2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kizlar bnmde adetime 10 gun kala kahverengi akintim geldi suan 4. Gundeyim hala geliyo leke seklinde cok az adetime 6 gun var sizce implantasyon kanamasi olabilir mi
Benimde adetime 12 gün falan var bende de kahverengi alıntı geldi implantasyin ne demek

Sonra çamaşir suyunda ne değişiklik oluyor hamileliği anlamak için

Google a camasir suyuyla gebelik testi yaz canim. Orasi en saglikli bilgiyi veriyor. Ama ben gene de duramam dersen internete gebelik testi yaz 50 tanesi 35 tl ye satılıyor bi sitede . Yapar yapar durursun

Canım aranıza yeni katıldım cuma günü idrar testinde silik çıktı peşine kan testi yaptırdım 0 . 5 çıktı kafam çok karıştı ne yapacağımı bilmiyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Oylemi yapmak gerekiyomus canm
Benim bat 16 mart şuan adetimin son günü ve bu tarihten itibaren gün aşırı denemek lazım ama benim eşim yurt dışına gidiyor en önemli günleri değerlendiremeyeceğim.Ben de sadece adet gününden itibaren 7. 8. 9. Günleri değerlendirip bekleyecem düşük bir ihtimal de olsa Allah tan ümit kesilmez.

Cok

Kızlar sogam suyi deneyen arkadaslara tavsiyemdir. Evet faydali hamile kalmak icin ama o ay kprunmalisiniz. Adet sokturucudur. Allah korusun dusuge sebep olur. Bizzat adet sokturucu olarak doktorum kullan demisti.

Kızlar benim kasigima ağrı saplandı bugün hiç olmayan şey ve kahverengi akintim geldi hiç olmayan şeyler. Iliskinin üstünden 4 gün geçti 10 gün sonra test yapicam heyecan dorukta:)
Canım seninki yerleşme kanaması olabilir belki. İlişkide döllenme olduysa eğer 4 5 gün içerisinde kahverengi lekelenme yada açık pembe lekelenme şeklinde yerleşme kanaması gerçekleşiyor umarım olmuştur :)

Ayy benim gorumcemde ikinciyi istiyormus artik k.validem oyle soyluyo gecen gun ben kimseye bisey soylemedim henuz kendi anneme bile daha erken diyckler cunku biliyorum insallah bu ay olurda sürrpriiz olir hepsune
Eğer olursa benimkide herkes üzerinde şok etkisi yaratacak eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…