- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Ayy ciddimisin o zaman ilk iliskide hamile kalmış olucam yaa:) inşallah inşallah dua edin kizlarCanım seninki yerleşme kanaması olabilir belki. İlişkide döllenme olduysa eğer 4 5 gün içerisinde kahverengi lekelenme yada açık pembe lekelenme şeklinde yerleşme kanaması gerçekleşiyor umarım olmuştur :)
Hadi inşallah bakalım belkide ilk senin haberini alırız :)Ayy ciddimisin o zaman ilk iliskide hamile kalmış olucam yaa:) inşallah inşallah dua edin kizlar
Canm bat 8 mart beklyrm hadi hayrlisi
Insallah:)Hadi inşallah bakalım belkide ilk senin haberini alırız :)
Günaydın canım benimde 25 şubat 9 ay önce 6 haftalık bebek düşürdüm o gün bugündür her ay bekliyorum artık tahlil yaptanda yoruldum göğüslerim koltuk altından ikiside çok agrıyor başka bir belirti Yok oda her ay adet olmamama 10 kala başlıyor rabbim tez zamanda nasip etsin bizede inşlhkızlar günaydı hafta sonu doğum günüm vardı malumunuz o sebeple pek giremedim aramıza katılan arkadaşlara merhaba bu arada... benim bat 24 şubat 4 gün kaldı dün yaptığımda silik çizgi çıktı sonra tekrar yaptığımda negatif çıktı kafamda deli sorular kasıklarımda ki ağrı adet olcakmısım gibi agrılar ama ben adet olurken karnım hiç agrımaz hissetmem bile olduğumu ne zaman tekrar test yapmalıyım ki acaba grç mi yumurtluyorum çalışmalarıda bıraktık 2,3 gündür.
Günaydın canim, yaptığın testlerin markaları aynı miydi ? Bi de adet gününü bekle istersen yapmak için inşallah hamilesindir :)kızlar günaydı hafta sonu doğum günüm vardı malumunuz o sebeple pek giremedim aramıza katılan arkadaşlara merhaba bu arada... benim bat 24 şubat 4 gün kaldı dün yaptığımda silik çizgi çıktı sonra tekrar yaptığımda negatif çıktı kafamda deli sorular kasıklarımda ki ağrı adet olcakmısım gibi agrılar ama ben adet olurken karnım hiç agrımaz hissetmem bile olduğumu ne zaman tekrar test yapmalıyım ki acaba grç mi yumurtluyorum çalışmalarıda bıraktık 2,3 gündür.
Benimki de 20 subat yani bu gun bu ay adet olursam 3.günü klomen kullanmaya baslyacagiz yani onun sonucu da martta belli olacak bende marttan umitlenenlerdeyimSelam anne adaylari:)
Benim 2.5 yaşında bir kızım var. 2. Bebeği istiyorum kismetse inşallah mart ayında hepimiz hamis oluruz.
Heyecanimizi mutlulugumuzu paylasiriz. Birlikte büyütüruz:)))
Hepinizi bekliyorum
Bebis bekleyenler.....
TurkuazKrampon bat 3 mart
@pinpirik90 bat 23 subat
suerol bat 24 subat
@meraklilarca bat 17 mart
@sngl cnsz
@busraangell bat 8 mart
@Tekirdagli4259
@tugsem_10 bat 9 mart
@Busra-drnk beklemede
@Pembe Ada
@maviturna bat 24 şubat
@berser34 bat 23 subat
melikeecgl bat 15 mart
@banukrc bat 15 mart
@mmavi_21 bat 21 subat
@zehzeh2 bat 15 mart
@Bebegimgelsene
@Bejan19 bat 26 şubat
@abceee
@esmer58 bat 16 mart
@Ebrarr60 bat 3 mart
@Kelebek090 bat 1 mart
@denizyildizi00 bat 26 mart
@Mucize2107 bat 28 subat
@brn_ttr bat 18-24 subat
@maviucurtma33 bat 18 mart
@Yemyesilbirdeniz bat 25 şubat
tulinkrc bat 2 mart
K Kismetim1234 bat 10 mart
@Elonee bat 16 mart
N nefesimsin gokce bat 25 subat
@Bekleyenkiz bat 19 subat
@Mertege123 bat 18 mart
Günaydın canim, yaptığın testlerin markaları aynı miydi ? Bi de adet gününü bekle istersen yapmak için inşallah hamilesindir :)
Canm silik cizgi sabah yaptgnda cktysa tekrr sabah yap ckarsa kan ver normlde silik cizgi ckmazda cnm ondn :)kızlar günaydı hafta sonu doğum günüm vardı malumunuz o sebeple pek giremedim aramıza katılan arkadaşlara merhaba bu arada... benim bat 24 şubat 4 gün kaldı dün yaptığımda silik çizgi çıktı sonra tekrar yaptığımda negatif çıktı kafamda deli sorular kasıklarımda ki ağrı adet olcakmısım gibi agrılar ama ben adet olurken karnım hiç agrımaz hissetmem bile olduğumu ne zaman tekrar test yapmalıyım ki acaba grç mi yumurtluyorum çalışmalarıda bıraktık 2,3 gündür.
Kıyamam ya inşlh rabbim gönlüne göre versin 4 gün daha sabret ama eşinede söyle bunların yanıltıcı olabileceğini günüm geçerse kanda belli olursa felan hayal kırıklığına ugramasınmiratech adlı bi marka ikisindede aynısını kullandım inş ya havada yağmurlu bol bol dua edelim eşimde silik çizgili olanı gördü diğerini negatif görünce attım şimdi hamileymişim gibi davranıyor yok ilaç içme agır kaldırma filan inş hamileyimdir .
Rabbim tamamına erdirsin bence hamilesin çatlatma iğnesi bile kullanmış olsan bu sürede etkisi bitmiştir bu kadar yüksek çıkmaz hayırlı olsun canım bizlerede lütfen dua etmerhabalar ; dün kan testi yaptırdım. 72,40 çıktı. son regl 26.01 de başladı. 22 veya 23 de regl olucam. sizde hamilemiyim...
İnşallah canim inşallah ilk yaptigin test dogrudurmiratech adlı bi marka ikisindede aynısını kullandım inş ya havada yağmurlu bol bol dua edelim eşimde silik çizgili olanı gördü diğerini negatif görünce attım şimdi hamileymişim gibi davranıyor yok ilaç içme agır kaldırma filan inş hamileyimdir .
Hamilesin canim tebrikler darisi bizlerin basina inşallah bizi duana katmayi unutma :) kan testini de 2 gunde bir tekrarlamayi unutma saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim ne zamandir istiyordunuzmerhabalar ; dün kan testi yaptırdım. 72,40 çıktı. son regl 26.01 de başladı. 22 veya 23 de regl olucam. sizde hamilemiyim...
Günaydın canım benimde 25 şubat 9 ay önce 6 haftalık bebek düşürdüm o gün bugündür her ay bekliyorum artık tahlil yaptanda yoruldum göğüslerim koltuk altından ikiside çok agrıyor başka bir belirti Yok oda her ay adet olmamama 10 kala başlıyor rabbim tez zamanda nasip etsin bizede inşlh
İnşallah canim inşallah ilk yaptigin test dogrudurdua edicem sana
Canm silik cizgi sabah yaptgnda cktysa tekrr sabah yap ckarsa kan ver normlde silik cizgi ckmazda cnm ondn :)
Kıyamam ya inşlh rabbim gönlüne göre versin 4 gün daha sabret ama eşinede söyle bunların yanıltıcı olabileceğini günüm geçerse kanda belli olursa felan hayal kırıklığına ugramasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?