2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

canim daha cok erken 4 haftaliksin normal boyle cikmasi hemen telas yapma idrara daha geceli bikac gun olmustur rahat ol
Yok canım cumartesi yaptım gayet netti ikinci çizgi bugün boyle çıktı.bat yarın.ama önce net çıkıp şimdi böyle çıkması canımı sıktı

Yok canım cumartesi yaptım gayet netti ikinci çizgi bugün boyle çıktı.bat yarın.ama önce net çıkıp şimdi böyle çıkması canımı sıktı

olabilir sık idrara cikmis olman az su icmis olman sabah yada aksam yapmış olman hepsi bi etken kendini dinleme rahat birak ki saglikli bi sekilde gecsin gebeligin stres yapma ve olumsuz dusunme bebeğin seninle ve mutlu olmaya bak negatif enerji seni ve bebegini kotu etkiler

Utkumuz telaş yapma sakın ol her zaman.iyi.dusun kötü şeyler.aklina.getirme. Doktora ne zaman gideceksin?

Durup durup niye akşam test yapmak geldi aklınıza (ki bende bazen merakıma yenik düşebiliyorum) yapma arkadaşım olumsuz düşünme strese girer olumsuzu çağırırsin pozitif ol sakın ol stres yapma. Bebisin inşallah seninledir.

Testi yapmadan 15 dk önce idrara çıkmıştım.bilemedim.cok stres oldum şimdi

Herkese iyi geceler hanımlaaaaaa , daha yeni okudum bütün mesajları . Arkadaşlar burada birbirimiZe destek olmak için varız stres yaratmak için değil. Kimler kimler gebe kalıyor biz mi kalamayacağız. Ufak yürüyüşler yapmaya müzik dinlemeye romantik akşam yemekleri hazırlamaya var mısınız? Bunun yanında güzel kahvaltılar hazırlamaya vitamin ve varsa tedavimiz ilaçlarımızı düzenli kullanmaya var mısınız? Batlarımızın listesini konu sahibimiz yenilesin ve bu ay yukarı da yazdığım konulardan konuşup bat günü geldiğinde olumlu ya da olumsuz sonuçları paylaşmaya var mısınız?

şahsen ben stresimi eşime yansıtmış biri olarak yazıyorum. Eşimle ilişki ödev gibi oldu. Lütfen bu ay hanımlar bugün kahvaltı da şunu yaptım. Sonra yürüdüm sonra kahve ve soda içtim akşama güzel romantik yemek için şunu yapıyorum şu kitaba başladım şu film güzeldi gibi konuşsak ve bat günü sonuç paylaşsak. Birlikte stresi azaltsak. Buradan uzak kalmak yerine burayı güzel hale getirsek. Yazanları gördüm buraya bir süre takılmayacam stres oluyorum yazan var. Yazık değil mi bize. En azından deneyelim bence.

Cnm bnm genelde düzenledir ama bu iki aydır hep gecikiyor çok istiyorum diye herhalde diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…