- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.121
Keske gebelik planladığınız zaman biraksaydiniz. Hata etmissiniz. Umarim bundan sonra icmezsiniz de bebeğe bise olmaz.Sigarayı gebeliği öğrendikten sonra bırakmak geç mi kalınmış olur?
Canim adet olmadiysan umut var benim de adet gunumde çıkmamıştı belli olmaz. Ins vardir bebisCnm bnm geçen ay bi hafta gecikti üstelik belirtilerde yaşıyordum psikolojikmiş çok istediğim için herhalde bu ay yine üç gün oldu battan iki gün önce kan verdim negatif bat günü şu kanlı idrar testinden yaptım o da negatif %90 gebe olmadığımı biliyorum ama yine de işte umut fakirin ekmeği adet görmeyene kadar ya varsa diyorum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
Bu ağrılar hamilelik belirtisi olabilir canim bende oyle oldu hala da adet olacak misim gibi sanci bel ve bacak ağrısı cekiyorum. Ins vardir bebis ☺Merhaba canım henüz adet olmadım bugün 4. Gün :) ara sıra adet olacakmışım gibi ağrılarım geliyor gidiyor hayırlısı bakalım Çarşamba test yapacağım :)
Hayirli olsun canim allah saglikli bir sekilde kucağına almayı nasip etsin.Benim de bat 15 bugun idrar testi yaptim pozitif cikti şok oldum rabbimin mucizesi bu gercekten.
Allah bebis isteyen herkese bebegini göndersin insallah herkese dua edicem
Amin canim. Benim de carsambadan cumaya uc katina cikmisti doktor iyi dedi. Yarin tekrar gidecegim. Ins ikimizin de degerleri artmistirMerhaba kızlar yarın doktor kontrolüm var inş.degerlerim yükselmiştir herşey yolundadır,hepinizden dua rica ediyorum,şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Yumurtalamadan bu yana kac gun oldu canimKızlar kan verdim öğleden sonra alcam sonucu. Doktor en az 8 gün gecmesi lazım şmdi yaptırırsan 0 çıkar dedi ben yinede yaptırdım
İnsalalh canım,ben geçen çarşamba yaptırdım sadece 34 çıkmıştı,bugün bir arkadaş ta 34 hamilelik bile sayilmiyormus dedi moralim bozuldu biraz.ins.hersey yolundadır ikimiz için de.Yarın tam bat günü benim zatenAmin canim. Benim de carsambadan cumaya uc katina cikmisti doktor iyi dedi. Yarin tekrar gidecegim. Ins ikimizin de degerleri artmistir
En son değerin Kac canım,bat a en yakın değerin?Amin canim. Benim de carsambadan cumaya uc katina cikmisti doktor iyi dedi. Yarin tekrar gidecegim. Ins ikimizin de degerleri artmistir
Ovulasyon mu bu canim hcg gibi sankiKızlar adet gecikmemle birlikte elimde olan ovulasyon testlerinden yaptım sonuc bu yorumlarmısınız ben ümitlenmemk icin zor tutuyorum kendimi gunden gune
Valla canm idare eder çok şükür adet olmadım hala gebelik yok 1 haftadir adet söktürücü kullanıyorum bugün bitti oturup bekliycm bakalm artıkSmydnz canım nasılsın?.sonuc nedir var mi gebelik? yoksa bat ne zaman?
@Kelebekcikkk @Evlimutluanne @Urkuttt yeni batlar nedir kizlar
Sarmalamis o arkadasin canim normalde 5 in ustu hamilelik zaten. 34 cok cok yuksek bi deger nirmale gore. Adetimin 4. Gununde 19 cikti ertesi gun 30 cikti. Iki gun sonra 86 yani 77 de saat hesabina gore 86 oluyor . cunku 30 iken ogleden sonra kan verdim. 77 ciktiginda sabah erkenden. Doktor artis iyi dedi. Onemli olan iki kati cibari cikmasi en az yarin da baktiricam. Eger 3 kati artisla devam ederse 700 yada 800 civarinda olur diye tahmin ediyorum.İnsalalh canım,ben geçen çarşamba yaptırdım sadece 34 çıkmıştı,bugün bir arkadaş ta 34 hamilelik bile sayilmiyormus dedi moralim bozuldu biraz.ins.hersey yolundadır ikimiz için de.Yarın tam bat günü benim zaten
nen cnm bende senin givi diyet yapiyorum sokildikca bozuyorum yaaaBunaldım vallahi olacaksa olsun ya diyet yapıyorum bu sebepten ötürü bozmak zorunda kalıyorum sinir oldum artık bu işi
Benim adete 6 gün kala 34 cikmisti değerim, yumurtlamam 10.gun oldu sanırım.Peki doktor ilaç verdi mı folik asit fln.ultrasonda kese fkn gördü miSarmalamis o arkadasin canim normalde 5 in ustu hamilelik zaten. 34 cok cok yuksek bi deger nirmale gore. Adetimin 4. Gununde 19 cikti ertesi gun 30 cikti. Iki gun sonra 86 yani 77 de saat hesabina gore 86 oluyor . cunku 30 iken ogleden sonra kan verdim. 77 ciktiginda sabah erkenden. Doktor artis iyi dedi. Onemli olan iki kati cibari cikmasi en az yarin da baktiricam. Eger 3 kati artisla devam ederse 700 yada 800 civarinda olur diye tahmin ediyorum.
Cok sevindim canim ben de yarin gidicem 700 civari bir sonuc bekliyorum senininki gibi ins oyledir. Cok sevindim senin adinaHerşey yolunda cnm ilk değerim 30 du sali günü bugünki 760 olmuş dr gayet iyi dedi persembe gel vajinal ultrasonla keseye bakalim dedi istemedim pazartesi gitcem karından bakcak
Canim ben gec yumurtladim 5 gun. O yuzden bu cuma gorunecek. Ins normalde bu gun gorunmesi gerekiyordu gec yumurtlama olmasa. Bi de her bunyede degerler farkli cikiyor onemli olan ikiye katlanmasi benim yumurtlambin 11. Gununde 19 du artiyor surekli simdilik iyi en son cuma baktirdim. Yarin da gidicem. Doktor sadece teste bakti. Pek ilgolenmedi ozel olmasina ragmen. Yarin baska bir hastaneye gidecegim. Ama kendim folik asite basladim. Eczaneden alinabiliyor zaten. Gebe oldugunu ogrenen herkes hemen baslamali. Doktor ilgilenmese bile siz hatitlatin kizlarBenim adete 6 gün kala 34 cikmisti değerim, yumurtlamam 10.gun oldu sanırım.Peki doktor ilaç verdi mı folik asit fln.ultrasonda kese fkn gördü mi
Tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah cnmHamileyim kızlar bugün gittim doktora ve çok mutluyum Allah isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?