- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.081
Canım bunu bilemeyiz adetini bekle olmazsan test yaparsinKızlar adetime daha 9 gün var ve bugun sol bacağımda biraz kasılma, kasığımın sol tarafında da biraz batma var ama çok az.. bacakta kasılma belirti olabilir mi?
Test yapsan varsa belki çıkabilir cnm umarım vardirKızlar benim adetime 4 gün var ama hiçbir adet belirtisi yok biraz akıntı ve göğüs sis. Normalde kivranirdim ağrıdan. Hiç ağrım yok. Suphelenmelimiyim?
Stres yapma sakın ol hayırlısıBana da geçmiyor Canm erken öğrendim bekliyorum günler geçmiyor bi türlü
İnşallah Canm inşallahStres yapma sakın ol hayırlısı
Canım bunu bilemeyiz adetini bekle olmazsan test yaparsin
Test yapmaktan korkuyorum 4 gün daha beklemek istiyorum. İnsan olur bu kezTest yapsan varsa belki çıkabilir cnm umarım vardir
6. Ay olacak bu ayTest yapmaktan korkuyorum 4 gün daha beklemek istiyorum. İnsan olur bu kez
Inşallah cnmTest yapmaktan korkuyorum 4 gün daha beklemek istiyorum. İnsan olur bu kez
Umitler hiç bi zaman bitmez haklisinhaklısın canım da belki erken belirti olarak bunları yaşayan vardır diye sordum insan ümitleniyo hemen
@Smydnz canım nasılsın?.sonuc nedir var mi gebelik? yoksa bat ne zaman?
Kelebekcikk34 Evlimutluanne @Urkuttt yeni batlar nedir kizlar
malesef canım eşim Mayıs ayında gelecek o yüzden mayısı bekliyorum@Smydnz canım nasılsın?.sonuc nedir var mi gebelik? yoksa bat ne zaman?
Kelebekcikk34 Evlimutluanne @Urkuttt yeni batlar nedir kizlar
Kuzum bu dua cok kuvvetli Allah kabul etsin bizi haberdar etBende netten dua indirdim 40 gün sabah güneş doğduktan sonra ve ikindi namazından sonra okunacak 41 hurmaya 41 meryem süresi okuyup eşimle beraber yicez inşallah Rabbimin ayetleri vesilemiz olur bizler de anne oluruz
Canm nerdesin sonuc ne insallah istegin gibidir
Amin kuzum Rabbim razı olsun Canım gerçekten öyle 41 gün 41 defa okudum meryem süresini hamiş kaldım ama kimyasal oldu Ayat-ı hırz okuyacam şimdi 40 gün günde iki defa çok etkili bi dua tabi ki meryem süresini de okuyacam Rabbim hepimizin duasını hayrlısı ile kabul etsin kucaklarımızı doldursun ( Allah çifter çifter çocuk versin işten güçten geri kalma eve dar at kendini ) eşime ettiğim dua kendisi de amin amin diyo yeter ki olsun ben gece gündüz çalışır bakarım diyoKuzum bu dua cok kuvvetli Allah kabul etsin bizi haberdar et
Ah canım ya ne güzel duaAmin kuzum Rabbim razı olsun Canım gerçekten öyle 41 gün 41 defa okudum meryem süresini hamiş kaldım ama kimyasal oldu Ayat-ı hırz okuyacam şimdi 40 gün günde iki defa çok etkili bi dua tabi ki meryem süresini de okuyacam Rabbim hepimizin duasını hayrlısı ile kabul etsin kucaklarımızı doldursun ( Allah çifter çifter çocuk versin işten güçten geri kalma eve dar at kendini ) eşime ettiğim dua kendisi de amin amin diyo yeter ki olsun ben gece gündüz çalışır bakarım diyo
Herşey yolunda cnm ilk değerim 30 du sali günü bugünki 760 olmuş dr gayet iyi dedi persembe gel vajinal ultrasonla keseye bakalim dedi istemedim pazartesi gitcem karından bakcakCanm nerdesin sonuc ne insallah istegin gibidir
Masallah canm allahim esirgesin darisi bana insallah ama uc hafta daha beklemem gerekHerşey yolunda cnm ilk değerim 30 du sali günü bugünki 760 olmuş dr gayet iyi dedi persembe gel vajinal ultrasonla keseye bakalim dedi istemedim pazartesi gitcem karından bakcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?