- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #4.981
Kaç kere test yapmıştım çift çizgi hiç görmemiştim burda görünce kendim hamileymişim gibi çok mutlu oldum canım benim YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah kucağına almayı nasip eylesin hayırlı olsun ay çok mutlu oldum canım benim yaKızlar ben bugün tekrar test yaptım çizgi iyice koyulaşmış yarın kan testi yaptiricam inş güzel haberleri alırım.Eki Görüntüle 1966735
Asla kesinlikle doğru değil. Ben yaptım hiç bir ise yaramadı sürekli ilişkiye girince sperm sayısı azalıyor çocuk ihtimali düşüyorKızlar adet oldum.. hayırlısı olsun. Adetten sonraki günlerimi iyi değerlendirincem. Bi arkadaşım adetten sonra hergun ilişkiye girin dedi. Doğrumu acaba o.sekilde.
Gün aşırımi yapmak lazimAsla kesinlikle doğru değil. Ben yaptım hiç bir ise yaramadı sürekli ilişkiye girince sperm sayısı azalıyor çocuk ihtimali düşüyor
Bence doğru cnm bizde bu ay adet bitiminde hemen başladık gün aşırı ilişki oldu yumurtlama zamanı bitene kadar ve çok şükür hamileyim bence hemen baslanmalı boş geçmeyin cnm bide adacayıda için yumurtlama zamanına kadar yumurtlamada etkisi büyükmüş ben bu ay onuda denemiştim. :)Kızlar adet oldum.. hayırlısı olsun. Adetten sonraki günlerimi iyi değerlendirincem. Bi arkadaşım adetten sonra hergun ilişkiye girin dedi. Doğrumu acaba o.sekilde.
Çok sağol cnm benim ınş rabbim sizede nasip eder hayırlısıyhayırlısıyla o günleri hep birlikte görürüz ınşKaç kere test yapmıştım çift çizgi hiç görmemiştim burda görünce kendim hamileymişim gibi çok mutlu oldum canım benim YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah kucağına almayı nasip eylesin hayırlı olsun ay çok mutlu oldum canım benim ya
Adaçayı alıp bu ay bende deneyeyim bi en iyisiHer gün değil ama gün aşırı ilişkiye girmek doğru cnm sperm kalitesi bakımından her gün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyormuş bi gün arayla girmek gerek
adetin gecmiymiydi cnmKızlar kan verdim öğleden sonra alcam sonucu. Doktor en az 8 gün gecmesi lazım şmdi yaptırırsan 0 çıkar dedi ben yinede yaptırdım
bende bu ay ada cayi hayit tohumu cayi ictim bide gunde 1 tane hurma yedim birde karanfil cignedim agzimda gene hamile degilim gene degilim takdiri ilahi kizlar yoktan var edende allah var edip alanda cok cok dua etmeliyiz benceBence doğru cnm bizde bu ay adet bitiminde hemen başladık gün aşırı ilişki oldu yumurtlama zamanı bitene kadar ve çok şükür hamileyim bence hemen baslanmalı boş geçmeyin cnm bide adacayıda için yumurtlama zamanına kadar yumurtlamada etkisi büyükmüş ben bu ay onuda denemiştim. :)
Teşekkür ederim çok sagolunCanım benim kolay geçiyor hayatını etkilemiyor tamamen uyutulupta oldum korkacak bir şey yok geçmiş olsun
Tamam cnm sonucu bize bildirmeyi unutma:)Merhaba canım henüz adet olmadım bugün 4. Gün :) ara sıra adet olacakmışım gibi ağrılarım geliyor gidiyor hayırlısı bakalım Çarşamba test yapacağım :)
Evetad
adetin gecmiymiydi cnm
Tmm cnm rabbim gönlüne göre versinTurkuazKrampon cnm benim bat 24 mart ins olmam bebek olur catlatma ignemi cumartesi oldum bekliyorum cnm ins gormem o kirmizilari tekrardan
Cnm coooook sevindim sağlıcakla kucağına al insallah:))))Canm ben çok şükür hamileyim ama bi önceki kimyasal olduğu için korkuyorum 2 günde bir kan veriyorum inşallah bu sefer bi sıkıntı olmaz da bebeğime kavuşurum, herkesten dua bekliyorum
Agzından bal damlıyo bugun ıkıncı gunum olcak sabırsızlıkla beklyrm hic suphen veya belirtn varmıydıCanim benim de yumurtlamam gec oldu. Adet gunumden 4 gun sonra idrarda çıktı
Maşallah maşallah hamileler artıyor coook sevindim gercekten hayırlı haberler al insallah:))))Benim de bat 15 bugun idrar testi yaptim pozitif cikti şok oldum rabbimin mucizesi bu gercekten.
Allah bebis isteyen herkese bebegini göndersin insallah herkese dua edicem
ilk kez gecikiyorsa oda guzel canim vucud kendini hazirliyordur hamis olmasanda uzulme❤Hala adet olmadımilk kez gecikmem oldu tey tey mutluyum ama sonu husran olmasa barı bugunde adet olmazsam ikinci gun olcak geckmede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?