- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.181
Evet canım yârin 5 olacak hiç bu kadar geçmemiştiCanim adet gunun mu 4 gun gecti
Bende adet sokturucu kullaniyorum olamadim bi türlü yaaValla canm idare eder çok şükür adet olmadım hala gebelik yok 1 haftadir adet söktürücü kullanıyorum bugün bitti oturup bekliycm bakalm artık
İnşallah sökülür gider canım benimKızlar hele şükür adet oldum ya ohh dua edin de şu kist bi adetle sökülüp gitsinbu arada yumurta catladiktan 17 gün sonra adet oldum
Beynimi açıp tüm bu konuda ki düşüncelerimi çıkarmak istiyorum, başka da bir yol gelmiyor.Offf offf bu kafayla bu stresle birakin cocugu cok yasamayiz biz
Canim çok doğru bende kızıma kafama takmayı biraktigim ay hamile kalmıştım hemde sporda yapıyordu çok şükür bisey olmadı herşeyin başı stres maalesefHerkesin kafaya takmadığı ay oluyomuş ama onu nasıl becericez. Kafamı dağıtıp spor yapıyım diyorum bu sefer de aman tuttuysa düşer müşer diyorum onu bırakıyorum, kitap okiiyim diyorum konsantre olamıyorum falan.. meşguliyet bulup düşünmemek lazım aslında becerebilenee işteee
Kaç gün bekledin cnm adetin kaç gün geçtiKızlar hele şükür adet oldum ya ohh dua edin de şu kist bi adetle sökülüp gitsinbu arada yumurta catladiktan 17 gün sonra adet oldum
Canim çok doğru bende kızıma kafama takmayı biraktigim ay hamile kalmıştım hemde sporda yapıyordum çok şükür bisey olmadı herşeyin başı stres maalesefHerkesin kafaya takmadığı ay oluyomuş ama onu nasıl becericez. Kafamı dağıtıp spor yapıyım diyorum bu sefer de aman tuttuysa düşer müşer diyorum onu bırakıyorum, kitap okiiyim diyorum konsantre olamıyorum falan.. meşguliyet bulup düşünmemek lazım aslında becerebilenee işteee
51 günde oldum cnm maalesef duzensizkik var. 33.gun yumurta çatladı ama bu ay bomba gibi kurlerle geliyorum rabbimin izniyle düzene girecek insallahKaç gün bekledin cnm adetin kaç gün geçti
Inşallah insallahİnşallah sökülür gider canım benim
İnşallah cnm bnm51 günde oldum cnm maalesef duzensizkik var. 33.gun yumurta çatladı ama bu ay bomba gibi kurlerle geliyorum rabbimin izniyle düzene girecek insallah
Hadi çok şükür cnm inş kistten kurtulursun da alırsın bebisini sende hayırlısıyla kucağına :)Kızlar hele şükür adet oldum ya ohh dua edin de şu kist bi adetle sökülüp gitsinbu arada yumurta catladiktan 17 gün sonra adet oldum
Amin cnm ağzından bal damladi:)Hadi çok şükür cnm inş kistten kurtulursun da alırsın bebisini sende hayırlısıyla kucağına :)
Kızlar yardım edin.az nce evde bi test vardı yaptım çizgi silik çıktı şoktayim.cankm sıkıldı değerim düşmeye mı başladı acabaEki Görüntüle 1967337 çok canım sıkıldı çok kötüyüm su an.ayni marka testle yaptım
Kızlar yardım edin.az nce evde bi test vardı yaptım çizgi silik çıktı şoktayim.cankm sıkıldı değerim düşmeye mı başladı acabaEki Görüntüle 1967337 çok canım sıkıldı çok kötüyüm su an.ayni marka testle yaptım
Malesef olamadım ama ağrım arttı geliyo. Gelse baride hemen çalışmalara başlasakGormedim canim k.bakma yumurtlama gubunden eminsen buyuk ihtimalle yoktur. Adet oldun mu 15 gun gecti yumurtlamadan bu yana demistin
Hahahhaaaaa aynenn keske oyle birsey olsaaaBeynimi açıp tüm bu konuda ki düşüncelerimi çıkarmak istiyorum, başka da bir yol gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?