2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canim adet olmadiysan umut var benim de adet gunumde çıkmamıştı belli olmaz. Ins vardir bebis

Kizlar benimde 31 mart yeni bat bu ay 2 gun gecikmeli adet oldum dusunmemek icin buraya pek takilmiyorum haberiniz olsun optum hepinizi sogan kurune basladim bugun bide meryem suresini okuyacagim

Merhaba canım henüz adet olmadım bugün 4. Gün :) ara sıra adet olacakmışım gibi ağrılarım geliyor gidiyor hayırlısı bakalım Çarşamba test yapacağım :)
Bu ağrılar hamilelik belirtisi olabilir canim bende oyle oldu hala da adet olacak misim gibi sanci bel ve bacak ağrısı cekiyorum. Ins vardir bebis ☺

Merhaba kızlar yarın doktor kontrolüm var inş.degerlerim yükselmiştir herşey yolundadır,hepinizden dua rica ediyorum,şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Amin canim. Benim de carsambadan cumaya uc katina cikmisti doktor iyi dedi. Yarin tekrar gidecegim. Ins ikimizin de degerleri artmistir

Amin canim. Benim de carsambadan cumaya uc katina cikmisti doktor iyi dedi. Yarin tekrar gidecegim. Ins ikimizin de degerleri artmistir
İnsalalh canım,ben geçen çarşamba yaptırdım sadece 34 çıkmıştı,bugün bir arkadaş ta 34 hamilelik bile sayilmiyormus dedi moralim bozuldu biraz.ins.hersey yolundadır ikimiz için de.Yarın tam bat günü benim zaten

Sarmalamis o arkadasin canim normalde 5 in ustu hamilelik zaten. 34 cok cok yuksek bi deger nirmale gore. Adetimin 4. Gununde 19 cikti ertesi gun 30 cikti. Iki gun sonra 86 yani 77 de saat hesabina gore 86 oluyor . cunku 30 iken ogleden sonra kan verdim. 77 ciktiginda sabah erkenden. Doktor artis iyi dedi. Onemli olan iki kati cibari cikmasi en az yarin da baktiricam. Eger 3 kati artisla devam ederse 700 yada 800 civarinda olur diye tahmin ediyorum.

Benim adete 6 gün kala 34 cikmisti değerim, yumurtlamam 10.gun oldu sanırım.Peki doktor ilaç verdi mı folik asit fln.ultrasonda kese fkn gördü mi

Herşey yolunda cnm ilk değerim 30 du sali günü bugünki 760 olmuş dr gayet iyi dedi persembe gel vajinal ultrasonla keseye bakalim dedi istemedim pazartesi gitcem karından bakcak
Cok sevindim canim ben de yarin gidicem 700 civari bir sonuc bekliyorum senininki gibi ins oyledir. Cok sevindim senin adina

C
Benim adete 6 gün kala 34 cikmisti değerim, yumurtlamam 10.gun oldu sanırım.Peki doktor ilaç verdi mı folik asit fln.ultrasonda kese fkn gördü mi
Canim ben gec yumurtladim 5 gun. O yuzden bu cuma gorunecek. Ins normalde bu gun gorunmesi gerekiyordu gec yumurtlama olmasa. Bi de her bunyede degerler farkli cikiyor onemli olan ikiye katlanmasi benim yumurtlambin 11. Gununde 19 du artiyor surekli simdilik iyi en son cuma baktirdim. Yarin da gidicem. Doktor sadece teste bakti. Pek ilgolenmedi ozel olmasina ragmen. Yarin baska bir hastaneye gidecegim. Ama kendim folik asite basladim. Eczaneden alinabiliyor zaten. Gebe oldugunu ogrenen herkes hemen baslamali. Doktor ilgilenmese bile siz hatitlatin kizlar

Maasalalh canım,insalalh yarın güzel haberler alırız ikimiz de.ben de yarın ilk kez bi doçente gidecem inş.guzel ilgilenir,yoksa eski doktoruma gidecem bir dahaki gidisimde.folik asit bende bulantiyi artırdı iki hamileligimde de.ama mecburen kullancaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…