2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

15 gün oldu tahminen canım
Canim o zman cikar kanda doktor yanlis (!) biliyor adet gecikmesinden 8 10 gun gecince kesin belli olur ama oncesinde de cikma ihtimali cok yuksek.adetten sonra 8 gun demek yumurtlamdan sonra 23 demek abartmis. Genelde yumurtlamadan 10 11 gun sonra ogreniyor herkes varsa cikar merak etme. Ins hamilesindir

Amin canim ☺ ben de burada yeniyim. Yeni atandim hangi hastane iyi hangi doktorlar iyi bilmiyorum. O yuzden gecen hafta gittiğim kotu ilgilenmedi bu sefer memorial a gidicem. Benim gittiğim de yrd. Doc. tu ama ilgilenmedi. Belli olmuyor ışte ins senin gittigin iyi cikar

Canım bende geçen cuma kan testi yaptirmistim yumurtlamanın 9. Günüydü 0.1 çıktı şimdi sen böyle deyince acaba varsa kana falan mi geçmedi ki daha bat 15 mart

Ben hamile oldugunumu ilk ogrendigimde hcg testi cok silik cikti evde ovulasyon vardi onu yapayim dedim cunku gebelik varsa adet doneminde bile koyu cikar diyorlardi burda. Baya koyu cikti benimki. Yumurtlama donemindeymisim gibi. Seni uzmekbistemem ama silik cikmasi iyi degil.

Canım bende geçen cuma kan testi yaptirmistim yumurtlamanın 9. Günüydü 0.1 çıktı şimdi sen böyle deyince acaba varsa kana falan mi geçmedi ki daha bat 15 mart
Olabilir canim 9. Gun erken bi zman. Kana gecmemis olabilir. Erken ogrenen de var ama nadir. Genelde 10 gunden sonra ogreniyorlar benim gordugum kadarıyla

Ins hamilesindir canim benimki gec yumurtlamaydi adet gunu bile negatifti. Sen tekrarla yumurtlama gununden eminsen cikabilir.

Olabilir canim 9. Gun erken bi zman. Kana gecmemis olabilir. Erken ogrenen de var ama nadir. Genelde 10 gunden sonra ogreniyorlar benim gordugum kadarıyla
Neyse canım ben olsa çıkardı diye düşünüyorum o yüzden umitlenmeyeyim yeniden. Cumadan beride hic dikkat etmiyordum kendime bu sabah uyandığımda göğüs uçlarının inanılmaz hassas olduğunu farkettim adet olacağım zamanda da olur bu ara arada adet sancılarım gelip gidiyor sanırım 2 3 gün içerisinde olurum. Seninde inşallah değerlerin yüksek çıkar

Anladim canim sagolasin. Ins yuksek cikar. Dedigim gibi 9. Gun cok erken adet olmazsan test yap mutlaka

Canim seni heyecanlandirmayayim ama benim de bat 15 mart bugun idrar testi yaptim pozitif cikti yumurtlaman gec olmus olabilir yarin kan testini tekrarlat ya da adetin gecmesini bekle

Kizlar bana yardim edin benim dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim, gecen cuma gunu yumurtaliklarimda batmali adet agrisi vardi belimede vuruyodu hafif hafif. Ve orda kaldi sonra ne agri oldu nede adet oldum. Dun benim bat imdi , olmadim. Gebelik testleri yaptim hicbirinde ikinci cizgi cikmadi. Adetim normalde cok duzenli. Adetimi bekliyorum ama yok birsey. Hic yasadinizmi sizde buna benzer bi durumu

Canim seni heyecanlandirmayayim ama benim de bat 15 mart bugun idrar testi yaptim pozitif cikti yumurtlaman gec olmus olabilir yarin kan testini tekrarlat ya da adetin gecmesini bekle
Cuma günü kan testi yaptırmamış olsaydım inan şuan içim pir pir ederdi :) ama çıkmayınca birde bana değerlerimi söyleyen adam çok suratsız bir şekilde insanın moralini bozarcasina gebelik yok dedi iyice kırdı umitlerimi:)

Yumurtlama günlerinde olan var mı kızlar?? Neler yapıyosunuz ?? Bikaç gün sonra bekleme aşamasına geçicezz yinee bakalım.. no stresss
Ben varimm canimmm yine umutsuzum 8.ayi devirdik cunku gecen ay cok umutlanmistim adetim 3 gun gecmisti ama kirmizilar geldi kafaya takmaktan anatomim bozuldu o yuzden herseyi saldim artik oluruna biraktim rabbim nasip ettiyse vakti gelir diye dusunuyorummm allah yardimcimiz olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…