- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.201
Yok canım cumartesi yaptım gayet netti ikinci çizgi bugün boyle çıktı.bat yarın.ama önce net çıkıp şimdi böyle çıkması canımı sıktıcanim daha cok erken 4 haftaliksin normal boyle cikmasi hemen telas yapma idrara daha geceli bikac gun olmustur rahat ol
Yok canım cumartesi yaptım gayet netti ikinci çizgi bugün boyle çıktı.bat yarın.ama önce net çıkıp şimdi böyle çıkması canımı sıktı
Ayy valla ben bile stres oldum sizi okudukça gözünüz aydın :)) ve inşallah kurtulursunuz kistten geçmiş olsunAmin cnm ağzından bal damladi:)
Çok teşekkür ederim sagolun hacı yolu gözler gibi bekledim adetimi sonunda oldum ya çok sukurAyy valla ben bile stres oldum sizi okudukça gözünüz aydın :)) ve inşallah kurtulursunuz kistten geçmiş olsun
Durup durup niye akşam test yapmak geldi aklınıza (ki bende bazen merakıma yenik düşebiliyorum) yapma arkadaşım olumsuz düşünme strese girer olumsuzu çağırırsin pozitif ol sakın ol stres yapma. Bebisin inşallah seninledir.Kızlar yardım edin.az nce evde bi test vardı yaptım çizgi silik çıktı şoktayim.cankm sıkıldı değerim düşmeye mı başladı acabaEki Görüntüle 1967337 çok canım sıkıldı çok kötüyüm su an.ayni marka testle yaptım
RanUtkumuz telaş yapma sakın ol her zaman.iyi.dusun kötü şeyler.aklina.getirme. Doktora ne zaman gideceksin?
Ahahaha:))))))))) ay akşam akşam sesli güldüm Allah da sizi güldürsün. Olsa bi dert olmasa bi dert hamile kalamasak bile düzenimiz bozulmasın inşallahÇok teşekkür ederim sagolun hacı yolu gözler gibi bekledim adetimi sonunda oldum ya çok sukur
Testi yapmadan 15 dk önce idrara çıkmıştım.bilemedim.cok stres oldum şimdiolabilir sık idrara cikmis olman az su icmis olman sabah yada aksam yapmış olman hepsi bi etken kendini dinleme rahat birak ki saglikli bi sekilde gecsin gebeligin stres yapma ve olumsuz dusunme bebeğin seninle ve mutlu olmaya bak negatif enerji seni ve bebegini kotu etkiler
İnş herşey yolundadır canım gönlünü ferah tut senMerhaba kızlar yarın doktor kontrolüm var inş.degerlerim yükselmiştir herşey yolundadır,hepinizden dua rica ediyorum,şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Üzmeyin kendinizi, stres yapmayın. İdrar sıklığı ve saati ile ilgilidir bence.Testi yapmadan 15 dk önce idrara çıkmıştım.bilemedim.cok stres oldum şimdi
Canim o testler guvenilir degil ki silik cizgi ile hamile oldugunu ogrenenlerin bazen degerleri cok yuksek çıkıyor takılma sen onlara iyidir bebeğin stres yapma. Bebegine zarar verirsinTesti yapmadan 15 dk önce idrara çıkmıştım.bilemedim.cok stres oldum şimdi
şahsen ben stresimi eşime yansıtmış biri olarak yazıyorum. Eşimle ilişki ödev gibi oldu. Lütfen bu ay hanımlar bugün kahvaltı da şunu yaptım. Sonra yürüdüm sonra kahve ve soda içtim akşama güzel romantik yemek için şunu yapıyorum şu kitaba başladım şu film güzeldi gibi konuşsak ve bat günü sonuç paylaşsak. Birlikte stresi azaltsak. Buradan uzak kalmak yerine burayı güzel hale getirsek. Yazanları gördüm buraya bir süre takılmayacam stres oluyorum yazan var. Yazık değil mi bize. En azından deneyelim bence.[/QUOTE
Çok güzel düşünmüşsün canım cok ta haklısın işte ama dert te paylaşmayınca olmuyor ama güzel şeyler de paylaşmak lazım tabii. onu da yapalım ben varım
Canim adet olmadiysan umut var benim de adet gunumde çıkmamıştı belli olmaz. Ins vardir bebis
Kizlar bana yardim edinbenim dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim, gecen cuma gunu yumurtaliklarimda batmali adet agrisi vardi belimede vuruyodu hafif hafif. Ve orda kaldi sonra ne agri oldu nede adet oldum. Dun benim bat imdi , olmadim. Gebelik testleri yaptim hicbirinde ikinci cizgi cikmadi. Adetim normalde cok duzenli. Adetimi bekliyorum ama yok birsey. Hic yasadinizmi sizde buna benzer bi durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?