2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

K Kismetim1234 ayrıca çalışıyorum ben 3 gün üst üste nasıl olur bilmem. ne kadar saat bekleyeceğiz çömelip süt buharında. benim illa yıkanmam gerekir sabah işe gideceksem.
Canm bide oturdugunda etrafini kapatacaksn hic bisekildw buhar disari cikmasin vala ben hepsini denedjm bebegim icin sukur geldi bu ay rabbim sana ve butun isteyenlere versin biz hamislerede kucagimiza almak nasip etsin insallah

Sutun buhari gidene kadar canm
şöyle bir şeyde buldum alıntılayıp buraya yapıştırayım dedim canım araştırdığım konularda 3 gün günde 3 defa yapanlarda var.bi kaç çeşit uylaması var mecburen bana hangisi uyarsa onu yapacağım bu akşam başlıyorum.yarın akşamda çalışma yapacağız muhtemelen ayrıca adetim bitmesine rağmen ara ara belim ağrıyor yapınca bakalım ne çıkacak regl aplication u doğurgan yüksek günü cuma gösteriyor.

Kızlar benim adetime 4 gün var ama hiçbir adet belirtisi yok biraz akıntı ve göğüs sis. Normalde kivranirdim ağrıdan. Hiç ağrım yok. Suphelenmelimiyim?

Kızlar adetime daha 9 gün var ve bugun sol bacağımda biraz kasılma, kasığımın sol tarafında da biraz batma var ama çok az.. bacakta kasılma belirti olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…