- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.161
Canim adetin gecmesini bekle icin o zaman rahat edecektir insallah gec yumurtlamissindir bebisin seninledir.Cuma günü kan testi yaptırmamış olsaydım inan şuan içim pir pir ederdi :) ama çıkmayınca birde bana değerlerimi söyleyen adam çok suratsız bir şekilde insanın moralini bozarcasina gebelik yok dedi iyice kırdı umitlerimi:)
Antibiyotik içmedim ama öksürük için falan içtim hap hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım umarım erken yaptırdıgım için 0.1 çıkmıştırCanim ben de cok hastaydim 2 hafta once ama ilac icmedim. Ozellikle antibiyotik kimyasal gebelik riskini arttiyormus
İnşallah canım tahmini 1 mart 2 mart gibiydi yumurtlamam ovulasyon testlerine göre yani bende 10 martta yaptırdım kan testi inşallah vardırCanim adetin gecmesini bekle icin o zaman rahat edecektir insallah gec yumurtlamissindir bebisin seninledir.
Bende öyle biliyorum 10 gün sonra kanda çıkıyorCanim o zman cikar kanda doktor yanlis (!) biliyor adet gecikmesinden 8 10 gun gecince kesin belli olur ama oncesinde de cikma ihtimali cok yuksek.adetten sonra 8 gun demek yumurtlamdan sonra 23 demek abartmis. Genelde yumurtlamadan 10 11 gun sonra ogreniyor herkes varsa cikar merak etme. Ins hamilesindir
Test yaptım negatif ya 4 gün oldu yarın 5 olacak sıkıldım artık yaBu ağrılar hamilelik belirtisi olabilir canim bende oyle oldu hala da adet olacak misim gibi sanci bel ve bacak ağrısı cekiyorum. Ins vardir bebis ☺
Canım her geçen ay çok geliyoo insana evet benim de 1,5 sene oldu baslayalı.. inşallh bu ay yüzümüz güler. Haftaici bi de çalışınca, birlikte olmak cok zor geliyoo yoruluyo insan.Ben varimm canimmm yine umutsuzum 8.ayi devirdik cunku gecen ay cok umutlanmistim adetim 3 gun gecmisti ama kirmizilar geldi kafaya takmaktan anatomim bozuldu o yuzden herseyi saldim artik oluruna biraktim rabbim nasip ettiyse vakti gelir diye dusunuyorummm allah yardimcimiz olsunnn
Offf offf bu kafayla bu stresle birakin cocugu cok yasamayiz bizReglime 1 hafta var, benim ruh halim bezgin Bekir. İçimden bir ses sürekli tekrar ediyor, yine olmadı yine olmadı... Aman olmadıysa olmadı diye cevaplıyor diğer ses, doktor süre verdi, olmazsa aşılama tüp bebek denenmeyecek mi nasıl olsa... Bunaldım...
Amin canım inşallah ♥Amin cnm allah razi olsun rabbim seninde gönlüne göre versin
al benden de o kadar...Offf offf bu kafayla bu stresle birakin cocugu cok yasamayiz biz
Canım görmedin galiba sonucum 0 çıktı malesef hamile değilmCanim o zman cikar kanda doktor yanlis (!) biliyor adet gecikmesinden 8 10 gun gecince kesin belli olur ama oncesinde de cikma ihtimali cok yuksek.adetten sonra 8 gun demek yumurtlamdan sonra 23 demek abartmis. Genelde yumurtlamadan 10 11 gun sonra ogreniyor herkes varsa cikar merak etme. Ins hamilesindir
Herkesin kafaya takmadığı ay oluyomuş ama onu nasıl becericez. Kafamı dağıtıp spor yapıyım diyorum bu sefer de aman tuttuysa düşer müşer diyorum onu bırakıyorum, kitap okiiyim diyorum konsantre olamıyorum falan.. meşguliyet bulup düşünmemek lazım aslında becerebilenee işteeeOfff offf bu kafayla bu stresle birakin cocugu cok yasamayiz biz
ayyy valla bnde dsnce mnygi olucm psikologagtmyi dsnyrum artikGecen gun bende onu dusundum acikcasi bu kadar ay bekleyip hadi aman bu ay bosvereyim deyip dedigini yapanin alnindan opeyim bence takdire sayan bi davranis ama sahsen beceremiyorum ya o yumurtlama gunlerimde bana resmen birsey oluyor yaa durtuyorlarrsonrasi sancili bekleyisler kocamin kafasini yemem acaba tutmusmudur deli gibi ic sesimle konusmam allah yardim etsin bize zor isimiz korunarak hamile kaldim diyenleri duydukca allahim neden diyorum sonra tovbelere dusuyorumm ne bileyim yaa
Kuzumm bize oda care olmazzzayyy valla bnde dsnce mnygi olucm psikologagtmyi dsnyrum artik
dgru soyluyrsun cnmKuzumm bize oda care olmazzz
Tmm cnm hayırlısı olsunmalesef canım eşim Mayıs ayında gelecek o yüzden mayısı bekliyorum
Canim adet gunun mu 4 gun gectiTest yaptım negatif ya 4 gün oldu yarın 5 olacak sıkıldım artık ya
Gormedim canim k.bakma yumurtlama gubunden eminsen buyuk ihtimalle yoktur. Adet oldun mu 15 gun gecti yumurtlamadan bu yana demistinC
Canım görmedin galiba sonucum 0 çıktı malesef hamile değilm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?