- 19 Şubat 2017
- 233
- 117
- 18
- 38
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.061
Sutun buhari gidene kadar canmAksamlari canm gun icinde degilki
Canm bide oturdugunda etrafini kapatacaksn hic bisekildw buhar disari cikmasin vala ben hepsini denedjm bebegim icin sukur geldi bu ay rabbim sana ve butun isteyenlere versin biz hamislerede kucagimiza almak nasip etsin insallahK Kismetim1234 ayrıca çalışıyorum ben 3 gün üst üste nasıl olur bilmem. ne kadar saat bekleyeceğiz çömelip süt buharında. benim illa yıkanmam gerekir sabah işe gideceksem.
Âmin Canm Allah razı olsun inşallah herkese nasip olsunİnşallah güzel haberler alırız
Kalp atışları alırsın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
beklemene gerek yok arka arkaya 3 damla koysan yeterli oluryarin sabah yapacam canim test idrar damlatirken tek tek bekleyerek mi yoksa üst uste hizli hizli mi yapmak gerekiyor hata yapmak istemiyorum
Âmin Canm inşallah darısı isteyen herkese olsun tez zamandaRabbim sagsalim kycagina almayi nasip etsin cnm ins darisi bizlere olsun
11 nisan canim yeni batGün aşırı yapman daha iyi bence cnm spermin kalitesi artar yeni bat ne zaman?
Sağol Canm inşallah, sende bu ay sağlık sorununu çöz de öbür ay bebiş haberi alCnm coooook sevindim sağlıcakla kucağına al insallah:))))
Insallah canim herkes bu mutlulugu tatsinHayirli olsun canim darisi basimiza ins
cok tesekkur ederimbeklemene gerek yok arka arkaya 3 damla koysan yeterli olur
1)kızlar adetinizin bittiği gün başlayın ve üç akşam üst üste tekrarlayın
2)süt ile maydınızu bi tencere koyun ve kaynatın maydınızlar içinde pörsüdüğünde karışım hazır
3)buharına oturabileceğiniz bir kova seçin(ben vileda kovasına oturmuştum)
4)üstüne oturun ve battaniye ile etrafınızı sıkıca sarın ortalama 15-20 dk arasında oturmanız kafi
5)sonra sıkıca giyinin gerekirse battaniye sarıp oturun vücüdunuza ama kesinlikle üşümemeniz gerekiyor ayaklar bacaklar daima sıcak olsun
6)yumurtlama günü takibinizi yapın ve o gün ilişkiye girin
7)Allahın izniyle hamilesiniz inşallah :)
şöyle bir şeyde buldum alıntılayıp buraya yapıştırayım dedim canım araştırdığım konularda 3 gün günde 3 defa yapanlarda var.bi kaç çeşit uylaması var mecburen bana hangisi uyarsa onu yapacağım bu akşam başlıyorum.yarın akşamda çalışma yapacağız muhtemelen ayrıca adetim bitmesine rağmen ara ara belim ağrıyor yapınca bakalım ne çıkacak regl aplication u doğurgan yüksek günü cuma gösteriyor.Sutun buhari gidene kadar canm
Ben adette gormedim halenBenimde malesef napalım adette olmadım beklicez olmayı yeni ay yeni umut
Bende görmedim acayip stres yaptımBen adette gormedim halen
Inşallah cnm inşallah zaman gecmiyorSağol Canm inşallah, sende bu ay sağlık sorununu çöz de öbür ay bebiş haberi al
Sen bilirsin cnm bizi haberdar etmeyi unutmaTest yaptım sabah negatifti. Az önce de leke geldi yarın adet olurum. Ben bir süre yokum burda oldukça daha çok strese giriyorum düşünmemeye çalışacağım. Allaha emanetsiniz hoşçakalın
Bana da geçmiyor Canm erken öğrendim bekliyorum günler geçmiyor bi türlüInşallah cnm inşallah zaman gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?