2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

ayyyy uzulme cnm insaallah bidahaki ay olur seninde

Olur olurda ya bıktım artık şu adatemin gecikmesinden. İnanku hamile olmadığıma üzülmüyorm şu adetimin gecektiğine üzülüyorm. Aylardır ilaçsız adet olmadım. Tahlillerdede bu sıkıntı yok. İlaç verdi doktor adet düzenleyici geçen ay kullandım gününde geldi adetim ama hormon ilacı diye bu ay kullanmadım keşke kullansaymışım

Cnm uzukme hakkinda hsyirlisi olsun bende 51 gundur adet olmayi bekliyorum patladim artik

allahtan umit kesilmez cnm bol bol dua et sennn

Canım burda çoğu kişi kullanıyor ben dahil koyulastigi zaman mi ilişki oldu silikken mi nasıl değerlendirdin?
Koyu oldugu gun heycanlandik yapamadik :) ertesi gun ve ondan sonraki gun yaptik tutmaz sandim tutmus cokta erken ogrendim ymurtlamanin 9.gunu idrar testinde asiri silik cizgi gordum

benimde adet duzensizligim var
Sorma cnm çok rahatsız ediyor kist çıktı sanırım o yüz en bu kafa gecikti ama normal de de duzensiz
benimde adet düzensizliğim var 10 gundur gecikti 3 aydır duzenliydi 2 ay 38 bir ay 40 bu ay 40 gecti adet düzensizliği cok sıkıntılı ya stresli ovulasyon testi kullanmak şart galiba dua edelim birbirimize

Evet cnm edelim. Gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…