2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Herşey yolunda cnm ilk değerim 30 du sali günü bugünki 760 olmuş dr gayet iyi dedi persembe gel vajinal ultrasonla keseye bakalim dedi istemedim pazartesi gitcem karından bakcak
Maşallah canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıklı hayrlı ahlaklı evlat eylesin sağlıkla hayrla kolay doğumla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Ah canım ya ne güzel dua
Bende kenzül arş okuyom şuan birde Allahın yaratan isimlerini inşllah bende okucam meryem suresini
Rabbim kabul etsin canım tez vakitte hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin inşallah tez vakitte cennet kokuna kavuşursun onunla uyuyup uyanırsın ♥ ♥

Bunaldım vallahi olacaksa olsun ya diyet yapıyorum bu sebepten ötürü bozmak zorunda kalıyorum sinir oldum artık bu işi
İnsan korunmadığı için ilaç bile içemiyor.
Bende spora gidiyorum normal de şimdi sadece yürüyüş yapıyom insan yanlış bi hareket yaparım diye korkuyo aslında yanlış yapıyoz rahat olamıyoruz

Aynen öyle vallahi çok sıkıldım artık bu muallaksan olacaksa olsun nedir bu ya bekle bekle dur sıkıldım yemin ederim

Aynen öyle vallahi çok sıkıldım artık bu muallaksan olacaksa olsun nedir bu ya bekle bekle dur sıkıldım yemin ederim
Ne kadardır bekliyon canım ben ilk gebeliğimde 9 ay bekledim hamile kaldm malesef kaybetm
Şimdide 6 ay oldu bekliyoz...
Valla cok üzülüyorum bende ağlıyom hep valla
Eşim geçen dediki yaza kadar açma ağzını yaza kadar olmassa tüp bebeğe başvurcaz...tüp bebekte çare değil gerçi Allah ol desin

Benim henüz İlkayım ama ben hiç sabırlı değilim olsun bitsin istiyorum çünkü vermem gereken kilolar var bunalıyorum artık

Yumurtlama günlerinde olan var mı kızlar?? Neler yapıyosunuz ?? Bikaç gün sonra bekleme aşamasına geçicezz yinee bakalım.. no stresss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…