- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.101
Maşallah canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıklı hayrlı ahlaklı evlat eylesin sağlıkla hayrla kolay doğumla kucağına almayı nasip etsin RabbimHerşey yolunda cnm ilk değerim 30 du sali günü bugünki 760 olmuş dr gayet iyi dedi persembe gel vajinal ultrasonla keseye bakalim dedi istemedim pazartesi gitcem karından bakcak
Rabbim kabul etsin canım tez vakitte hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin inşallah tez vakitte cennet kokuna kavuşursun onunla uyuyup uyanırsın ♥ ♥
Ah canım ya ne güzel dua
Bende kenzül arş okuyom şuan birde Allahın yaratan isimlerini inşllah bende okucam meryem suresini
Amin cnm .inşallah darısi sana isteyen bekleyen herkese bende bekliycem 1 hafta ya sağlıkli olsunlarda beklemek sorun degilMasallah canm allahim esirgesin darisi bana insallah ama uc hafta daha beklemem gerek
Amin cnm allah razi olsun rabbim seninde gönlüne göre versinMaşallah canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıklı hayrlı ahlaklı evlat eylesin sağlıkla hayrla kolay doğumla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Oyle insallah benim bebiste sagliklidir acaba kimyasal ve dis gebelik kendini nasil belli ederkiAmin cnm .inşallah darısi sana isteyen bekleyen herkese bende bekliycem 1 hafta ya sağlıkli olsunlarda beklemek sorun degil
Ben test yaptim cnm 2 3 gunde bir koyulasmasina baktim sende oyle takip edebilirsinOyle insallah benim bebiste sagliklidir acaba kimyasal ve dis gebelik kendini nasil belli ederki
Dayanamadın yaptım ama negatif yeter artık ya yok demekki olsa çıkardı sıkıldım yaTamam cnm sonucu bize bildirmeyi unutma:)
Bende yapiyorum canm artik hic beklemeden koyuluk cikiyor besinci haftaya girdikBen test yaptim cnm 2 3 gunde bir koyulasmasina baktim sende oyle takip edebilirsin
Pes etmek yok canm calismalara devamDayanamadın yaptım ama negatif yeter artık ya yok demekki olsa çıkardı sıkıldım ya
Bunaldım vallahi olacaksa olsun ya diyet yapıyorum bu sebepten ötürü bozmak zorunda kalıyorum sinir oldum artık bu işiPes etmek yok canm calismalara devam
Haklisin ozamn takmamaya calis yani diyetine falan devam et galiba cogunlukla stres etkiliyo anne adaylariniBunaldım vallahi olacaksa olsun ya diyet yapıyorum bu sebepten ötürü bozmak zorunda kalıyorum sinir oldum artık bu işi
İnsan korunmadığı için ilaç bile içemiyor.Bunaldım vallahi olacaksa olsun ya diyet yapıyorum bu sebepten ötürü bozmak zorunda kalıyorum sinir oldum artık bu işi
Aynen öyle vallahi çok sıkıldım artık bu muallaksan olacaksa olsun nedir bu ya bekle bekle dur sıkıldım yemin ederimİnsan korunmadığı için ilaç bile içemiyor.
Bende spora gidiyorum normal de şimdi sadece yürüyüş yapıyom insan yanlış bi hareket yaparım diye korkuyo aslında yanlış yapıyoz rahat olamıyoruz
Demekki kimyasal degil.fazla dusünme hersey olacagina varir dua edelim yeterBende yapiyorum canm artik hic beklemeden koyuluk cikiyor besinci haftaya girdik
Ne kadardır bekliyon canım ben ilk gebeliğimde 9 ay bekledim hamile kaldm malesef kaybetmAynen öyle vallahi çok sıkıldım artık bu muallaksan olacaksa olsun nedir bu ya bekle bekle dur sıkıldım yemin ederim
Benim henüz İlkayım ama ben hiç sabırlı değilim olsun bitsin istiyorum çünkü vermem gereken kilolar var bunalıyorum artıkNe kadardır bekliyon canım ben ilk gebeliğimde 9 ay bekledim hamile kaldm malesef kaybetm
Şimdide 6 ay oldu bekliyoz...
Valla cok üzülüyorum bende ağlıyom hep valla
Eşim geçen dediki yaza kadar açma ağzını yaza kadar olmassa tüp bebeğe başvurcaz...tüp bebekte çare değil gerçi Allah ol desin
İnşallah hiç beklemezsin çok zor çok kimseyi bekletmesin AllahBenim henüz İlkayım ama ben hiç sabırlı değilim olsun bitsin istiyorum çünkü vermem gereken kilolar var bunalıyorum artık
Amin canım benim inşallah sen de beklemezsin daha fazla neden bu kadar bekledim bir sıkıntı mı varİnşallah hiç beklemezsin çok zor çok kimseyi bekletmesin Allah
Sen vitaminlerini al diyetine devam et
Valla nasip canım yok bi sıkıntı doktorlar 1 seneye kadar normal kabulediyorAmin canım benim inşallah sen de beklemezsin daha fazla neden bu kadar bekledim bir sıkıntı mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?