2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

kızlar benim 1 haftadır bi şeffaf bi beyaz devam ediyor akıntı ya nedir ki yumurtlama bitmiştir diye tahmin ediyorum

Bende netten dua indirdim 40 gün sabah güneş doğduktan sonra ve ikindi namazından sonra okunacak 41 hurmaya 41 meryem süresi okuyup eşimle beraber yicez inşallah Rabbimin ayetleri vesilemiz olur bizler de anne oluruz

Ay kızlar şimdi wc gittim çamaşırımda yeşilimsi bir minik leke ve kokusuz yani şaşırdım hiç olmadı daha evvel bu yaşıma kadar...
Üşütmemi acaba yaa 6 gün var adete

Kuzum bu dua cok kuvvetli Allah kabul etsin bizi haberdar et
Amin kuzum Rabbim razı olsun Canım gerçekten öyle 41 gün 41 defa okudum meryem süresini hamiş kaldım ama kimyasal oldu Ayat-ı hırz okuyacam şimdi 40 gün günde iki defa çok etkili bi dua tabi ki meryem süresini de okuyacam Rabbim hepimizin duasını hayrlısı ile kabul etsin kucaklarımızı doldursun ( Allah çifter çifter çocuk versin işten güçten geri kalma eve dar at kendini ) eşime ettiğim dua kendisi de amin amin diyo yeter ki olsun ben gece gündüz çalışır bakarım diyo

Ah canım ya ne güzel dua
Bende kenzül arş okuyom şuan birde Allahın yaratan isimlerini inşllah bende okucam meryem suresini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…