2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canim adetin gecmesini bekle icin o zaman rahat edecektir insallah gec yumurtlamissindir bebisin seninledir.

Bende öyle biliyorum 10 gün sonra kanda çıkıyor

Canım her geçen ay çok geliyoo insana evet benim de 1,5 sene oldu baslayalı.. inşallh bu ay yüzümüz güler. Haftaici bi de çalışınca, birlikte olmak cok zor geliyoo yoruluyo insan.

Katiliyorum sana canim gercekten adet gununu beklemek bi stres adet sonrasi bi stres yumurtladim mi acaba denk geldimi kafamizda binlerce acabalaaarrr takintilar ruyalar ve sonuc husran umutlar diger aya ne bileyim rabbim tez zamanda nasip etsin elden birsey gelmiyor dualarimizi en buyuk yere havale ettik tez zamanda kabul olur insallah

Offf offf bu kafayla bu stresle birakin cocugu cok yasamayiz biz

C
Canım görmedin galiba sonucum 0 çıktı malesef hamile değilm

Offf offf bu kafayla bu stresle birakin cocugu cok yasamayiz biz
Herkesin kafaya takmadığı ay oluyomuş ama onu nasıl becericez. Kafamı dağıtıp spor yapıyım diyorum bu sefer de aman tuttuysa düşer müşer diyorum onu bırakıyorum, kitap okiiyim diyorum konsantre olamıyorum falan.. meşguliyet bulup düşünmemek lazım aslında becerebilenee işteee

Gecen gun bende onu dusundum acikcasi bu kadar ay bekleyip hadi aman bu ay bosvereyim deyip dedigini yapanin alnindan opeyim bence takdire sayan bi davranis ama sahsen beceremiyorum ya o yumurtlama gunlerimde bana resmen birsey oluyor yaa durtuyorlarrsonrasi sancili bekleyisler kocamin kafasini yemem acaba tutmusmudur deli gibi ic sesimle konusmam allah yardim etsin bize zor isimiz korunarak hamile kaldim diyenleri duydukca allahim neden diyorum sonra tovbelere dusuyorumm ne bileyim yaa

ayyy valla bnde dsnce mnygi olucm psikologagtmyi dsnyrum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…