2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım ben civanperçemli bi karışım kullandım o eritti diye düşünuyorum. Öncedende kistimi yok etmişti doktor şok olmuştu. Hem adetide getiriyo. Bi aktara sor istersen tavsiye ederim.
Şimdi cnm hem ilaç kullanıyorum hemde sogan kuru yapıyorum o da iyi geliyormus kistlere rahim icini temizliyormus. 6.gundeyim 15 gün yapılacak. Bi adet olayim sonra diğer adet oldugumda corekotu kuru yapip adacayi icicem tabi doktora da danisicam çocuk istediğimi düzensiz adet olduğumu. Hamile kalmam icin düzene girmesi sart umarim duzene girer.

T tugsem_10 Üzülme cnm vardır herşey de bir hayır. Adetin geçmiş ne durumdasin?
adet oldum 8martta 27 güne düştü döngüm.napsam napsam acaba diye düşünüyorum kiremite balık yağı sürülüp buharına oturma metodu söylediler.sonra vazgeçtik güvenilir değilmiş o zaman bende sütlü maydonoz buharına çömelsem mi diye düşünüyorum.iltihap varsa öyle de akar.ama kaçıncı gün oturulur vs araştıracağım.bide cd56 bağışıklık testi duydum.genelde tümör tesbiti için yapılıyor.bazı tüp bebek merkezlerinde acaba embriyoyu yabancı cisim olarak mı algılıyor diye araştırılıyor bide serum tedavisi duydum o da tüp bebekle ilgili adamın kanından hücreler kadının kanına tanıtılıyor embriyoyu reddetmesin diye.tabi meydonoz süt buharı hariç diğerleri ile uğraşacak bir kocam yok benim. tahlili evladiyelik çerçeveletip başarı belgesi olarak saklamak lazımken böyle şeyler bilmiyorum.Kayıran Allah bana kayırsın.

İnşallah canım yap tabi inşallah adet olursunda çalışmalar başlar hemen

Üzülme arkadasim ben anlamıyorum evlat sahibi olmak istese herşeyi yapar istemiyor mu ki? Sen stres yapma sakın ol dusunmemeye çalış. Inan dusunmekte etkiliyor kafandan at bu düşünceyi dua et kuran oku hayirlisini iste rabbimizden

Canm.maydonoz sut buhari adet biter bitmez yapcaksin ama kendini hic usutmeyeceksin buhardan kalkar kalkmaz esinle birlikte olcaksin ve bu arada poponjn altina yastik koy canm

bende öyle düşünüyorum yeterince istemiyor ve özellikle öyle hemen oluversin istiyor. yani böyle test vermicek ilaç içmek zorunda kalmayacak demek kadın olarak dünyaya gelse bizim çektiklerimizi çekse intihar edecek heralde. kvaldemden pek böyle şeyler görmediği için.kvaldem hep çalışmış pek ilgilenmemiş kocamla.
Canm.maydonoz sut buhari adet biter bitmez yapcaksin ama kendini hic usutmeyeceksin buhardan kalkar kalkmaz esinle birlikte olcaksin ve bu arada poponjn altina yastik koy canm
yastık bu ay denedim olmadı.tüp bebek dr u biraz tüplerin dar diyordu hoş hsg yaptığım ayda da bişey olmadı. ne kimyasal ne erken düşük hiç hamile kalmadım ben şüphe ediyorum o yüzden

K Kismetim1234 ayrıca çalışıyorum ben 3 gün üst üste nasıl olur bilmem. ne kadar saat bekleyeceğiz çömelip süt buharında. benim illa yıkanmam gerekir sabah işe gideceksem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…