2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Günaydın herkese. Bat im bugün. Ama maalesef lekelnme var. Bir ay daha geçti. Oldu 5 ay başarısızlık. Allah isteyen herkese bebiş versin inşallah.
Günaydın. Canım bazıları ceket atsan gebe kalabiliyor bazılarımız için aylar geçiyor nisan ayını verimli geçir daha sağlıklı beslen hobilerine yönel kafanı dağıt çocuksuz arkadaşlarla kahve iç alışveriş yap küçük yürüyüşlere çık. Moral bozmak yok önümüzdeki maçlara bakalım

Bu aralar ben de desteğe ihtiyaç duyuyorum ev işleri falan her şeyi saldım. Tava kir bakır tava da elde yıkanıyor ama üşenmeden kalkıp yumurta pişirecem. Tedavi ve çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlarım henüz kullanmıyorum ama sizi anlıyorum biraz daha şanslı görüyorum aslında sizleri. Yapın iğnenizi ama sonrasında romantik film izleyin mum yakın evi loş aydınlatın tv ye şömine resmi yükleyin müzik açın kocanıza sadece sarılın . Ödev gibi görev gibi tarih tutmayalım bu ay en azından çabalayalım

Sağol canmm. Benim 3 buçuk yaşında kızım var.çok şükür. Hayatıma renk veriyor ama insan isteyip de olmayınca üzülüyor yine.

Günaydın arkadaşlar bgun adetimin 1.günü doktora 3. Günü gidecegim ve klomene baslayacagiz ben simdiden bal corek otu tarcin da yapmak istiyorum ama emin degilim sizce yapmli miyim?

Günaydın herkese
Bata kaldı 4 gün,dün gece ğöğüslerim diğer günlere göre daha hassaslaştı...sürekli vücdumu dinliyorum...hamilelik belirtisi yakalamak adına...bian heves ediyorum bian tüm enerjim düşünüyor.Dikkatimide bişeye veremiyorum aklım orda.
Dün gece annemde kaldık bizde eşim işten geç geldiği için öyle işte (konuyu değiştirme çabalarım)

selam kizlar ben test yaptim negatif galiba veya test mi bozuk anlamadim idrar damlatilan yer de yesil renk birsey vardi bide bazen altan gdiyordu bazen de ustten disindan yani anlamadim

İyi düşünmüşsün canım. Bakalım nasıl değiştirmeye çalışacağız konuyu. Romantik yemek olarak dün eşime kuru fasulye pilav yaptım evlendigimizden beri yaptığım en.iyi kuru fasulye imiş

Kiz sen cok tatlisin valla supersin yaa

Ben Ankara da yaşıyorum evimin yanında yürüyüş parkuru var. Orada yürüyenleri gördükçe benim de yürüyesim geliyor . Dün yağmurda deli gibi koştum. Ama sadece 2 tur. Valla içimdeki stres filan kalmadı diyebilirim . Bugün hava kapalı evde temizlik yaparak spor yapıcimmmmm. Benim bat 16 mart ama nisan ayında daha verimli olacağıma inanıyorum . Çok iyi beslensek fena olmayacak hanımlaaaaaar

Ay ne.kadar güzel ya evinin yanında yürüyüş parkuru olması. Bende urfa da yaşıyorum eşimin görevinden dolayı inan cikasim gelmiyor dışarıya markete gitmeye kalksam bile tedirgin oluyorum doğduğumdan beri mersinde yaşadım kültür farkı var tabikide ister istemez 8 ay geçti henüz daha tam adepte olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…