- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.021
Canım 18 mart@Smydnz canım nasılsın?.sonuc nedir var mi gebelik? yoksa bat ne zaman?
Kelebekcikk34 @Evlimutluanne @Urkuttt yeni batlar nedir kizlar
Bence hamile kaldıktan sonra da kapanmasin109 kisi olmusuz
16 hamilemiz var
Hamile kalana kadar bu topik kapanmayacak
Ah canım inşllah sizlerin dualarıyla bende diyorum inşllah vardır bu sabrın ödülü selametiYazdıkların çok etkiledi canimm beni. Üzülme diyemiyorum sana ama geçecek. Eminim Rabbim tez zamn da senin de kucağını dolduracak.
Hamile kalınca bebekleri büyütmek adına başka topik acarizBence hamile kaldıktan sonra da kapanmasin
Bence hamile kaldıktan sonra da kapanmasin
ayyyy uzulme cnm insaallah bidahaki ay olur seninde
Tabiki etiketlerim ama hamile kalana kadar burdayızTurkuazKrampon valla ben burdayım yatak attım ne zaman hamile kalcaz bakalım
Yeni topik açarsanız etiketle beni ben bulmayı beceremiyom pek
Ovulasyon testi kullandim sadece :)mina retriever Evet kızlar 6 haftalık hamileymiş. Cnm bi yöntem denedin mi bizimle paylaşmak istermisin
Cnm uzukme hakkinda hsyirlisi olsun bende 51 gundur adet olmayi bekliyorum patladim artikOlur olurda ya bıktım artık şu adatemin gecikmesinden. İnanku hamile olmadığıma üzülmüyorm şu adetimin gecektiğine üzülüyorm. Aylardır ilaçsız adet olmadım. Tahlillerdede bu sıkıntı yok. İlaç verdi doktor adet düzenleyici geçen ay kullandım gününde geldi adetim ama hormon ilacı diye bu ay kullanmadım keşke kullansaymışım
Canım burda çoğu kişi kullanıyor ben dahil koyulastigi zaman mi ilişki oldu silikken mi nasıl değerlendirdin?Ovulasyon testi kullandim sadece :)
Hadi ya neden gelmiyo 2 ay olmuş kıyamamCnm uzukme hakkinda hsyirlisi olsun bende 51 gundur adet olmayi bekliyorum patladim artik
allahtan umit kesilmez cnm bol bol dua et sennnOlur olurda ya bıktım artık şu adatemin gecikmesinden. İnanku hamile olmadığıma üzülmüyorm şu adetimin gecektiğine üzülüyorm. Aylardır ilaçsız adet olmadım. Tahlillerdede bu sıkıntı yok. İlaç verdi doktor adet düzenleyici geçen ay kullandım gününde geldi adetim ama hormon ilacı diye bu ay kullanmadım keşke kullansaymışım
Sorma cnm çok rahatsız ediyor kist çıktı sanırım o yüz en bu kafa gecikti ama normal de de duzensizHadi ya neden gelmiyo 2 ay olmuş kıyamam
Benimde 2 ay evvel kist vardı 40 gün adet olamadım.sonra oldum kistide atmışım seninde eriyip gider inşallaahSorma cnm çok rahatsız ediyor kist çıktı sanırım o yüz en bu kafa gecikti ama normal de de duzensiz
Koyu oldugu gun heycanlandik yapamadik :) ertesi gun ve ondan sonraki gun yaptik tutmaz sandim tutmus cokta erken ogrendim ymurtlamanin 9.gunu idrar testinde asiri silik cizgi gordumCanım burda çoğu kişi kullanıyor ben dahil koyulastigi zaman mi ilişki oldu silikken mi nasıl değerlendirdin?
benimde adet düzensizliğim var 10 gundur gecikti 3 aydır duzenliydi 2 ay 38 bir ay 40 bu ay 40 gecti adet düzensizliği cok sıkıntılı ya stresli ovulasyon testi kullanmak şart galiba dua edelim birbirimizeSorma cnm çok rahatsız ediyor kist çıktı sanırım o yüz en bu kafa gecikti ama normal de de duzensiz
Inşallah cnm yaBenimde 2 ay evvel kist vardı 40 gün adet olamadım.sonra oldum kistide atmışım seninde eriyip gider inşallaah
Evet cnm edelim. Gerçekten çok zorbenimde adet duzensizligim var
benimde adet düzensizliğim var 10 gundur gecikti 3 aydır duzenliydi 2 ay 38 bir ay 40 bu ay 40 gecti adet düzensizliği cok sıkıntılı ya stresli ovulasyon testi kullanmak şart galiba dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?