2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kizlar sizce yarin sabah test yapsam mi 5 gun kalmis olucak adetime goguslerimde bide kasiklarimda ara ara kramp var

Canim çok doğru bende kızıma kafama takmayı biraktigim ay hamile kalmıştım hemde sporda yapıyordu çok şükür bisey olmadı herşeyin başı stres maalesef

Canim çok doğru bende kızıma kafama takmayı biraktigim ay hamile kalmıştım hemde sporda yapıyordum çok şükür bisey olmadı herşeyin başı stres maalesef

merhaba arkadaşlar benimde bat 23 mart ayni tarihte olanlar var mi acaba
hepimiz icin insallah bebeklerimiz cok bekletmezde biran once gelirler.Benim gecen sene bi dusugum oldu 3 aydir deniyoruzda daha bi sonuc alamadim.Bide bem klomen tedavisi görüyorum sizler ne durumdasiniz

Kızlar yardım edin.az nce evde bi test vardı yaptım çizgi silik çıktı şoktayim.cankm sıkıldı değerim düşmeye mı başladı acaba çok canım sıkıldı çok kötüyüm su an.ayni marka testle yaptım

Canim mevzuyu bilmiyorum oyle bakinirken denk geldin. Daha mi netti testin ve ne zaman bi anlatsana

canim daha cok erken 4 haftaliksin normal boyle cikmasi hemen telas yapma idrara daha geceli bikac gun olmustur rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…