- 7 Aralık 2016
- 363
- 596
- 23
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.221
Hayırlısı yaa valla çok stresli adet olamıyorum diye sinir stres hepsi toplandı bende son ilacı içtim İnşAllah adet olurum dua et canm şimdi gördüm sen olmuşsun gözün aydınBende adet sokturucu kullaniyorum olamadim bi türlü yaa
Hala adet olmadim testler negatif.yakinda doktora gidecegim tasinma fasli bitince@Alevcicek @Selbah @Prenseslerinannesiyim @mavi-hayal @oglumunannesiyim1 @Minnakbebis @mathea @Urkuttt @mina retriever @Saman Alevi @GCA18 @glry21 @GorTuu @Mucize2107 @Kelebek090 @Ebrarr60 @Bejan19 A abceee @maviturna @busraangell @Tekirdagli4259 T tugsem_10
Kizlar ne durumdasınız?. Bat tarihleriniz geçmiş hamilelik var mi yoksa yeni batlar nedir? hiç sesiniz çıkmıyor devam etmek istemeyenler söylesin listeyi duzenliyorum
Evet canım bugün öğleden sonra gidecem,inş.hersey yolundadır çok kötü geçti gecem,uyku girmedi gözüme.wcye gittikten sonra aklima geldi yapmak tejrar girdim en son bikac damla idrarla yapmıştım testi sırf test yapayim diye keşke hiç yapmasaydim piskolojim alt üst olduutkumuz stres yapma cnm wc ye yeni çıktiysan üstune test yaptiysan silik çıkabiliyor banada oldu bunu kafana takma sakin ol zaten yarına gitmiycekmiydin dra
Canım moralini bozma stres en kötü şey herşey yolundadır bugün doktoruna git herşeyin yolunda olduğunu öğren inşEvet canım bugün öğleden sonra gidecem,inş.hersey yolundadır çok kötü geçti gecem,uyku girmedi gözüme.wcye gittikten sonra aklima geldi yapmak tejrar girdim en son bikac damla idrarla yapmıştım testi sırf test yapayim diye keşke hiç yapmasaydim piskolojim alt üst oldu
Cnm benimde bat 24 bende bu ay klomen tedavisi goruyorum cumartesi igne oldum hergun iloski halindeyim bu aralar bugunden snr gun asiri olcak insmerhaba arkadaşlar benimde bat 23 mart ayni tarihte olanlar var mi acaba
hepimiz icin insallah bebeklerimiz cok bekletmezde biran once gelirler.Benim gecen sene bi dusugum oldu 3 aydir deniyoruzda daha bi sonuc alamadim.Bide bem klomen tedavisi görüyorum sizler ne durumdasiniz
cnm benimde 5 gun var adete dun test yaptim cikmadi goguslerim agriyor cok bide turuncu akintim devam ediyor hala yaaKizlar sizce yarin sabah test yapsam mi 5 gun kalmis olucak adetime goguslerimde bide kasiklarimda ara ara kramp var
Suan 5 gun benimde test yaptim negatif gogus agrim ve sari gibi akintim dun vardi bitti oda bugun ki test negatifcnm benimde 5 gun var adete dun test yaptim cikmadi goguslerim agriyor cok bide turuncu akintim devam ediyor hala yaa
belim kopacak givi agriyor benim arada karnim cok agriyor gidiyorum bakiyorum adet oldum diye sadece o akintidan gelmis baska birsey yokSuan 5 gun benimde test yaptim negatif gogus agrim ve sari gibi akintim dun vardi bitti oda bugun ki test negatif
Ahahaha:))))))))) ay akşam akşam sesli güldüm Allah da sizi güldürsün. Olsa bi dert olmasa bi dert hamile kalamasak bile düzenimiz bozulmasın inşallah)
1 aydır cnmKizlar kac aydir hamile kalmak icin ugrasiyorsunuz
Tmm cnm haberdar etmeyi unutmaHala adet olmadim testler negatif.yakinda doktora gidecegim tasinma fasli bitince
Inşallah faydasını görürsün cnm güldürdün beni:)))süt maydonoz yaptım dün.açıkçası milletin korkuttuğu kadar haşlanacak bir şey yoktu.hemen buharı geçiyor sabuk soğuyor hasta tuvaleti olanlar sandalye gibi olanlar hani onlarla daha rahat olur diye düşünüyorum.sehpayı yan yatırıp koymaya uğraştım.sehpa bi yerime girecekti yani.sabah yapamadığım için akşam yarım saat durdum.belim ağrıyordu.alt tarafı yumuşattığını hissettim.bi yandanda soğumasına yakın kaportayı yakmamak için eğildiğim için belimde ağrıdı artık fayda mı yarar mı bilemedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?