- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #5.241
Günaydın. Canım bazıları ceket atsan gebe kalabiliyor bazılarımız için aylar geçiyor nisan ayını verimli geçir daha sağlıklı beslen hobilerine yönel kafanı dağıt çocuksuz arkadaşlarla kahve iç alışveriş yap küçük yürüyüşlere çık. Moral bozmak yok önümüzdeki maçlara bakalımGünaydın herkese. Bat im bugün. Ama maalesef lekelnme var. Bir ay daha geçti. Oldu 5 ay başarısızlık. Allah isteyen herkese bebiş versin inşallah.
ayyyy hadi nasil aticaz banada soyleyinGünaydın hanimlarrr @elone super dusunmusun:) bende varım stres herseyin başıhaydi kızlar düşünceleri kafamizdan atma zamani
Sağol canmm. Benim 3 buçuk yaşında kızım var.çok şükür. Hayatıma renk veriyor ama insan isteyip de olmayınca üzülüyor yine.Günaydın. Canım bazıları ceket atsan gebe kalabiliyor bazılarımız için aylar geçiyor nisan ayını verimli geçir daha sağlıklı beslen hobilerine yönel kafanı dağıt çocuksuz arkadaşlarla kahve iç alışveriş yap küçük yürüyüşlere çık. Moral bozmak yok önümüzdeki maçlara bakalım
cok koymussundur cnm idarari ondanselam kizlar ben test yaptim negatif galiba veya test mi bozuk anlamadim idrar damlatilan yer de yesil renk birsey vardi bide bazen altan gdiyordu bazen de ustten disindan yani anlamadim
bu akşamda yapacağım maceralarımı yazarım bu konudaInşallah faydasını görürsün cnm güldürdün beni:)))
Geçikme devam ederse adetinde tekrar edersin canım testi bekle bakalımselam kizlar ben test yaptim negatif galiba veya test mi bozuk anlamadim idrar damlatilan yer de yesil renk birsey vardi bide bazen altan gdiyordu bazen de ustten disindan yani anlamadim
4 damla yazıyordu yavas yavas koydum bide yesil renk normal mi daha önce görmedimcok koymussundur cnm idarari ondan
içini actim negatif olsa bile silik.cizgi varmi distan değil ictenGeçikme devam ederse adetinde tekrar edersin canım testi bekle bakalım
Kaçıncı günün bugün bence yarın sabah tekrar et testi düzgün şeklindeiçini actim negatif olsa bile silik.cizgi varmi distan değil icten
İyi düşünmüşsün canım. Bakalım nasıl değiştirmeye çalışacağız konuyu. Romantik yemek olarak dün eşime kuru fasulye pilav yaptım evlendigimizden beri yaptığım en.iyi kuru fasulye imişBu aralar ben de desteğe ihtiyaç duyuyorum ev işleri falan her şeyi saldım. Tava kir bakır tava da elde yıkanıyor ama üşenmeden kalkıp yumurta pişirecem. Tedavi ve çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlarım henüz kullanmıyorum ama sizi anlıyorum biraz daha şanslı görüyorum aslında sizleri. Yapın iğnenizi ama sonrasında romantik film izleyin mum yakın evi loş aydınlatın tv ye şömine resmi yükleyin müzik açın kocanıza sadece sarılın . Ödev gibi görev gibi tarih tutmayalım bu ay en azından çabalayalım
10 günKaçıncı günün bugün bence yarın sabah tekrar et testi düzgün şeklinde
normal cnm benim testlerimde oyle cunku4 damla yazıyordu yavas yavas koydum bide yesil renk normal mi daha önce görmedim
Kiz sen cok tatlisin valla supersin yaaBu aralar ben de desteğe ihtiyaç duyuyorum ev işleri falan her şeyi saldım. Tava kir bakır tava da elde yıkanıyor ama üşenmeden kalkıp yumurta pişirecem. Tedavi ve çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlarım henüz kullanmıyorum ama sizi anlıyorum biraz daha şanslı görüyorum aslında sizleri. Yapın iğnenizi ama sonrasında romantik film izleyin mum yakın evi loş aydınlatın tv ye şömine resmi yükleyin müzik açın kocanıza sadece sarılın . Ödev gibi görev gibi tarih tutmayalım bu ay en azından çabalayalım
Thankssss canımKiz sen cok tatlisin valla supersin yaa
Ay ne.kadar güzel ya evinin yanında yürüyüş parkuru olması. Bende urfa da yaşıyorum eşimin görevinden dolayı inan cikasim gelmiyor dışarıya markete gitmeye kalksam bile tedirgin oluyorum doğduğumdan beri mersinde yaşadım kültür farkı var tabikide ister istemez 8 ay geçti henüz daha tam adepte olamadımBen Ankara da yaşıyorum evimin yanında yürüyüş parkuru var. Orada yürüyenleri gördükçe benim de yürüyesim geliyor . Dün yağmurda deli gibi koştum. Ama sadece 2 tur. Valla içimdeki stres filan kalmadı diyebilirim . Bugün hava kapalı evde temizlik yaparak spor yapıcimmmmm. Benim bat 16 mart ama nisan ayında daha verimli olacağıma inanıyorum . Çok iyi beslensek fena olmayacak hanımlaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?