- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
sen daha dur da ne demekyaa bende görümcemin 2.ye hamile olduğunu öğrenmiştim ,hemde kayınvalidem sen daha dur kızım 2.ye hamile demişti(
Çamaşir suyumu onunla nasıl oluyor bende yapayım
Ayyy ben sinir oldummm yaa :))) ne kadar üzücü boşver canımyaa bende görümcemin 2.ye hamile olduğunu öğrenmiştim ,hemde kayınvalidem sen daha dur kızım 2.ye hamile demişti(
Sonra çamaşir suyunda ne değişiklik oluyor hamileliği anlamak içinTam bilmiyorum ama oyalayici birşeyler en azindan. Camasir auyu damlatiliyo galiba idrara
Yazarim tabi askısı :) inş dua edin kızlarAyyy ilk sen mi hamile kalcan acaba
Yarın mi yapcan
Hemen yaz bize
Tşkler bitnmyarGüzel haberlerinizi bekliyoruz.
Ne zaman?[/QUOTyarın yaptircam canimmm
Tabiki yazarım canım inş pozitif çıkar da allahın izniyle Rabbim sizlerede bu mutluluğu paylaşmanın fırsatını versin hayırlısı ileİnşallah güzel haberle gelirsiniz buraya yazmayı unutmayın
Seninki var zaten cnm25 şubat
Ay bende öyle düşündüm bilemiyorum:)yaa kahverengi akıntı yerleşmemi acaba ,hadi inş meraklı 10 desene :))
Benimde adetime 12 gün falan var bende de kahverengi alıntı geldi implantasyin ne demekKizlar bnmde adetime 10 gun kala kahverengi akintim geldi suan 4. Gundeyim hala geliyo leke seklinde cok az adetime 6 gun var sizce implantasyon kanamasi olabilir mi
Sonra çamaşir suyunda ne değişiklik oluyor hamileliği anlamak için
Umarım hamilesindirCanım aranıza yeni katıldım cuma günü idrar testinde silik çıktı peşine kan testi yaptırdım 0 . 5 çıktı kafam çok karıştı ne yapacağımı bilmiyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Benim bat 16 mart şuan adetimin son günü ve bu tarihten itibaren gün aşırı denemek lazım ama benim eşim yurt dışına gidiyor en önemli günleri değerlendiremeyeceğim.Ben de sadece adet gününden itibaren 7. 8. 9. Günleri değerlendirip bekleyecem düşük bir ihtimal de olsa Allah tan ümit kesilmez.Oylemi yapmak gerekiyomus canm
Evet malesef var düzensizlik Evlendikten sonra daha çok olmaya başladı hatta geçen ay baya bi gecikmem oldu doktora gittim sol yumurtaligimda 4 cmlik kistim olduğunu öğrendim kan testi emar falan istendi çok şükür onlarda bisey çıkmadı kötü huylu değilmiş kist adetten sonra gel dediler gittim 2.5 cm e düşmüş kistim ve 2- 3 adet döneminden sonra kaybolur dedi doktor 3 ay sonra gel dedi kontrole. Bende soğan suyuna başladım 10.gün bugün inşallah yararını görürüm.Bakalım hayırlısı bu aydan çok umutluyum rabbim inşallah yüzümüzü güldürür batlarımızda bigün araylaymiş sizinle :) siz ne zamandır istiyorsunuz[/QU
Canim sogan suyunu korunmayi biraktiktan sonra icmemelisin. Dusuk yaptiriyor. Adet duzeleyicidir. Arastirabilirsin.
Canım seninki yerleşme kanaması olabilir belki. İlişkide döllenme olduysa eğer 4 5 gün içerisinde kahverengi lekelenme yada açık pembe lekelenme şeklinde yerleşme kanaması gerçekleşiyor umarım olmuştur :)Kızlar benim kasigima ağrı saplandı bugün hiç olmayan şey ve kahverengi akintim geldi hiç olmayan şeyler. Iliskinin üstünden 4 gün geçti 10 gün sonra test yapicam heyecan dorukta:)
Eğer olursa benimkide herkes üzerinde şok etkisi yaratacak eminim :)Ayy benim gorumcemde ikinciyi istiyormus artik k.validem oyle soyluyo gecen gun ben kimseye bisey soylemedim henuz kendi anneme bile daha erken diyckler cunku biliyorum insallah bu ay olurda sürrpriiz olir hepsune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?