- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.001
Tabiki cnmm:)
ilk kez gecikiyorsa oda guzel canim vucud kendini hazirliyordur hamis olmasanda uzulme❤
Yazdıkların çok etkiledi canimm beni. Üzülme diyemiyorum sana ama geçecek. Eminim Rabbim tez zamn da senin de kucağını dolduracak.Yaa bu kadar olur kendimi okudum sanki
Bende 2 yıllık evliyim 1 kaybım var 17 haftalık oğlumu kaybettim şuan bana kimse soramıyo kayıptan sonraki psikolojimden dolayı cok zor atlattım daha doğrusu sadece alıştım ama için için herkes merakla bakıyor bekliyor.6 aydır korunmuyorum bekliyorum kardeşim bende...yaşamayan anlayamaz bak ben bugün sıksık görüştğm dostların doğum gününe gittim...hepsi bebekleriyle yaram hep kanıyo gittim wc ye ağladım...napalım rabbim böyle istedi.inşallah tez zamanda içimizde kalan annelik duygusu doyasıya yaşayacağımız cocuklarımız olur...
Dua edin bize kızlar
Kızlar kan verdim öğleden sonra alcam sonucu. Doktor en az 8 gün gecmesi lazım şmdi yaptırırsan 0 çıkar dedi ben yinede yaptırdım
hadi kızlar hayırlı haberlerinizi alırız inşallah ben daha yeni okuyorum da :) belki çıkmıştır sonuçlar bakalimBende verdim kizlar bende 3 de alacam insallah
Cnm sorma bende amca okuyorum sabahtan beri bitiremedim 3 5 sayfa okuyorum kızımla ilgileniyorum 3 5 sayfa okuyorum bulaşık yikiyorum sonuna gelcem insllahGünaydın canım. Dün erken yattım rahatsızdım bi uyandım bir sürü mesaj sabahtan beri okuyorum daha yeni sonuna gelebildimyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz , hamile arkadaşlarım tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, kan testi sonucu bekleyen arkadaşlarım umarım güzel haberlerle gelirsiniz bende daha adet olmadım ama sivilcelenme başladı yarın oburgun gelir büyük ihtimalle belim ağrıyor şuan çok kötü ve hala oksurdukce kasiklarim çıkacak gibi ağrı giriyor
Gün aşırı yapman daha iyi bence cnm spermin kalitesi artar yeni bat ne zaman?Kızlar adet oldum.. hayırlısı olsun. Adetten sonraki günlerimi iyi değerlendirincem. Bi arkadaşım adetten sonra hergun ilişkiye girin dedi. Doğrumu acaba o.sekilde.
Gün aşırı yapman daha iyi bence cnm spermin kalitesi artar yeni bat ne zaman?Kızlar adet oldum.. hayırlısı olsun. Adetten sonraki günlerimi iyi değerlendirincem. Bi arkadaşım adetten sonra hergun ilişkiye girin dedi. Doğrumu acaba o.sekilde.
Aminnnn canım benim hayırlısıyla inşallahÇok sağol cnm benim ınş rabbim sizede nasip eder hayırlısıyhayırlısıyla o günleri hep birlikte görürüz ınş
Ya valla bi adet olsam herseyi denicem offf bugün 51.gun hala adet olmadım beklemedeyimBence doğru cnm bizde bu ay adet bitiminde hemen başladık gün aşırı ilişki oldu yumurtlama zamanı bitene kadar ve çok şükür hamileyim bence hemen baslanmalı boş geçmeyin cnm bide adacayıda için yumurtlama zamanına kadar yumurtlamada etkisi büyükmüş ben bu ay onuda denemiştim. :)
birisyle konusmistim canim geciktigi 3.ayi hamis kalmis vucud kendini hazirliyor yani uzulme sakin dua ed hep❤İkinci günüm bugunde olmassam cok ümitlenrm sonrada hasta olursam birton hayal kırıklıgı
Cnn ya gebelik testi yokmu ondan yapsanaKızlar adet gecikmemle birlikte elimde olan ovulasyon testlerinden yaptım sonuc bu yorumlarmısınız ben ümitlenmemk icin zor tutuyorum kendimi gunden gune
Gün aşırımi yapmak lazim
Olması için araştırma yapmıştım ekran çekmiştimSuper:))
Iyi yaptın canimcimOlması için araştırma yapmıştım ekran çekmiştim
ayyyy uzulme cnm insaallah bidahaki ay olur senindeSonuç 0 malesef gebe değilmişiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?