2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ayy ciddimisin o zaman ilk iliskide hamile kalmış olucam yaa:) inşallah inşallah dua edin kizlar

kızlar günaydı hafta sonu doğum günüm vardı malumunuz o sebeple pek giremedim aramıza katılan arkadaşlara merhaba bu arada... benim bat 24 şubat 4 gün kaldı dün yaptığımda silik çizgi çıktı sonra tekrar yaptığımda negatif çıktı kafamda deli sorular kasıklarımda ki ağrı adet olcakmısım gibi agrılar ama ben adet olurken karnım hiç agrımaz hissetmem bile olduğumu ne zaman tekrar test yapmalıyım ki acaba grç mi yumurtluyorum çalışmalarıda bıraktık 2,3 gündür.

Günaydın canım benimde 25 şubat 9 ay önce 6 haftalık bebek düşürdüm o gün bugündür her ay bekliyorum artık tahlil yaptanda yoruldum göğüslerim koltuk altından ikiside çok agrıyor başka bir belirti Yok oda her ay adet olmamama 10 kala başlıyor rabbim tez zamanda nasip etsin bizede inşlh

Günaydın canim, yaptığın testlerin markaları aynı miydi ? Bi de adet gününü bekle istersen yapmak için inşallah hamilesindir :)

Benimki de 20 subat yani bu gun bu ay adet olursam 3.günü klomen kullanmaya baslyacagiz yani onun sonucu da martta belli olacak bende marttan umitlenenlerdeyim

Günaydın canim, yaptığın testlerin markaları aynı miydi ? Bi de adet gününü bekle istersen yapmak için inşallah hamilesindir :)

miratech adlı bi marka ikisindede aynısını kullandım inş ya havada yağmurlu bol bol dua edelim eşimde silik çizgili olanı gördü diğerini negatif görünce attım şimdi hamileymişim gibi davranıyor yok ilaç içme agır kaldırma filan inş hamileyimdir .

Canm silik cizgi sabah yaptgnda cktysa tekrr sabah yap ckarsa kan ver normlde silik cizgi ckmazda cnm ondn :)

Kıyamam ya inşlh rabbim gönlüne göre versin 4 gün daha sabret ama eşinede söyle bunların yanıltıcı olabileceğini günüm geçerse kanda belli olursa felan hayal kırıklığına ugramasın

merhabalar ; dün kan testi yaptırdım. 72,40 çıktı. son regl 26.01 de başladı. 22 veya 23 de regl olucam. sizde hamilemiyim...
Rabbim tamamına erdirsin bence hamilesin çatlatma iğnesi bile kullanmış olsan bu sürede etkisi bitmiştir bu kadar yüksek çıkmaz hayırlı olsun canım bizlerede lütfen dua et

İnşallah canim inşallah ilk yaptigin test dogrudur dua edicem sana

merhabalar ; dün kan testi yaptırdım. 72,40 çıktı. son regl 26.01 de başladı. 22 veya 23 de regl olucam. sizde hamilemiyim...
Hamilesin canim tebrikler darisi bizlerin basina inşallah bizi duana katmayi unutma :) kan testini de 2 gunde bir tekrarlamayi unutma saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim ne zamandir istiyordunuz

amin canım sabırlı olmamız ve onu düşünmeden çalışmalara devam etmemiz gerekiyor sanırım

Kıyamam ya inşlh rabbim gönlüne göre versin 4 gün daha sabret ama eşinede söyle bunların yanıltıcı olabileceğini günüm geçerse kanda belli olursa felan hayal kırıklığına ugramasın

erkek kafası işte bizim kadar detaylı araştırsa bilir yanıltıcı bir sürü durum oldugunu inş hamileymdirde yalancı cıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…