneyebilirsin ben bu ay farklı olarak onları denedim ve oldu çok şükür..

bende bu ay ada cayi hayit tohumu cayi ictim bide gunde 1 tane hurma yedim birde karanfil cignedim agzimda gene hamile degilim gene degilim takdiri ilahi kizlar yoktan var edende allah var edip alanda cok cok dua etmeliyiz bence

Kızlar adet gecikmemle birlikte elimde olan ovulasyon testlerinden yaptım sonuc bu yorumlarmısınız ben ümitlenmemk icin zor tutuyorum kendimi gunden gune

Eklentiler

• IMG_5419.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 45
Canm ben çok şükür hamileyim ama bi önceki kimyasal olduğu için korkuyorum 2 günde bir kan veriyorum inşallah bu sefer bi sıkıntı olmaz da bebeğime kavuşurum, herkesten dua bekliyorum
Cnm coooook sevindim sağlıcakla kucağına al insallah:))))

Benim de bat 15 bugun idrar testi yaptim pozitif cikti şok oldum rabbimin mucizesi bu gercekten.
Allah bebis isteyen herkese bebegini göndersin insallah herkese dua edicem
Maşallah maşallah hamileler artıyor coook sevindim gercekten hayırlı haberler al insallah:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…