- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.141
Hamileyim kızlar bugün gittim doktora ve çok mutluyum Allah isteyen herkese versin
15 gün oldu tahminen canımYumurtalamadan bu yana kac gun oldu canim
Canim o zman cikar kanda doktor yanlis (!) biliyor adet gecikmesinden 8 10 gun gecince kesin belli olur ama oncesinde de cikma ihtimali cok yuksek.adetten sonra 8 gun demek yumurtlamdan sonra 23 demek abartmis. Genelde yumurtlamadan 10 11 gun sonra ogreniyor herkes varsa cikar merak etme. Ins hamilesindir15 gün oldu tahminen canım
Ovulasyon evetOvulasyon mu bu canim hcg gibi sanki
Amin canim ☺ ben de burada yeniyim. Yeni atandim hangi hastane iyi hangi doktorlar iyi bilmiyorum. O yuzden gecen hafta gittiğim kotu ilgilenmedi bu sefer memorial a gidicem. Benim gittiğim de yrd. Doc. tu ama ilgilenmedi. Belli olmuyor ışte ins senin gittigin iyi cikarMaasalalh canım,insalalh yarın güzel haberler alırız ikimiz de.ben de yarın ilk kez bi doçente gidecem inş.guzel ilgilenir,yoksa eski doktoruma gidecem bir dahaki gidisimde.folik asit bende bulantiyi artırdı iki hamileligimde de.ama mecburen kullancaz.
Sagoo canim allah herkese nasip etsin.Hayirli olsun canim allah saglikli bir sekilde kucağına almayı nasip etsin.
Canım bende geçen cuma kan testi yaptirmistim yumurtlamanın 9. Günüydü 0.1 çıktı şimdi sen böyle deyince acaba varsa kana falan mi geçmedi ki daha bat 15 martCanim o zman cikar kanda doktor yanlis (!) biliyor adet gecikmesinden 8 10 gun gecince kesin belli olur ama oncesinde de cikma ihtimali cok yuksek.adetten sonra 8 gun demek yumurtlamdan sonra 23 demek abartmis. Genelde yumurtlamadan 10 11 gun sonra ogreniyor herkes varsa cikar merak etme. Ins hamilesindir
Ben hamile oldugunumu ilk ogrendigimde hcg testi cok silik cikti evde ovulasyon vardi onu yapayim dedim cunku gebelik varsa adet doneminde bile koyu cikar diyorlardi burda. Baya koyu cikti benimki. Yumurtlama donemindeymisim gibi. Seni uzmekbistemem ama silik cikmasi iyi degil.Ovulasyon evet
Olabilir canim 9. Gun erken bi zman. Kana gecmemis olabilir. Erken ogrenen de var ama nadir. Genelde 10 gunden sonra ogreniyorlar benim gordugum kadarıylaCanım bende geçen cuma kan testi yaptirmistim yumurtlamanın 9. Günüydü 0.1 çıktı şimdi sen böyle deyince acaba varsa kana falan mi geçmedi ki daha bat 15 mart
Ins hamilesindir canim benimki gec yumurtlamaydi adet gunu bile negatifti. Sen tekrarla yumurtlama gununden eminsen cikabilir.Canım bende geçen cuma kan testi yaptirmistim yumurtlamanın 9. Günüydü 0.1 çıktı şimdi sen böyle deyince acaba varsa kana falan mi geçmedi ki daha bat 15 mart
Neyse canım ben olsa çıkardı diye düşünüyorum o yüzden umitlenmeyeyim yeniden. Cumadan beride hic dikkat etmiyordum kendime bu sabah uyandığımda göğüs uçlarının inanılmaz hassas olduğunu farkettim adet olacağım zamanda da olur bu ara arada adet sancılarım gelip gidiyor sanırım 2 3 gün içerisinde olurum. Seninde inşallah değerlerin yüksek çıkarOlabilir canim 9. Gun erken bi zman. Kana gecmemis olabilir. Erken ogrenen de var ama nadir. Genelde 10 gunden sonra ogreniyorlar benim gordugum kadarıyla
AmiiinnnSagoo canim allah herkese nasip etsin.
Canim bu ayda olmadi yeni bat 28 mart eklersen sevinirimna
bat 1nisan canim pek giremedim bu ara islerm var
Anladim canim sagolasin. Ins yuksek cikar. Dedigim gibi 9. Gun cok erken adet olmazsan test yap mutlakaNeyse canım ben olsa çıkardı diye düşünüyorum o yüzden umitlenmeyeyim yeniden. Cumadan beride hic dikkat etmiyordum kendime bu sabah uyandığımda göğüs uçlarının inanılmaz hassas olduğunu farkettim adet olacağım zamanda da olur bu ara arada adet sancılarım gelip gidiyor sanırım 2 3 gün içerisinde olurum. Seninde inşallah değerlerin yüksek çıkar
Canim seni heyecanlandirmayayim ama benim de bat 15 mart bugun idrar testi yaptim pozitif cikti yumurtlaman gec olmus olabilir yarin kan testini tekrarlat ya da adetin gecmesini bekleCanım bende geçen cuma kan testi yaptirmistim yumurtlamanın 9. Günüydü 0.1 çıktı şimdi sen böyle deyince acaba varsa kana falan mi geçmedi ki daha bat 15 mart
Olmazsam yaparım canım varsa eğer zaten doverim kendimi çünkü kaç gündür yok diye bogazimin ağrısı için bi ton ilaç içtimAnladim canim sagolasin. Ins yuksek cikar. Dedigim gibi 9. Gun cok erken adet olmazsan test yap mutlaka
Cuma günü kan testi yaptırmamış olsaydım inan şuan içim pir pir ederdi :) ama çıkmayınca birde bana değerlerimi söyleyen adam çok suratsız bir şekilde insanın moralini bozarcasina gebelik yok dedi iyice kırdı umitlerimi:)Canim seni heyecanlandirmayayim ama benim de bat 15 mart bugun idrar testi yaptim pozitif cikti yumurtlaman gec olmus olabilir yarin kan testini tekrarlat ya da adetin gecmesini bekle
Ben varimm canimmm yine umutsuzum 8.ayi devirdik cunku gecen ay cok umutlanmistim adetim 3 gun gecmisti ama kirmizilar geldi kafaya takmaktan anatomim bozuldu o yuzden herseyi saldim artik oluruna biraktim rabbim nasip ettiyse vakti gelir diye dusunuyorummm allah yardimcimiz olsunnnYumurtlama günlerinde olan var mı kızlar?? Neler yapıyosunuz ?? Bikaç gün sonra bekleme aşamasına geçicezz yinee bakalım.. no stresss
Canim ben de cok hastaydim 2 hafta once ama ilac icmedim. Ozellikle antibiyotik kimyasal gebelik riskini arttiyormusOlmazsam yaparım canım varsa eğer zaten doverim kendimi çünkü kaç gündür yok diye bogazimin ağrısı için bi ton ilaç içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?